אבל מחקת איזה 4 פעמים שהייתי לידך ואז גמרתי אותו מחדש!! חיחי
G G i N g N i T New member 26/7/05 #90 חחח../images/Emo54.gif הודעה - "אני" הודעה אחריה - "נועה" הודעה אחריה - "אני ונועה" למשהוא זה שיעשע אותי...
חחח../images/Emo54.gif הודעה - "אני" הודעה אחריה - "נועה" הודעה אחריה - "אני ונועה" למשהוא זה שיעשע אותי...
N noa131 New member 26/7/05 #106 דייייייייייייייייייייייי אני נראית כזאת מסוממת!!!!!!!!!!!!!! זה אשמתך!!! את אמרת לי לעשות את הpeace הזה ובאת וקפצת עלי!!!! ארררר חיחי
דייייייייייייייייייייייי אני נראית כזאת מסוממת!!!!!!!!!!!!!! זה אשמתך!!! את אמרת לי לעשות את הpeace הזה ובאת וקפצת עלי!!!! ארררר חיחי
G G i N g N i T New member 26/7/05 #97 אההה../images/Emo54.gif זה מהפורום מחשב\ משחקי מחשב\ווטהבר שהיו שם!! LOL
G G i N g N i T New member 26/7/05 #100 ../images/Emo99.gif|סהר| הטולע של סהר (XD) גררר אנדרגאונד \זה כל כך גררר
G G i N g N i T New member 26/7/05 #104 *| חתול| ../images/Emo54.gif למה רשמתי סהר בין ה -|| ?????????????????????????????? התת מודע שלי כל כך מוזר !!!!!!! התסלכתי על האנדרגאונד של סזהר אז רמשתי סהר בין ה - ||??!?!?!?!? דמט זה מוזר!!
*| חתול| ../images/Emo54.gif למה רשמתי סהר בין ה -|| ?????????????????????????????? התת מודע שלי כל כך מוזר !!!!!!! התסלכתי על האנדרגאונד של סזהר אז רמשתי סהר בין ה - ||??!?!?!?!? דמט זה מוזר!!
U Unaffected New member 26/7/05 #135 ../images/Emo6.gif פאק,זה הצחיק אותי. לאדעת למה,אבל זה הצחיק אותי.