מפגש בנות

מפגש בנות

שלום לכל הבנות המדהימות בפורום חברה שלי סובלת כבר המון שנים מאנדו' היא כבר עברה ניתוח אחד לשאיבה ומקבלת דקא פפטיל ולא בפעם הראשונה, היא נחשבת במושגים שלכן לדרגה מס' 5 אין לה אינטרנט, אבל אני מעדכנת אותה בכל מה שאתן מספרות וכותבות. היא ממש היתה רוצה לדבר איתכן ולכן סיפרתי לה שהיה לכן מפגש לא מזמן היא מוכנה לנדב את הבית שלה ולעשות עוד מפגש כזה. היא כרגע בהיסוסים לגבי ניתוח שני, האנדו' יושב לה על המעי מה שאומר ניתוח מורכב עם כירוג וכו'. בכל אופן אני אשמח אם תגיבו בחיוב למפגש כי היא מאד מעוניינת לפגוש אותכן. שיהיה יום טוב ובריאות לכולכן.

יעל סתם

New member
אני אשמח למפגש

רק שתגיד מתי ואיפה ואם היא רוצה שתשלח מסר לyaelma1 כי יש לי בעיה כששולחים לי מסר כיעל סתם.

../images/Emo140.gifמפגש אנדו'

קודם כל ברוכה הבאה. מצטערת שלחברתך אין נגישות אלינו זה היה יכול לעזור לה מאד
כעיקרון אין לי בעיה להיפגש ואני מאמינה שלאור מפגש העבר, תהיה מוכנות למפגש נוסף. מי שמעונינת ליזום מפגש כזה מוזמנת. אין לחברתך אפשרות להגיע למחשב דרכך ולהציג את עצמה, לספר קצת על עצמה כמו שכל מצטרפת חדשה עושה?

שלום לך

אני יכולה לעזור לחברתך כי המקרה שלי דומה לשלה : חסימת מעי וכל הצרות המלוות אותו. אשמח אם תשלחי לי מסר וטלפון כך שאוכל להתקשר איתה . דרך אגב שלחתי לך מסר וענתה לי מישהי ואמרה שלא היא כתבה את הדברים הללו ושיש לי בלבול אז תעדכני אותי.

לזק המקורית

כן נכון שמי לא סיוון אני רושמת על סיסמא של מישהי שעובדת כאן בכל אופן אני ממש אשמח אם תתקשרי לחברה שלי ותשוחחי איתה כי היא כבר ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות. היא אוטוטו מסיימת את זריקת הפלא "דקא" ואסור לה לקחת יותר כי היא קיבלה כבר 4 חוד' רצופים...והיא כבר בהיסטריה של הכאבים עוד לפני שהם באו. אני אשלח לך מסר עם הטל' שלה והשם ואם זה לא יגיע ,תירשמי בפורום ואני אנסה בדרך אחרת. בכל אופן אני מודה לך מראש על העזרה והאכפתיות

קיבלתי את המסר

אין בעייה בכלל אני אתקשר אליה שלחתי לך מסר אבל תעדכני אותה שאני מתקשרת. ז'ק

למעלה