מפגש ב7\30

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif

בעיקר אל תזלזל במה שאנשים אחרים מעריכים ומאמינים בו, כי זה פשוט מעליב...

RoCKeR121

New member
טוב, אם אתה נהנה להאמין במה שמוכרים

לך בשקל שזה בעיקר צביעות, שטחיות ורדידות תעשה טובה, אני לא צריך את זה וזה מבחינתי סוף הדיון בנושא האדיוטי הזה...אולי הייתי קצת בוטא אבל באמת, ככה אני חושב על תנועות נוער(והייתי, אני לא סתם מזלזל) מצטער שאני לא יכול לראות ב"ערכים בשקל" את מה שאתה תנסה להעביר לחניכים שלך כשתהיה מדריך בכל מקרה, חוגי סיור זה ה-דבר ותנועות נוער זה, הממ, טוב, לא!

Knotted String

New member
אתה כל כך מעצבן.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

א. כי אין לך מושג על מה אתה מדבר. וב. כי אתה לוקח את כל הדברים שעשינו [ובעשינו אני מדברת על כל אנשי התנועות פה בפורום] וזרקת אותם לפח. ושלא תעז להגיד לי שלא עשינו כלום, כי אני מתערבת איתך שבמסגרת התנועה ה"חרא" שלי, עשיתי יותר ממה ששלושת רבעי מבני הנוער בישראל עשו אי פעם. בין אם זה לעודד עליה, בין אם זה להעלות את המודעות למצב בישראל ובין אם זה ליצור נוער שאכפת לו. אז קח את האידיאולוגיה המצוצה מהאצבע שלך, ותדחוף אותה. כי בזה שאתה קורא לתנועה שלי צבועה, שטחית ורדודה אתה קורא לי שטחית, צבועה ורדודה, ועם כל הכבוד, אין לך שום זכות לעשות את זה.

RoCKeR121

New member
אמרתי כבר שמבחינתי זה סגור

אני לא הולך להגיב על עוד דברים בנושא... BTW חשבתי שרצון חופשי זה משהו שאתם בעדו...כנראה שזה גם ברשימה

Knotted String

New member
ממ..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

יופי של יכולות דיון, אומר את דעתך ובורח לפני שאחרים יכולים להגיד את דעתם. בוגר. ואגב, הא?

RoCKeR121

New member
כן המשפט ההוא לא יצא הגיוני...אבל

הייתי עייף אז יש לי תרוץ... ולמה לא לדון בזה? כי את פנאטית של תנועות נוער ואני לא אוהב להתעסק עם אנשים ששטפו להם את המוח(בלי שום נסיון להעליב, באמת)

Wing Chan

New member
העיניין הוא שדווקא תנועת הצופים היא

תנועה ללא אידיאולוגיה אמיתית מאחוריה. בני המושבים\נוער עובד\השומר הצעיר אלה לפחות תנועות עם אידיאולוגיה מסויימת שמחנכות אליה, אבל הצופים בכלל לא. :X (ואני בדעה של גיל כאן, אבל את זה הבנתם כבר ממזמן חח)

Knotted String

New member
חבל שאין לך מושג. ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

לא יודעת מה להגיד לך, הזלזול שלכם ממש ממש פוגע.

Guybrush Marley

New member
רגע, לפי מה שהבנתי../images/Emo118.gif

לצופים באמת אין אידיאולוגיה. אולי אני טועה? בא לך לפרט קצת מהאידיאולוגיה שלכם?

Knotted String

New member
מה זה "אין אידיאולוגיה?"../images/Emo42.gif

אז מה חשבתם שאנחנו עושים? נפגשים ובוהים בקיר ומשחקים כדורגל? ולא, זה לא המקום. אם אתה רוצה, תשאל אותי באופן פרטי ואני אסביר לך כל מה שאתה רוצה. אבל תכלס שזה באמת כבר נמשך יותר מדי.

Guybrush Marley

New member
הכי במה?../images/Emo118.gif

מודעות חברתית? חינוך לערכים? אי אפשר להשוות חוגי סיור לתנועות נוער, זה כמו להגיד ששולחן יותר יפה מכיסא.

Gutterball

New member
אולי בחירה לא מוצלחת של מילים

אבל הייתי בחוג סיור [שנה אחת אמנם] ונהנתי כמו שלא נהנתי באף חוג אחר. ואין את כל הדברים שאנ'לא אוהב בתנועות נוער.

Guybrush Marley

New member
בסדר,../images/Emo118.gif

אתה לא יכול להשוות חוג לתנועת נוער. מדברים על שני דברים שונים לגמרי. אתה לא יכול להגיד "חוג סיור יותר טוב מתנועת נוער" כמו שאתה לא יכול להגיד "כפית יפה יותר מסכין" (אח, אני אוהב את הדימויי מטבח שלי)

Gutterball

New member
זה לא ממש שונה לגמרי

גם בסיירות יש ערכים, לדוג'. פשוט הדגש הוא על הטיולים.

Knotted String

New member
גם דעתך היא חרא ובולשיט.../images/Emo42.gif

אז, איך ההרגשה שמישהו מזלזל במשהו שאתה מאמין בו?

למעלה