מפגש אמב"י האחרון

light blue

New member
מפגש אמב"י האחרון

ביום רביעי 1.6 היה מפגש של אמב"י בתל אביב, והיה לי ממש חבל שהגיעו כל כך מעט אנשים. במהלך הפגישות באמב"י עברתי המון חוויות, שנתנו לי כח לעבוד על הדיבור ולהשאיר את עניין העבודה על הדיבור במוּדעות. ובפגישה הזאת לא היה שום דבר חווייתי, מה שהיה למען האמת די מבאס. ושאלתי את עצמי למה אנשים לא באים למפגשים, שיכולים לתרום כל כך הרבה. האמת לא מצאתי תשובה מוחלטת. לא פעם ולא פעמיים שמעתי אנשים מדברים אחרי המפגשים, כמה טוב זה עשה להם ואיזה כיף היה להיות במקום שמבינים אותך... אז אולי מישהו יכול להגיד למה הוא לא רוצה לבוא למפגשים

stkachov

New member
במפגש הקודם

היו למעלה מ 20 איש דווקא, וזה היה רק לפני שבועיים. אני אגיד לך למה אני לא באתי, כי לי כל מפגש כזה עולה בסביבות 100 שקל! אני גר בחיפה וכרטיס ברכבת הלוך ושוב עולה 50, נסיעות הלוך בתוך חיפה ובתוך תל אביב זה עודש איזה 20 שקל, וכשאני חוזר הבייתה מאוחר בלילה כבר אין לי אוטובוס אז אני צריך לקחת מונית ספיישל שעולה עוד איזה 30 שקל. הנה כבר הגענו ל 100 שקל, ובנוסף לזה במפגש אמבי אתה צריך עוד לשלם 20 או 15 שקל, ועוד אתה קונה איזו שתיה או משהו לאכול בדרך... סך הכל זה יכול להגיע לאיזה 150 שקל למפגש אחד ועבורי זה תענוג יקר מדיי
וכן, יש גם דברים באמב"י שלא כל כך מוצאים חן בעיני אנשים רבים והם לא מתחברים אליהם.

light blue

New member
בדיוק שאלתי לגבי המשפט האחרון שלך

לגבי העניין הטכני זה מובן לי, אבל השאלה היא באמת - מה לא מוצא חן במפגשי אמב"י ולמה אנשים לא מתחברים

1justice

New member
אשמח לדעת עלייך יותר...

שלום חברים אהובים, לאחר ששפכנו את כספנו (שהוא גם ככה מועט ביותר עקב בעיתנו) על טיפולים מסוגים שונים, אנו קבוצה של מגמגמים מאזור המרכז, הקמנו קבוצה לטיפול ותמיכה בעצמנו, אנו מאמינים בידע הרב שנצבר בנו במשך השנים, יש לנו תוכנית מלאה לטיפול ואנו אף נקבל עזרה מקצועית ביותר בחינם וגם את מקום הטיפול הממוזג ללא עלות, כך שבעצם לנו זה לא יעלה גרוש בע"ה וגם לכם! רף הכניסה היחיד לסדנא זו היא מידת הרצון, הרצינות והאומץ של החברים לעזור לעצמם, אנו הגענו למסקנה שלכולם אינטרסים שונים המנוגדים לאינטרסים שלנו, ואנו רק יכולים לסמוך על עצמנו ועל הקב"ה. מס' המקומות בסדנא זו שתיפתח בקרוב, מטבע הדברים הוא מוגבל ולכן יש להירשם בדחיפות במייל בלבד [email protected] הסדנא תתקיים בשעות הערב בת"א. כל הערה והארה להצלחת הסדנא יש לשלוח במייל בלבד הסדנא מיועדת לאנשים המחפשים תקווה, כל הינסה לשים גלגלים במטרה המקודשת, יעשה טעות, בהצלחה לכולנו. הביאו לנו רשימות של מגמגמים, יש לנו כבר עשרות להתראות במייל בלבד.

3צוריאל

New member
אני אנסה להסביר

יש לי גסטריטיס אז אני מניח שכדאי לי ללכת לכנס חולי גסטריטיס (דלקת בקיבה) שזה מציק ביותר. כמו כן יש לי מדי פעם מיגרנה אז כנס סובלים ממיגרנה בא בחשבון לא? ומה עם זה שאני עובד יותר מדי? יעש בטוח כנסים לוורקוהולים אני חושב. גם וודקה אני די אוהב לשתות אז אני מוכרח להגיע לכנס אלכוהוליסטים-מינימלים... ועוד לא הזכרנו ביות במשפחה,עבודה,דיאטה (קצת השמנתי לאחרונה) וכו'. בקיצור, בסוף אני אוציא את כל הזמן שלי על כנסים ולא חבל?...כשאפשר לעשות משהו מועיל יותר בזמן הזה. אכן אמב"י הוא ארגון נהדר לאנשים שצריכים אותו. לא הייתי דוחף אותו לגרון לאנשים מגמגמים כי כשאדם צריך עזרה הוא יבוא מעצמו. זה שהרבה אנשים לא הגיעו מצביע על כך שרבים מהמגמגמים ה"חלשים"-התחזקו, ועל כך נומר כולנו אמן.

3צוריאל

New member
אני אנסה להסביר

יש לי גסטריטיס אז אני מניח שכדאי לי ללכת לכנס חולי גסטריטיס (דלקת בקיבה) שזה מציק ביותר. כמו כן יש לי מדי פעם מיגרנה אז כנס סובלים ממיגרנה בא בחשבון לא? ומה עם זה שאני עובד יותר מדי? יעש בטוח כנסים לוורקוהולים אני חושב. גם וודקה אני די אוהב לשתות אז אני מוכרח להגיע לכנס אלכוהוליסטים-מינימלים... ועוד לא הזכרנו ביות במשפחה,עבודה,דיאטה (קצת השמנתי לאחרונה) וכו'. בקיצור, בסוף אני אוציא את כל הזמן שלי על כנסים ולא חבל?...כשאפשר לעשות משהו מועיל יותר בזמן הזה. אכן אמב"י הוא ארגון נהדר לאנשים שצריכים אותו. לא הייתי דוחף אותו לגרון לאנשים מגמגמים כי כשאדם צריך עזרה הוא יבוא מעצמו. זה שהרבה אנשים לא הגיעו מצביע על כך שרבים מהמגמגמים ה"חלשים"-התחזקו, ועל כך נומר כולנו אמן.

light blue

New member
לא נראה לי

שרוב האנשים לא הגיעו בגלל שהם התחזקו, ויותר הגמגום לא מטריד אותם. וחוץ מזה מי דיבר על לדחוף לגרון. שאלתי בשביל להבין, ומכאן לדעת אם ומה צריך לשנות ולשפר. בכל מקרה... תהיה בריא

shoshyyy

New member
אני לא באה כמו פעם

כי זה לא בסדר עדיפויות שלי כמופעם. פעם הייתי באה כל הזמן כי זה היה הכי חשוב לי. אני הכי אוהבת ערבים חוויתיים וערבי הייד פארק. הרצאות למיניהם כבר לא מעניין אותי וגם מפגשים בלי מסגרת לא מעניין אותי , איך שהיה במפגש הקודם.

למעלה