מפגש בירושלים

itay Jerusalem

New member
מפגש בירושלים

אשמח אם נרים מפגש בעיר המדהימה :)
יש המון מה לראות כאן מה אתם אומרים?
סופ"ש חמים ונעים וכל טוב:)

בתור אחת הירושלמיות היחידות כאן-

אני בעד!

ההצעה שלי

לי יש חולשה מטורפת לירושלים של הלילה כי אז כל המבנים מוארים בצורה מהממת (זה אותו ארכיטקט שהאיר גם את פריס וסידר לירושלמים שהעיר שלהם תראה קסומה כל כך בחושך).

אז מה שאני מציע זה מפגש שיתקיים בתקופת חופשת הפסח(כי אז אנשים קצת יותר פנויים) ויכלול טיול ערב משותף(קל ולא ארוך) וקינוח באיזה בית קפה.

אפשר למשל לשלב את חומות העיר העתיקה עם איזה בית קפה מוצלח במדרחוב(לפני שנים רבות כשהייתי עולה לבירה להרקדות היינו מתנחלים בקפה "רימון" המצוין).

בקיצור זה הכיוון שחשבתי עליו אבל אני לא ירושלמי ולכן אני רק זורק רעיונות

ניתן למקומיים לתפור את התכנים ואנחנו כולנו נתרכז במשימה החשובה- למצוא תאריך שיהיה הכי מתאים ונח לכולם.

נשמע רעיון מצוין...

רק ני דברים:

1) אני חושבת שצריך למצוא מקום כשר, כי יש אולי אנשים שמוגבלים בזה.
2) צריך גם לדאוג להסעות ו / מקומות שיהיו זמינים מבחינת תחבורה ציבורית.

נושא תחבורה זו נקודה כאובה כשמדובר בירושלים

לא פשוט לנווט בה למי שלא ירושלמי (מנסיון
) אבל אם יש לפחות ירושלמי אחד עם אוטו אז מקסימום נוסעים בשיירה אחריו.

כמובן השאלה הגדולה היא כמה הענות יש...

לי יש רכב מהעבודה וכידוע אני תמיד שמח להעמיס טרמפיסטים מאזור המרכז כשאני מגיע למפגשים אבל מה עם עוד רכבים...

וגם צריך לקחת בחשבון שאם מתכננים לנסוע ממקום אחד לשני זה יעכב אותנו אז אולי כדאי להסתפק במקסימום שתי עצירות. אזור אחד יפה לטיול ובסיומו נשב באותו מקום או ניסע למקום אחר...

כמו שאמרתי אני לא מספיק מכיר את ירושלים אבל למשל בבית הספר של הבנות שלי בסוף השנה לוקחים את תלמידי כיתה ו לכותל ואז מתחילים את הערב בסיור בעיר העתיקה וממשיכים לתצפית לילית מרהיבה מארמון הנציב.

בגלל שהם תלמידים אז לא מושיבים אותם בבית קפה אלא מזמינים לכולם מלא מגשים של פיצות אבל זה עדיין כיף אדיר והערב מסתיים רק לקראת חצות.

יש בהחלט מה לעשות בירושלים אבל אין ספק שאני נצטרך את עזרת הירושלמים בתכנון הלוגיסטי...

למען האמת...

היו כמה ניסיונות לארגן מפגשי פורום לאחרונה, וכולם לא ממש הצליחו - לכן אני תוהה אולי כדאי להתחיל עם מפגש קל יותר כמו להפגש לקפה ועוגה בעזריאלי נניח?

ממילא. הפתרון האולטימטיבי.

חניון מסודר, צמוד לעיר העתיקה, בתי קפה בשפע.
(כשרים.)

אפשר להסתובב באזור העיר העתיקה ולחזור לממילא לשתות משהו.

ויש עוד אופציות כגון אזור ימין משה. מקום מקסים לטיולים, חניה וגם שם יש בתי קפה באזור.

destiny23

New member
אני ירושלמית בגולה

ואומנם לא אוכל להשתתף אבל רציתי להשב את תשומת ליבכם לעובדה שרוב בתי הקפה סגורים בתקופת פסח מטעמי כשרות.

destiny23

New member
ואאו הקדמה מגעה לירושליים

אני מהתקופה ש”לא משתלם לנקות ולהכשיר את כל המקום בשביל עשרה ימים,“

אני ירושלמית!

יש את "קדוש" בשלומציון ואת "נחלא" בנחלאות, החביב עלי לאחרונה בדייטים ראשונים

למעלה