מפגש באשרד

erazz

New member
היה מצויין!

מז"א טוב, טיסנים מצויינים, אוכל ושואו פשוט מדהים. היה תענוג לראות את צ'יפ מטיס. לא רק לראות מה הטיסנים יכולים לעשות אלא לראות שליטה אבסולוטית במה שהטיסן עושה ומה שקורה סביבו.

SniR S

New member
היה אחלה של יום באמת כיפי

היה אחד המפגשים היותר כפים שהיו מת למפגש הבא שניר (הדאבל לשי טס הכי טוב בעולם )...

unholy

New member
העיקר ישה אתה אומר מפגש ג'ינטיים ומה אתה מביא

דאון (תקן אותי אם אני טועה) היו איזה 3 חשמליים ופיפר קטן ופיטס קטן אז למה אתה סתם אומר שטויוות הה? מרגיז ....

YHS

New member
צר לי שהגעת והתאכזבת

מהכמות המועטה של ה"ג'איינטס". תפנה בטענות לאלו שלא הגיעו, למרות שאפשרו להם להטיס במסלול נהדר. ואם מדברים על מסלול נהדר, זו גם הסיבה שהיו גם טיסנים קטנים. למרות שחברי מסלול אשרד פותחים את המסלול לטיסנים גדולים, זה לא אומר שהם מתנזרים מהטסה. הם ממשיכים בדרכם כמו בכל שבת. ובאים להטיס עם מה שיש להם, בין אם זה דאון ובין אם זו "קאטאנה מצ'וקמקת". ואל תתרגז, זה לא בריא.

cessna 182

New member
ועוד איך יתרגז אתה אומר לא להטיס כלום חוץ

חוץ מגייאנט ואתה מטיס שם דאון?? זה לא שידעתה שלא יבואו הרבה אז הבאתה את הדאון...

YHS

New member
בחור - קראת את מה שכתבתי?

אני אמרתי היכן שהוא שלא להטיס דבר חוץ מג'איינט? אשמח אם תראה לי דבר כזה. נא קרא את ההודעה שלי הקודמת. והפעם בתשומת לב יתירה. תודה

cessna 182

New member
לא כתבתה שלא להטיס אמרתה לא להביא! ומה אתה

הבאתה? דאון...

YHS

New member
תגיד

תמיד כשמזמינים אותך להתארח אתה מעביר ביקורת על המארחים? אשרד הזמינו אורחים עם ג'איינטס. חברי אשרד מטיסים מה שיש להם. משהו כאן לא ברור?

cessna 182

New member
תגיד

אפשר לדעת למה רק טיסנים גדולים?? יש סיבה מיוחדת המקנה רק להם אישור טיסה?

icebox44

New member
אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה

למה טיסנים גדולים ? כי ככה בא להם ! זה מסלול פרטי ואף אחד לא חייב לך דין וחשבון. הזמינו אותך, ידעת על מה מדובר מראש, מה בדיוק הבעיה שלך ?

גיא ח

New member
הסיבה שרצו טיסנים גדולים

היא שככה הם רצו לקראת הטיסה חזרה הביתה של צ'יפ הייד הם החליטו להזמין את כל מטיסי הג'יינטים

למעלה