מפגשפורום

Houndour

New member
מפגשפורום

אנשים, לאור הקהילה החמודה שהתגבשה כאן, חשבנו יוסקה (יפתח וכו') ואנוכי על מפגש במהלך חופשת פסח. מה דעתכם? מי שבעד שירים את היד ויומר מתי ואיפה נח לו. המקומות שהועלו בינתיים הם: קניון ערים כפ"ס - ליד דוכן המנגה (אם נפגש ביום שישי, גם במרכז וגם המוון מנגה ומוצרים של סאקו בסביבה) ^^, מקום לבחירתכם בת"א, מקום אחר לבחירתכם (רצוי בארץ). שיהיו לכם חיים נפלאים

Yuske

New member
יפתח מת><

רצחנו אותו(גילעד דוג'רס\דאג'ירו ויוסקה) בפורים עם מלא חפצים חדים...בכל מקרה: אממ בתאריכים 2 לאפריל ובתאריך 9 לאפריל אני ממש לא יוכל לבוא (וגם לא בערב פסח)

OFIRB9

New member
אה, ממש לא בשמיני

ידיד חוזר מחול, וגם יש לי בעיה של לוקיישן, זה תלוי איפה יהיה המפגש

S.Riddle

New member
עם כל הכבוד...

ויש כבוד
אנחנו קהילה של... כמה? חודש? בפורומים אחרים לא עושים מפגש עד, אר, שנה בערך o_O זה קצת... מוזר... בהתחשב בעובדה שאנשים פה לא ממש מכירים אחד את השני.... לדעתי צריך לתת לזה קצת זמן, זה נראה לי מוקדם מדי.

moon flower

New member
אני חושבת שדווקא מכירים אבל

מפורומים אחרים.. טוף נו.. אני אמורה להיות יכולה (עלה בי הרעיון של ה-1 לאפריל כי זה המומולדת של סאקורה דמו.. אני לא אדם שמבין בדיחות בכלליות -.-")

Houndour

New member
דוגרי..

הרוב פה מכירים אחרים מכל מני פורום שונים, צריך רק לעשות אחידות.. חוץ מזה, להפגש זה תמיד נחמד, גם אחרי חודש. וגם התחלנו לתפקד יחסית די מהר.. אני לא רואה איך לחכות שנה ורק אז להפגש, יכול להיות יותר כיף. אבל איך שאתם רוצים..

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

אני חושב שצריך לתת לזה עוד קצת זמן. אולי בחופש הגדול או משהו. אבל אם יהיה - אני לא אוכל לבוא יש לי יותר מידי דברים החופש. מצטער.

Yuske

New member
וחוץ מזה

אנחנו פחות או יותר מכירים וגם זה פסח....החופש לפני החופש הגדול שבו כנראה הרבה אנשים לא יוכלו לבוא מסיבות אלה ואחרות.... ולכן, אפשר בקלות להיפגש בפסח גם כדיי להכיר אחד את השני וגם כי זה כיף, וחוץ מזה אם ניפגש עכשיו (בפסח ז"א) אז נכיר אחד את השני יותר טוב^_^

Ray girl

New member
*מרימה יד בשקט*

מה אתם אומרים על קניון עזה-ריאלי בתאריך שאתם תקבעו? ועדיף (לי) שלא תקבעו את זה לפני ה-4 לאפריל

ayeletkl 5

New member
*מרימה יד*

חיי שהייתי רוצה, וגם אולי ירשו לי, אבל הבעיה שאני לא יכולה להגיע מעבר לעמק יזרעאל והסביבה... אז תצטרכו להיפגש בלעדיי, אלא אם כן יש הרבה אנשים שגרים קרוב אליי ואז אפשר לעשות לידי... סורי... כי אני ממש לא באה לת"א או משהו...

למעלה