מפגשינה פסח?

RoCKeR121

New member
מפגשינה פסח?

בגלל שיש סיכוי ממש ממש גדול שיהיה לי בית ריק בפסח לכמה ימים אני מציע מפגשינה אצלי אני יודע יש עוד חודש עד פסח אבל למה לא להתחיל לתכנן עכשיו? ובנוסף יש סיכוי גדול שזה יהיה המפגש האחרון או הלפני אחרון שלי בגלל שאני טס בקיץ לחו"ל לכמה חודשים ואח"כ חוזר לגיוס(חבל שצריך לחזור) אז מה אתם אומרים? בואו נתחיל לסגור על תאריכים כי יש סיכוי לא קטן שיהיו לי באותו זמן גם חזרות למופע סיום וכמו שזה נראה עכשיו זה יהיה חצי מופע פרטי שלי אז בואו נחפש תאריך של יומיים שלושה שמתאים לכולם פה ותזרקו גם הצעות למה שאתם רוצים לעשות בחיפה יש ים, יש קניונים, קרטינג, לונה פארק(הוא מעפן האמת...), באולינג, חנות מוזיקה ממש מגניבה וזולה, הופעות ועוד כל מיני מקומות שסבבה לצאת אליהם, ואפשר גם לעשות על האש בגינה שלי... כרגע זה מה שעולה לי בראש אבל יש עוד וכל מי שבעד או שרוצה להוסיף משהו מוזמן ואל תדאגו אם לא תראו תגובה שלי פשוט אין לי ממש חיים כרגע וכשאני אוכל אני אגיב(סביר להניח שזה בסביבות השעות האלה) BTW יש לי מקום בבית לאיזה 15-20 איש אז נראה לי שזה יספיק לכל הפורום לילה טוף ונדבר...

LuLuLu iT

New member
חיפה זה רחוק ;[

אני מניחה שאם תהיה נוכחות וזה והכל יהיה מאורגן ולירון תסכים לארח לי לחברה ב3 ומשהו שעות נסיעה.. אפשרי. :)

Sunflower Fairy

New member
שכחת את הנקודה החשובה פה../images/Emo204.gif

והיא, שבפסח את ולירון באות אליי. חבר'ה, לא עושים מפגש ב-16, כי זה יום שקבענו מזמן! ;[

Knotted String

New member
חיפה זה רחוק ;[../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני עם יערה. >< אבל אם אני אצליח לתפוס רכבת שעוד אנשים יהיו עליה, או אם נוף תסע איתי אז אני אשתדל לבוא. אני רק מקווה שזה לא ייפול על הטיול השבטי.

תשמעו../images/Emo54.gif

מבחינתי זה סבבה, אבל אני רואה שלהרבה אנשים כאן חיפה זה די רחוק... אם אתם רוצים אפשר לעשות אצלי [10 דקות מעזריאלי]. אז... תחליטו איפה יותר נוח לכם.

Wing Chan

New member
אבל יא זונות

קובעים מקום ושעה אז תגיעו תשריינו לכם אנאערף מה תגיעו סרעבק ה-"מפגש" האחרון לא היה מפגש :\

Mystic Dragon

New member
כן

המפגש הזה יהיה מאורגן, כוסאמק! אז - ת"א או חיפה? ומי בכלל נראה לו שיוכל לבוא למפגש שינה? יש טעם לארגן מפגש כזה בכלל?

Merik04

New member
חייפה יותר נוח לי כי ת"א

זה קצת הרבה רחוק.. ואני רוצה לבוא למיבפגש כי עוד לא הייתי באחד, וחיפה זה בהרבה יותר קרוב. ותעריך איזה בא לכם

Orbital Shadow

New member
אני מודיעה מעכשיו-../images/Emo60.gif

א. לא עושים מפגש בלעדי ו-ב. עקב טיולים וכאלה אחים אני לא יכולה מה4-7 ומה9-11 זהו. קחו אותי בחשבון אם אתם רוצים אותי שם!

LuLuLu iT

New member
ממ, כן, אני מסכימה.

לא עושים מפגש בלי לירון, ולי יש טיול.. מה-4 ל-8 נדמלי. בטח שיש טעם, יש היענות, תראו :] ולי יותר נוח בת"א.

RoCKeR121

New member
תשמעו אנשים

אני חושב שקצת עשיתם מזה שזה בחיפה סיפור. להגיע לעזריאלי זה אומנם ממש ממש פשוט אבל גם מה שאני מדבר עליו זה לא בעייתי במיוחד.אומנם רכבת לחיפה זה יותר יקר מלת"א אבל אני אחכה לכם בתחנה וניקח אוטובוס(או שנלך לים כי הרכבת זה מטר מהים) וזה ממש ממש לא בעיה.

Mystic Dragon

New member
כמה עולה רכבת לחיפה מת"א?

בהנחה שכמה מאיתנו ניפגש בת"א וניסע אליך משם ברכבת? ויאללה - מי בעד חיפה ומי בעד ת"א? שרשרו "חיפה" או "ת"א" (כמה מקורי
)

LuLuLu iT

New member
אני חמודה [../images/Emo3.gif],

אז בדקתי, מת"א מרכז לחיפה מרכז הלוחזור זה 44 וחצי. ומירושלים זה 70 ומשהו. ~_~ שזה קצת הרבה. ניראלי דאני מעדיפה ת"א, ממ.

Knotted String

New member
זה יקר. וזה משנה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כי קודם כל, אם יש מפגש בת"א ואני לא רוצה לישון אני יכולה לחזור ברכבת באותו יום. [ומחיפה לא כל כך...] וגם, כן, אין לי עבודה ולפיכך גם אין לי כסף...

למעלה