מפגש בנות

מפגש בנות

תודה למארחת המקסימה שפתחה את ביתה. אהבתי כל רגע. תודה לבנות שהשתתפו, נעים להכיר את הפנים שמאחרי הניק. היה מעניין, מחכים, מצחיק ומפרה. מי צריך אותם??? :)

תכף תבוא האופירה

שרק כדי לפגוש אותה היה שווה להגיע. היא זו שהיתה על האירגון ובטח תדע לדייק בפרטים. היה מקסים, משעשע וטעים. נו, כמו שרק ערב בנות יכול להיות :)

אופירA

New member
מנהל
זוכר שבזמנו כמה מפגשים בוטלו ברגע האחרון?

ארגנת בעבר כמה מפגשים, ובגלל נוכחות דלה הם בוטלו ברגע האחרון. אז הבאתי זאת בחשבון מראש, לכן הזמנתי 200% מהכמות שאפשר היה להכניס לדירה, אישרו נוכחות 100%, וביטלו במשך השבוע האחרון יותר מ-50% מאלו שאישרו נוכחות... רובם המכריע ביטלו ביום המפגש עצמו... נותרו 9 נשים, שישבו ושוחחו בנחת על כל מה שעלה בדעתן, תוך היכרות ושמיעת סיפורי טבעת ושרוול מעניינים. בקיצור - לא צריך לקחת ללב ביטולים של מפגש. בפעם הבאה אזמין 400%
.

מרגיש לי פיספוס גדול שלא הגעתי

אבל אמא זו אמא והיא קודמת לכל
בפעם הבאה. תמיד תיהיה הפעם הבאה, לא??? חוץ מזה - 9 אורחות זה בדיוק הגבול שהופך מפגש מאינטימי להמוני. שמחה שנהנתן

מקנאה בכל אחת מהתשע שהגיעו...

כי מפגש זה בדיוק מה שאני צריכה, מסיבות אישיות ומצערות נאלצתי גם אני לבטל.... אבל אני מבטיחה שאתם עוד תכירו אותי!!!

אופירA

New member
מנהל
צריך אותם ואי אפשר בלעדיהם

ויותר מכך - הגברים משולים לראש, והנשים משולות לצוואר. עכשיו צריך להתווכח מי יותר חשוב ומי יותר נכבד, ולהגיע למסקנה שאין אפשרות להגיע למסקנה. וכשם שהראש ממוקם במקומו, והצוואר ממוקם במקומו, כך כל אחד צריך להיות במקומו, וכפי שהסברתי פעם בפורום, מקומי אינו במפגש חברתי מעורב של נשים וגברים, ולכן ארגנתי מאחורי הקלעים מפגש קטן ומצומצם לנשים בלבד, ולא פרסמתי אותו על גבי הפורום, מאחר שאין זה ראוי כלפי אלו שלא הוזמנו. וגם בדיעבד אני לא בטוחה שמתאים לדון בזה על גבי הפורום. יש גם הרבה קוראים סמויים ששייכים לפורום הזה, אף שאיננו יודעים על כך.

שבות1

New member
אני רואה שבאמת לא כדאי להיות משתתפת סמויה

אבל זה מוצדק להזמין רק את הפעילות באמת. שמחה שנהניתן

מה זה משנה

ראש/צוואר, צריך/לוצריך. הם פה, ולא עושה רושם שהם מתכוונים ללכת מפה. אז עושים מהלימון לימונדה :)

שמחה37

New member
שמחה שנהנתן

חבל שנבצר ממני להגיע בפעם הבאה בע"ה. בטוחה שמפגש של 9 נשים היה פורה ומעמיק קבוצה קטנה ואיכותית. שמחה

בפעם הבאה, בעזרת השם, תבררו אצלי אם אני

מוזמנת לחתונה, או לא. פעם בשלושה חודשים יש לי חתונה והיא נופלת פונקט על המפגש. לפחות זכיתי אתמול לטונה מחמאות מחברותי, כולן התלהבו, הייתי לבושה גזעי וצעיר, הכי לא דודתי וחתונתי שאפשר, והיה נהדר. אבל אתכן הפסדתי, וזה חבל.

ליבי3617

New member
בפעם הבאה אשמח להשתתף

כל עוד זה לא יתנגש עם מפגש אחר
בטוחה שהיה מהמם.

טלטול116

New member
שמחה שנהנתן

מקווה מאוד שבפעם הבאה אוכל להגיע..שמחה שנהניתן. אני רואה בזה הפסד גדול לא להגיע.

חמ סה

New member
כל מילה מעליי ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

ובכל מקרה - שמחה שנהניתן

תודה לכל הבנות שהגיעו למפגש..

אני חושבת שמפגשים אינטימיים וצנועים -מפרים הרבה יותר. יכולנו להקשיב אחת לשניה והייתה אווירה נעימה מאוד. אבל בכל זאת היו עוד הרבה בנות שרציתי לפגוש או לראות שוב ולא הגיעו-חבל... נקווה להתראות בפעם הבאה! שבת שלום לכולם. נשיקות רבקה

למעלה