מפגשי הורים

מפגשי הורים

נתקלתי במקרה בפורום זה וחשבתי שתוכלו לעזור מנסיונכם, מצטערת על האורך. אנחנו מתחתנים בקרוב והמשפחות כבר נפגשו אצלינו בבית במהלך שנות החברות. אבל אמא שלי אמרה לפני חבר שלי ולפני חמותי לעתיד שהיא רוצה להזמין למפגש פורמלי (בבית אחד של השני הם עוד לא היו). חמותי לעתיד ישר קפצה ואמרה יופי נחגוג את היום הולדת של אחות של החבר, יהיה כיף עם כולם (כולל כל האחיינים שלו). אמא שלי ישר נבהלה מה צריך את כל הילדים הקטנים האלה וכל הבלאגן. היא חשבה להזמין את האחים עם בני הזוג אבל בלי ששת הנספחים. בקיצור יצא מזה איך שהוא (דווקא לא מתאים באותו יום, מוזמנת למקום אחר...) מאז עבר לא מעט זמן והחבר כבר שואל נו היא לא מזמינה, וחמותי לעתיד גם מתחילה לרמוז (אני רוצה להחליף אמבטיה, אמא שלך שיפצה, איך יצא, אולי נעשה אצל אותו אחד...) אמא שלי לא איכפת לה להזמין את כל המבוגרים אבל ממש אין כוח לנספחים. עוד שרמזתי על כך בעדינות לחמותי לעתיד ולחבר, הם (בעיקר היא) כאילו נעלבה, אבל אין מי שישמור על הילדים (למרות כי כמובן שיש). עכשיו המצב הוא שצריך להזמין אבל איך עושים בלי ילדים? חמותי לעתיד תעלב אם נגיד בפירוש בלי ילדים, ומצד שני עשויה להוסיף אותם אם לא נגיד באופן בוטה.

ר של ניב

New member
אישית לא הייתי באה אם לא היו מרשים

לילדים שלי להגיע, זה די מעליב. לא נראה לי כזה סיפור גדול לארח גם את הילדים, זו המשפחה של בעלך מה לעשות. מי שלא רוצה שלא יזמין, מקסימום תעשו רק אצלכם או שאמא של בעלך תזמין אליה.

6 ילדים קטנים בבית קטן

התגובה של אמא שלי היא שהיא מעדיפה לא להזמין אם כך את האחים ולהסתפק בלהזמין את האמא. מעדיפה שיהיה ערב שקט בלי כל הרעש, משחקים, דאגות לכתמים... במיוחד שזה כאילו אמור להיות מפגש הורים ולא מסיבה אחרת. אצלינו בבית כמובן שהאחים באים עם הילדים. החבר טוען שמכיוון שאמא שלי אמרה שהיא תעשה אמא שלו לא תזמין עד שהיא מזמינה כדי כאילו לא להעליב.

Night Light

New member
אצלנו

נפגשים רק ההורים. כשאני ובעלי החלטנו, ההורים שלי הזמינו את ההורים שלו, ישבנו אנחנו וההורים לאכול, ואז גרשו אותנו לחדר והם דיברו על כסף וכאלו... את הסבים והגיסים והאחים והדודים וכל השאר - פגשו רק במסיבת האירוסים.

עציון

New member
בעיני, זו ממש חוצפה

ההורים רוצים לפגוש הורים. יפה. ההורים רוצים להכיר יותר. לא ברור מה קפצה ההיא ומכניסה יום הולדת בצירוף ניספחים. אימך, צריכה להבהיר שהפגישה מיועדת בכמה עיניים בלבד ללא ספחים. וללא ימי הולדת. מצד שני, כדי לצאת מזה ללא מריבה או עוינות מוצע בזה לארגן פגישה מחוץ לבית , בכל מקום שהוא שיהא נוח לכולם ולפגוש את ככככווווללללםםםם. בשום אופן לא לארח ימי הולדת.... טרמפים על הכביש מפגשי הורים בבית..

למעלה