מפגשי פורום קבועים

Made in ISRAEL

New member
מפגשי פורום קבועים

כבר כמה פעמים עלה הרעיון לעשות מפגשים פורום פעם בכמה זמן. אז אני רוצה להביא את הרעיון הזה לידי מימוש! אז מה דעתכם לקבוע מקום מסוים שכל שבועיים נעשה בו מפגש פורומים, כל אחד ידע מראש מה להביא, זה יהיה בתאריכים קבועים ובשעות קבועות... מה אתם אומרים? זה יהיה הרבה יותר מסודר מבדר"כ וככה אני אוכל לראות את הפרצופים שלכם כל שבועיים! FUCK DA WORLD MICHAL

Dixxi

New member
למה לא?

מיכל זה דווקא רעיון לא רע בכלל! אני בעד! יערה

haim9798

New member
הבעיות שבמפגש קבוע

אני מניח שהגיע תורי להצביע על כמה בעיות בלארגן מפגש משהו כל שבועיים וזה בסדר, אם יש מישהו שיש לו עוד בעיות שיכולות להיוצר נא לשרשר!!! להודעה הזאת וזה בשביל לא לעשות לתותי עבודה מיותרת..... בכל מקרה , יש לנו פה אנשים שגרים רחוק אחד מהשני ומת"א ששם בטח יתארגנו המפגשים , אנשים מעניינים כמו בוריס , ואני עוד מעט הולך להצטרף אליו בחיפה הרחוקה ( אבל זה לא קשור עכשיו ) אז יהיה בעיה להגיע כל שבועיים. מה נעשה כשיהיה בית ספר הרי לוקח זמן להגיע לת"א או לכל מקום ולא לכולם יש אוטו או רשיון ( זה דווקא יש לי) אז יכולות להיות בעיות. אהה ומיכל,רעיון נחמד שלך,ואני מצטער עם אני יקטול אותו חזק מדי. בכל מקרה , עוד בעיות יש לשרשר להודעה הזאת , וגם תשובה ממיכל תתקבל בברכה. חיים שהחליט שסיום זה טוב, אבל לא כמו ציטוט "אני נופל וקם , נופל וקם , נופל וקם " (שבק"ס , היבנאים !!!)

תותי-בת

New member
אהממממ... ../images/Emo9.gif כתבנו כמעט אותו הדבר רק בהפרש של שלוש דקות.. שיט! רק שלא יגידו שהעתקתי ממך... חחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif בקשר לזה שהמפגשים יתקיימו בת"א... אמנם ת"א זה מרכז הארץ וכמעט לכולם הכי נוח להגיע למפגשים שיערכו בעיר, אבל, לא חייבים לעשות את זה בת"א אפשר מדיי פעם להצפין לחיפה או להדרים או מה שיעלה ברוחכם - נגיד בראש השנה או בסוכות (שאני מאוד מקווה שאני אהיה בחו"ל אבל נגיד ולא...) ופסח זה רחוק מדיי אז אין בינתיים על מה לדבר עליו... חוץ מזה מי שיקח עליו את אירגוני המפגשים צריך לזכור שזו עבודה נורא קשה לארגן את כולם ולהודיע לכולם לבוא ולקבוע מקום שיהיה נוח לכולם... ושזה לא ישכח ושזה לא יטעה ושפה וששם... עבודה ממש קשה ארגון המפגשים למרות שבואו נגיד וזה יערך פעם בשבועיים... מקווה שהרעיון של מיכל יהיה בר ביצוע, ליאת.

תותי-בת

New member
או!!! כל הכבוד על היוזמה!!! ../images/Emo9.gif אני איתך אחותי! רק לא לשכוח שבעוד איזה שבועיים - שלושה אנחנו חוזרים ללימודים.. (כן!! כיתה יב´!!! כן! לא לומדים ימי שישי!!! אופסי קצת סטיתי מהנושא...) וזה לא יהיה קל להיפגש כל שבועיים - כי יש כאלו שיש להם כל מיני סיבות (כמו בגרויות, עבודה, חבר/ה, סידורים...) אבל אני לא רואה כל עיניין שפעם בשבועיים הם לא יבואו... או יותר נכון מקווה מאוד שכולם יבואו :) שיהיה בוקר טוב, ליאת.

אז זה לא חייב ליהיות כל שבועיים

זה גם יכול ליהיו כל חודש או משהו כזה ! ולליאת זה היה רעיון טוב שהמיפגשים יזוזו מאזור לאזור :)

yoavon

New member
אמממ, לדעתי...

אני לא בעד כי אם ייערכו מפגשים אחת לשבועיים בדיוק באותו מקום ובאותה שעה זה יתחיל כבר ממש להימאס ויאבד את הייחודיות שלו אז אני אומר שנישאר עם מפגשי פורום מזדמנים וזהו PEACE יואב

Made in ISRAEL

New member
אוקיי תגובה לכולכם ../images/Emo37.gif

אני לוקחת אחריות לארגן את המפגשים הקבועים שלפי דעתי יכללו את חברי כל הפורומים (אנחנו הרי לא אויבים) בגלל הבגרויות וכל זה המפגשים נראה לי יערכו כל שלושה שבועות. ובחגים יהיה עוד מפגש אחד, ככה שגם לאלו שגרים רחוק תמיד תהיה הזדמנות להגיע מתישהו כי המפגשים יערכו כל זמן מוקצב ולא פעם בחצי שנה. כל פעם מפגש יערך במקום אחר אבל בשעות סבירות כמו 5 כדי שלכולם יהיה זמן להכין שיעורים, לאכול ולעלות על אוטובוס או על רכבת ובטח יסתיימו בשעה 8 וחצי - 9 בערב, כדי שנלך לישון מוקדם ולהתעורר לביצפר. בפעמים שלא יבואו הרבה אנשים אפשר ללכת לאכול משהו/ לראות סרט. ואם למישהו יש עוד רעיונות ורוצה לעזור באירגון שידבר איתי באייסי- 120052073 המפגשים יערכו בחסות: FUCK DA WORLD MICHAL חחח... סתם צוחקת

BoR|S

New member
רק הצעה קטנה...

למרות שהסבירות שיקשיבו לזה היא משהו כמו 5 אחוזים אני אציע בכל מקרה: אולי כל פעם המפגשים יהיו במקום אחר? (מקום אחר בארץ ולא רחוב אחר בתל אביב!) בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

תותי-בת

New member
בוריס וויט דה ליין!!! ../images/Emo9.gif אולי קודם כל תקרא מה שכתבתי ואח"כ תכתוב?... ליאת.

BoR|S

New member
ליאת ליאת ליאת...

אני עושה דבר כזה בדר"כ, אבל אם הייתי עושה את זה כל הזמן הייתי כותב אולי 2 הודעות בחודש בפורום כי תמיד יהיה מישהו שכבר כתב את מה שאני מתכוון לכתוב. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

תותי-בת

New member
בוריס ממוש מה זה קשור כמה הודעות אתה כותב? למה לחזור על דברים פעמיים וביחוד כשזה כתוב לך שני ס"מ מעל!!! לא יודעת מה איתך, אבל אני הייתי חושבת פעמיים אם בכלל לענות, ליאת.

BoR|S

New member
אוקיי אוקיי את רצית את זה...

מעכשיו אני לא מתכוון להגיב על הודעה שכבר הגיבו עליה וכתבו את מה שרציתי להגיב, אני כבר הבנתי שאף אחד לא מעניין התגובה שלי אז אני פשוט אשתוק ואתן לאחרים לתת את התגובות שלהם כי הרי אם כבר כתבו משהו אז לא צריך לכתוב אותו הדבר, ולא משנה אם יש לי דעה משלי שאני רוצה להביע (הפורומים נוצרו לכך), אם כבר מישהו כתב את דעתי אסור לי להגיב עם אותה הדעה. סבבה. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

תותי-בת

New member
בוריס?! מה זה קשור?! לא אמרתי שלא תביע את הדעה שלך לגבי דברים בפורום! אמרתי שאני כתבתי את זה שאולי כדאי שהמפגשים יערכו בכל מיני מקומות בארץ ולא רק בת"א ואתה איזה כמה שעות אח"כ כתבת שנראה לך שכדאי שהמפגשים יערכו לא רק בת"א אלא גם במקומות אחרים - עכשיו מה שאני אומרת פה זה שאני לא רוצה שלא תגיב - להיפך אני מאוד רוצה שתגיב, אבל זה לא ייתכן שתכתוב דבר שכביכול מתעלם מההודעה שלי (ושל אחרים) שהייתה קיימת שם שעות לפניי - וזה לא כמו שחיים אמר דבר שתי שניות קודם למה שכתבתי וזה היה נראה אותו הדבר - בקיצור זה היה נראה כאילו קראת רק את ההודעה של מיכל מבלי להתייחס לשום דבר אחר, מקווה שעכשיו תרד לסוף דעתי, ליאת.

למעלה