מפגש ב21-2

Tinkerblack

New member
מפגש ב21-2

אוקיי הם דיברו איתם הם מעוניינם שזה יהיה ב21.2 יום רביעי בסביבות שש. הם יעשו את זה רק אם יהיה הענות. עכשיו מכיוון שלא נעים להופיע בפרהסייה עם תלבושות ואיפור אז הועלתה הצעה שזה יהיה בבית של מישהו. הצעתי את הבית שלי בתל אביב- במרכז כי צריכים מישהו מהמרכז. למישהו יש הצעה לבית אחר שיציע. השאלה מי מתכוון לבוא, יהיה משחקים יהיה הרבה ציפיה של קלטות דברים שלא ראיתם אף פעם ועוד. המצלמות של ערוץ 1 יבואו רק בשבע עם המצלמות. מי שמתבייש יכול לא להצתלם הקטע הוא להיות ביחד לא?!?! מקווה שיש שיתוף פעולה אם יש בעיה עם היום אפשר להעביר את היום עצמו לחמישי ל22.2 לי יש יותר אישית בעיה עם היום הזה ... בכל אופן מי מתכוון לבוא ומי לא... אנא אל תשכחו שהרבה זמן לא ראינו אחד את השני ושאנחנו מתגעגעים וזה השבט כאילו דה!

YaRoN Tribe

New member
נעלם התוכן ../images/Emo4.gif

אני בטיול שנתי בשבוע הזה
אז כנראה שאני לא אבוא

YaEloNeT

New member
מושלם! ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif

ה-21 זה תאריך מעולה ^^ ה-22 פחות. אבל אוכל לעשות שמניות באוויר, אם צריך
. אני מציעה שזה יהיה לפני שש.. נגיד.. ארבע? וככה גם לא נפספס שום פרק
זה יכול להיות שולט אם נראה את זה ביחד. ונמ. האמת שאני ממש מעדיפה שזה יהיה בעזריאלי. גם כי זה הרבה יותר קל להגיע לשם, וגם כי נו. זה עזריאלי. זה יהיה ככ לא מציאותי אם לא נצטלם בפרגולה. [ובקשר ללא נעים.. זה עזריאלי פור גאד סייק D: כל מי ששורץ שם כבר אמור להיות רגיל למראות מוזרים.]

hagayx

New member
מעולה!

ואני דווקא חושב שזה טוב בבית, הייתי מציע את הבית שלי בכיף אבל אני גר במקום שלא הייתם באים אליו! בכל מקרה אני בא!

Tinkerblack

New member
בינתיים

יש לי ברשימה רק 6 אנשים שבאים יאללה הצטרפו בהמוניכם... ביתי גדול הוא יכול לאכלס כמה אנשים שרוצים מה גם שבאותו יום יש לי יומולדת ואני רוצה להיות עם האנשים שאני אוהבת

מורן 1986

New member
אני באה ../images/Emo24.gif

ומי שבא
- עושים
לשיר
יום הולדת הפתעה
אבל לא
לגלות לה
היא בטח לא זוכרת

מיוני

New member
לי דווקא עדיף ה-22

אבל אם לא אני אנסה להגיע אולי נעשה פיתרון אמצע וניפגש בעזריאלי לשעה שעתיים ואז נלך לבית של שיר?

TziMHoNoa

New member
בעקרון-

השני התאריכים אני אמורה להיות בת"א. חמישי אני בטוח לא אוכל לצאת מת"א אחרי שש, ורביעי- יש סיכוי שאוכל להגיע. לא בטוח.

לא נראה לי שיסתדר ../images/Emo10.gif

אני יכול לנסות להגיע לתל אביב בגלל שזה כנראה הצ'אנס האחרון שלי להגיע למפגש פורום, אבל לא יכול להבטיח כלום

אניאניאני באה ../images/Emo13.gif

ומקפיצה כי יעל אמרה לי. אז קפוץ שירשור,קפוץ!

dani t h e girl

New member
אני ממש רוצה לבוא. ../images/Emo13.gif

אבל אני לא יודעת מתי זה ה-21, ואין לי מושג איך אני אגיע לת"א.
ואם אני אדע, אז גם לא ירשו לי. ;'(

YaEloNeT

New member
איך אתן רוצות להכיר, ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif

אם לא תבואו?
אל תדאגו, יהיה בסט.

קרניjack

New member
לא חושבת

יום חמישי מבחינת ימים הוא תמיד הכי נוח לי, וגם אם זה ידחה לאז- לא חושבת שעדיין זה יהיה 100% שאני באה. תהנו

hagayx

New member
בחמישי אני עובד!

אז עם תדחו את זה לחמישי אני יצטרך לבחור בין 200 ש"ח למפגש השבטי שלנו!

למעלה