מפגש באופק

avi972

New member
מפגש באופק

אני מתכנן מפגש ליום חמישי ה17 לאוגוסט. כידוע, אני טס עוד מעט לעיר-הקודש-נו-יורק, ורציתי לתת לכם הזדמנות להגיד שלום ולתת מתנות (טוב, אני אסתפק באחד מתוך השניים האחרונים
) אני אפרסם יותר פרטים בהמשך, מה שאפשר בפורום והשאר במסרים. המיקום יהיה אי שם בירושלים. תסמנו ביומנים שלכם.
אשמח לראותכם...

avi972

New member
למה לשגע אותך?

חשבתי שנמאס לך להתבחשש <שומר לך רוט ביר>

רוולי 21

New member
אם אני מוזמנת אז הייתי מגיעה אבל,

נשבעתי לעצמי שאני לא אגיע לירושלים בכמה שנים הבאות ... אבל אני אשלח לך מתנה :) ונסיעה טובה ד"ש לרבי מילובאוויטש

uri80

New member
תקוע כל השבוע הזה בצבא אבל מקווה

שאצליח להגיע.

miss mcmillan

New member
כן למפגש בירושלים.

הוסיפו אותי לרשימת המעודכנים, והיתר (אולי) יהיה הסטוריה.

אבזץ

New member
כן למפגש ב-ת"א.

כן לים; לא לי-ם. עם כל כך הרבה קדושה אני לא מצליח להידחק שם. בואו לת"א. "אכול ושגול כי מחר נמות".

נצל"ש

בחור'צ'יק, גיבור מזדמן טייל ברחובות פאריס לפתע ראה כלב רוטוויילר תוקף ילדה קטנה. מייד קפץ הבחור על הכלב, נאבק בו וחנק אותו. הילדה יצאה בשריטות קלות בלבד, וכך גם הבחור. מיד הגיעו כתבי טלוויזיה נלהבים ושאלו את הבחור: אמור לנו מה שמך?- כל פאריס תשמע עליך , והכותרת הראשית בעיתון מחר תהייה: "גיבור פריזאי הציל ילדה משיני כלב טורף!" אמר הבחור: אבל אני לא מפאריס.... הכתבים: או. קיי, אז כל צרפת תשמע עליך והכותרת מחר בעיתון תהיה: "גיבור צרפתי הציל ילדה משיני כלב טורף!" אמר הבחור: אבל אני לא מצרפת. הכתבים: או. קיי , אז כל אירופה תכיר אותך והכותרת תהייה: "גיבור אירופאי הציל ילדה משיני כלב טורף!" אמר הבחור: אבל אני לא מאירופה. הכתבים: אז מאיפה אתה!? הבחור: אני מישראל. הכתבים: או. קיי, אז כל העולם ישמע עליך והכותרת מחר בכל העיתונים תהיה: "ישראלי הרג כלב של ילדה קטנה".

BatHell

New member
דמט, סמינריון נופל לי על ה17 ../images/Emo4.gif

רוצה יום אחר

למעלה