מפגשמפגש!!

Lust chan

New member
מפגשמפגש!!../images/Emo135.gif

כי צריך. ויוםראשון אנלא יכולה אז שתקו T_T ויום שישי סתם לא מגניב ;;
"GalChan\Setsuna-אה, כן, עודכן XD אומר/ת: אני חושבת שצריך גם אנימהוליקון וגם מפגשפורום GalChan\Setsuna-אה, כן, עודכן XD אומר/ת: כי עזריאלי זה לא אינטימי מספיק לאומואים כמונו GalChan\Setsuna-אה, כן, עודכן XD אומר/ת: !11111 BaruChan \\ Only You.. <3 - אני _ממש_ צריכה תירוץ לא לבוא מחר. רעיונות? אומר/ת: כןכן~!!11 *סג, אינטימי?XDD* נעשה כזה מפגשפורום מאגניב כזה במינוס 4~! מזמן לא היה כזה >: GalChan\Setsuna-אה, כן, עודכן XD אומר/ת: כןןןןןןןןןןןןן אני רוצההההההההה!!11111 BaruChan \\ Only You.. <3 - אני _ממש_ צריכה תירוץ לא לבוא מחר. רעיונות? אומר/ת: או שהיה ואני סתם סנילית. >: GalChan\Setsuna-אה, כן, עודכן XD אומר/ת: XD GalChan\Setsuna-אה, כן, עודכן XD אומר/ת: טוב, אז או יום שלישי או יום חמישי ;;"
אז... מכיוון ששמתם לב שחופש הביטוי שלכם כאן מאודדד רחב O:!! מה אתם מעדיפים, שלישי או חמישי? 3:
*כמובן שגם אפשר שני, אבל אזזזזזז כל המפגש אני אבכה לכם שבגללכם אני הולכת למפגש במקום לעשות עבודה בהסטוריה ואהיה אימו וכזה בו-הווו!!11*

Lust chan

New member
אנשיםאנשים, מדובר בחנוכה$$%../images/Emo135.gif

לא בימי לימודים @@; משמע שהמפגש או ב19.12, יום שלישי, או 21.12, יום חמישי XD

Mana Sama

New member
אר..אבל לא יהיה לי כסף

לפני-חוסכת לכנס אחרי-מרוששת מהכנס דאמ T__T

Lust chan

New member
אזאז, לחסוך קצת? XD../images/Emo135.gif

בשביל המפגש שלמחרת? תחשבי על זה שבמפגש אין כמעט זמן להיות עם מישהו בצרוה נורמלית, או להיות כפורום, כקבוצה, וואטאבר, נו XD;

אם כבר אז חמישי X_X../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

לא שיש מצב גדול שאני אבוא אבל ניחא~ @_@ יום שני-שלישי סמינר צמר"ת בירושלים~!! מוחעחעעחחע D<

Lust chan

New member
*אתבאההה!!1 את באה!!1 ;;*../images/Emo135.gif

שיהיה לך ברור TT^TT *רוצהלפגושאותךולתתלךכברחיבוק@#!*

mikokikyo

New member
אמ.......

גם ככה אין הרבה סיכויים שאני אוכל להגיע, אבל אני חושבת שביום חמישי יש יותר סיכויים, כי ביום שני בצהריים אני נוחתת בארץ... אמ, אולי דווקא אז אבא שלי יהיה בחופש יום אחרי... אמ... לאיודעתX_X;;;

למעלה