מפגשפורום-שרשור!

KerenWelling

New member
מפגשפורום-שרשור!

תכתבו אם אתן באות או לא! ואיפה בכלל נפגשים? באיזו שעה?? ואני....אמ.....אני לא אבוא....
למה, אתן שואלות? כי אני שמנה...
ו....אמ.....בעצם זהו....זו הסיבה....ובטח לא תקבלו אותי כמו שאני.....צינית שכמוני...ילדה שרוטה עם הומור שרוט כמו של לורליי...אז....פשוט תשכחו ממני....אולי אם אני אצרף תמונה תשתכנעו.... והנה תמונות שלי בשביל שתשתכנעו....

KerenWelling

New member
תודה

אתן רוצות אולי להביא מצלמה לאירוע שלא תפספסו הזדמנות נדירה לצלם את העיניים שלי?! חחח,סתם,אני לא כועסת...,אני סתם צינית כזו... אמ...תודה על המחמאות...! ותודה לסבתא לאה, ותודה לסבא חיים, ותודה לאבא אוראל (ואולי יש עוד שהביאו לי את העיניים האלה שאני לא מכירה?!), ולכל הדודים והדודות-למרות שהם לא הביאו לי אותן..., אם....,ו...זהו! חח,זה סתם היה חירטוש בנסיון להגיד לכן: תודה...

KerenWelling

New member
o_O

היי אמא הדר! מה קורה? שיו!, שכחתי שזו את שיש לך עיניים מהממות (אבל לא כחולות!!!) שהעברת לי אותן...אויששש,נכון...איך יכלתי לשכוח את אמא האהובה??? חחחחחח לא אני כבר אבוא...הן ראו תמונות שלי...ולא הגיבו....אז אני אבוא...מי שראה-ראה! אבל אני לא בטוחה...זה תלוי אם זה רחוק מדי..אמ.... אבל יש לך איך לבוא?

Alexis14

New member
המפ.../images/Emo113.gif

פורום אולסן (אני היחידה משם?) עושה מפגש ב4.

KerenWelling

New member
שימו לב לסדין של הלול שלייייי

נילס ואווזי הבר!!!!!!!!!!! הנה אקה עם הבלורית....חחחחחח... נראה לי שהיא הייתה לסבית....לסבית שחושבת שהיא בן....היא טום-בוי זקנה כזו...חחחח!

למעלה