מפגש אנשים, מפגש

roychu

New member
מפגש אנשים, מפגש

לפני שבחורים תאריך, צריך לבחור מקום. אז ככה, תגיבו ביחס למקום המועדף עליכם 1. עזריאלי 2. פארק הירקון 3. חולון 4. מקום אחר שנראה לכם טוב

הייתי מעדיף באיזה קניון בחיפה

אבל אם לא זה אז עזריאלי, זה מקום שכולם מכירים ויוכלו להגיע לשם. אבל צריך להזדהות אכשהוא, כי זה מקום ענק עם מיליון אנשים.

מילי סמוך עליי

אחריי המפגש הראשון אני זוכר את הפנים של כולם, חוצמזה אתה תהיה איתי, עם רוי, "ישרא" ואלון

roychu

New member
מילי, אתה תבוא איתנו באותה רכבת ../images/Emo3.gif

ואני בעד עזריאלי, מקום גדול עם הרבה מה לעשות, לאכול (סאיינים או אל), משחקי ווידאו...

נסיון להשפיע

עם כל הכבוד למפגש הראשון, שהיה מצויין, אני חושב שלא צריך לקיים את המפגש הזה בחולון. צריך להיות הוגנים גם לאנשים אחרים שלהגיע לחולון בשבילם זה יותר מרק לקחת רכבת (מבחינת זמן, מרחק, כסף). תחשבו על זה ופשוט תנו את ההחלטה שלכם, בלי להגיד לי מה אתם חושבים על דעתי. אני לא אתערב ואני לא רוצה להסתכסך עם אף אחד בפורום, במיוחד לא לקראת המפגש.

roychu

New member
אוקיי, דיברתי עם שלומי בטלפון עכשיו

לא יודע בעד מה הוא, אבל תאריך נקבע בערב, ונראה כבר... אני תומך בהודעה של נבו, כי בעזריאלי עצמו יש תחנת רכבת, וככה הרבה יותר נוח להגיע

תחשבו על זה:

עם המצב הבטחוני הרבה הורים לא יסכימו שהילד שלהם ייסע לתל-אביב ברכבת או באוטובוס, ואל עזריאלי הם יכולים להביא אותו בעצמם, כי זה גדול וכולם יודעים איפה זה.

דווקא עזריאלי זה מקום בטוח מאוד

יחסית לשאר ת"א. מסכימים איתי? בהתאם לאירועים בזמן האחרון חיפה מסוכנת יותר

לא אמרתי שעזריאלי לא בטוח

אמרתי שהנסיעה באוטובוסים ורכבות לא בטוחה, ורוב ההורים לא יסכימו שהילדים שלהם יבואו בתחבורה ציבורית, בזה אני בטוח.

king kazabubu

New member
מה זאת אומרת אתה לא יודע

בעד מה אני??? אמרתי לך שאני בעד עזריאלי..... אני חושב שזה מקום נורמלי ואחלה מקום מפגש, דני מסכים איתי. הוא פה לידי. בכל מקרה, אל תדאגו בקשר לזיהוי. כמה אנשים אתם מכירים שיש להם חולצה של דרגון בול זי כמו שלי יש? אני וחברי תומכים בעזריאלי..

roychu

New member
חשבתי שאמרת שעזריאלי זה בסדר

לא שאתה רוצה
בכל אופן, בקשר לזיהוי, אין מה לדאוג באמת. לא רק שנחכה בתחנות אוטובוס/רכבת, גם יודעים פחות או יותר איך לזהות לא?

Brolly

New member
עזריאלי!!!!../images/Emo45.gif

ומשהו יותר חשוב... מתי המפגש?

למעלה