מפגשמשותף~!

Lust chan

New member
מפגשמשותף~!../images/Emo135.gif

דחיתי את הרעיון הזה יותר מדיי זמן, עקב עצלנות יתר, ועכשיו נזכרתי וחשבתי לעצמי "אמג גלצ'אן ילדה מטומטמת שכמוך!!!!!!! עד שתפתחי את הכתום כבר ייגמר החופש!!!!!!" אמ, ובכן. אני וגלצ'אן (rukia chan) מפורום בליץ' מארגנות מפגש משותף לשני הפורומים <מי יודע, אולי ייצא מזה משו P:>. לא סתם מפגש, כמובן, אלא... *הכניסו מוזיקה דרמטית כאן* מפגש בלוני מים~!!!1111 *בנאדם רנדומלי מוחא כפיים* *עשרה בנאדמים רנדומליים זורקים עליי כפכף* םם; בכל מקרה, המפגש הולך להיות בירקון- ואיך נגיע לשם אתם בטח שואלים? אז זהו, שבמקום שתיקחו רכבת לעזריאלי (או אוטובוס במקרה של התלאביבים) תיקחו.. רכבת\אוטובוס לאוניברסיטת תל אביב! ובכן, מקום המפגש יהיה בתחנת הרכבת שליד האוניברסיטה, אני חושבת שבכניסה שלה. אם אתם מעדיפים בכניסה לאוניברסיטה <יש יותר מאחת, לא? O.O;> אז רק תגידו. השעה עוד לא נקבעה, כנראה בסביבות 12. את בלוני המים גלצ'אן הכוסיטמושימושלמת קונה אז כולם להודות לה אחרת לא היה לנו מפגש. אז בינתיים מה שיש לנו לקבוע <בתקווה שתשתפו פעולה, אחרת תחטפו בעיטה> זה התאריך 3: עד ה20 ליולי אנחנו לא יכולות, אז זה לא יהיה בתאריך הזה. <כן תאכלו את הלב, אנחנו המארגנות םם;> אני מבקשת, ואפילו דורשת _לא_ להגיב עד שאני לא נותנת את האפשרויות לתאריכים. מי שיכול בתאריכים שישרשר אליהם
, או
או מה שעולה בראש שלכם. כמובן, שרשרו
לכל התאריכים שאתם יכולים בהם ולא רק לאחד אחרת זה יהיה מסובך ומגעיל ומשעמם כזה~ םם;
מקווה שתשתפו פעולה, יקיריי!

Lust chan

New member
סוף יולי- 22.7-31.7../images/Emo135.gif

כל מי שיכול בתאריך הזה שישרשר
. לא כולל את ה30.7, כי יש לפורום בליץ' מפגש בעזריאלי אומשו כזה

../images/Emo31.gif../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

בבקשה אנשים, בין ה13 ל-29... אני טסה לחו"ל ואני נורא רוצה לראות אתכם לפני זה ;;

אז בעיקרון זה ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

כי אני יכולה רק בחלק ><

אני אבוא

אבל לא ב31 יש לאחי m.r.i אז ולפני ה20 אני לא יכולה גם אפשר משו באמצע? /:

MichelleLev

New member
../images/Emo45.gif ב31!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרת אני

אוכל לבוא ממש מאוחר אם אני אוכל לבוא בכלל ;-;

Lust chan

New member
תחילת אוגוסט- 1.8-10.8../images/Emo135.gif

כל מי שיכול בתאריך הזה, נא לשרשר

למעלה