למי זה בדיוק?
S Status Apilepticus New member 11/12/03 #23 בכיף אני אומר... זה הולך להיות סוטול... הרבה אנשים יבואו... תגידו לכל מי שאתם יכולים, לב השרון יציף את בית-ינאי! העצים, לא חסר שם, יש על החוף מסות....
בכיף אני אומר... זה הולך להיות סוטול... הרבה אנשים יבואו... תגידו לכל מי שאתם יכולים, לב השרון יציף את בית-ינאי! העצים, לא חסר שם, יש על החוף מסות....
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/12/03 #24 אל תסתמך על זה.. תביאו בכל זאת כמה גזעים אני יכולה להביא עצים לפרדסיה ומי שאני נוסעת איתו (... מי חמוד?) יעמיס על האוטו של אמא.
אל תסתמך על זה.. תביאו בכל זאת כמה גזעים אני יכולה להביא עצים לפרדסיה ומי שאני נוסעת איתו (... מי חמוד?) יעמיס על האוטו של אמא.
S Status Apilepticus New member 11/12/03 #25 בכיף... אז כל מי שיכול להביא עצים... נא להביא... בכל זאת... זו תהיה ממש פאשלה אם לא יהיו עצים למדורה...
בכיף... אז כל מי שיכול להביא עצים... נא להביא... בכל זאת... זו תהיה ממש פאשלה אם לא יהיו עצים למדורה...
S Status Apilepticus New member 11/12/03 #26 אפשר גם... אהה... אפשר להביא כמה שחורים לשרוף גם... יש הרבה כאלו...
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/12/03 #27 וחוצמזה, יהיה קר. ../images/Emo3.gif אם יהיה קר לא יהיה.. אממ.. נעים.
O ofrikit New member 11/12/03 #36 אממ לא.. כי הכוונה שלי זה שיש לי המון עצים בבית רק אין לי שמץ איך אני אמורה להביא אותם לינאי מבין בוב?!
אממ לא.. כי הכוונה שלי זה שיש לי המון עצים בבית רק אין לי שמץ איך אני אמורה להביא אותם לינאי מבין בוב?!
S Status Apilepticus New member 11/12/03 #31 קררר... חבר'ה יהיה 10 מעלות צלסיוס, מה שדורש מדורה ובגדים חמים מאד...
R R a a B New member 11/12/03 #38 האחוז הגדול של ההומלסים שמתים מקור זה בגלל אלכוהול, מה שבעצם גורם לך הרגשה חמה אבל הוא מרחיב את כליי הדם וחושף את הגוף להרבה הרבה יותר קור ממה שהוא אמור להיות חשוף. אז אל תשלה את עצמך חבוב!
האחוז הגדול של ההומלסים שמתים מקור זה בגלל אלכוהול, מה שבעצם גורם לך הרגשה חמה אבל הוא מרחיב את כליי הדם וחושף את הגוף להרבה הרבה יותר קור ממה שהוא אמור להיות חשוף. אז אל תשלה את עצמך חבוב!