מפגש ביום רביעי...

יעל י

New member
מפגש ביום רביעי...

נפגשים ביום רביעי במתחם הקניות בגן שמואל בשעה 20:30 לקפה ו... בבית הקפה "קנטרה" - מי מצטרפת??? בנות שרוצות לבוא ברכבת אני יכולה לאסוף אתכן מהתחנה בבנימינה ולהחזיר לשם גם.

DANIELI06

New member
לא יכולה להצטרף ../images/Emo7.gif

רחוק לי מידי,ף מאוחר לי מידי, אבל אל תשכחו לספר איך היה.

DANIELI06

New member
לא יכולה להצטרף ../images/Emo7.gif

רחוק לי מידי,ף מאוחר לי מידי, אבל אל תשכחו לספר איך היה.

רחוק לי לשעת ערב מאוחרת שכזו גם הפסקתי לשתות קפה לכבוד ההריון (לא יודעת אם לשים ../images/Emo10.gif או ../images/Emo9.gif ) אבל תהנו ובבקשה ../images/Emo96.gif אחד גם על שמי, טוב?... נא דיווחים בסוף היום!

בשבועיים האחרונים אני פשוט סמרטוט בשעות האלה אין עם מי לדבר אחרי תשע בערב, ממש זומבי מהלך ../images/Emo199.gif תני לי לעבור שליש ראשון ואני אחזור להיות חיית לילה כהרגלי, ואז נדבר שוב

IAM20072007

New member
מחר בערב אני עובדת אבל,

במקרה היום אח"צ אני נוסעת לאחותי!!! , אני כמובן עם הילדים אבל אולי אפשר לנסות להפגש? אולי תעשו את המפגש במוצ"ש? או יום אחר.

יעל י

New member
היי,אני בבית אחה"צ...

בא לך לקפוץ?תביאי גם את אחותך... מה אומרת?

IAM20072007

New member
אמא שלי גם באה ואת ממש לא

רוצה שהיא תבוא גם תשמחי עלי
. אני ידבר עם אחותי אולי תבואי אליה עם הילד, הוא באותו גיל של הבנים שלנו. היא מקסימה , אנחנו באים אליה כי היא לבד עשד יום שישי הבא, בלעה טס לאנגליה - עבודה. היא תשמח לחברה, כבר פעם דברתן.

יעל י

New member
ג'סיייייייייייייייייייייי - א - איפה את?

נעלמת לנו , דואגות.... ב - מצטרפת אלינו?יכולה גם ברכבת...

howami39

New member
גסי אני גם רוצה לקרוא לך ../images/Emo24.gif

ההאשכול ההוא כבר לא יקפוץ, אני חייבת לציין שלמה שכתבתי אין קשר בכלל ללעזוב את הפורום או לא לכתוב ואני לא מבינה איך הגעת לזה, אני רק ואמרת שמהדברים שאת כותבת נשים יכולות להבין שזאת הדרך הנכונה ואת בטח לא היית רוצה שזה יקרה. אבל את כל כך נעימה פה וכל כך מועילה שחבל שאת לא כותבת כבר. חיזרי

רגב ת

New member
על המרחק מילא נזכרתי שבעלי לומד יום רביעי

אולי יום אחר?????

למעלה