מפגשים מסתוריים

Cגלית

New member
מפגשים מסתוריים

בטח היו לכם מפגשים מסתוריים ויהיו, בטח פינטזתם ומפנטזים על מפגשים כאלה. שתפו על פנטזיות, או הגשמות. ספרו מה הדליק אתכם אל המפגש. מה חוויתם? איפה ואיך? היסוסים? זהירות? C סקרנית.

איך את תמיד מצליחה לגעת

בנושאים הבוערים? איך? מפגשים מסתוריים היו גם היו.. עד היום יש מפגשים שאני עוד מסתכלת על הדברים המופלאים שנגלו בעקבותיהם. אך מכיוון ש C היקרה סקרנית לפרטים - אשאיר את העבר במקומו.. כבר כמה זמן (במציאות זה חודשיים) יש מישהי שאני לומדת להכיר מעבר לכבלי הנט, דרך הודעות סתומות, חצאי משפטים וחיוכים. היא התמקמה לה על כרית נוחה בתוך ראשי ומידי פעם אני מוצאת עצמי מחפשת מיני מנגינות לשלוח לה - ולא עושה את זה למעט פעם אחת . אין לי מושג מיהי.. יחד עם זאת רוב הזמן עולה בי חיוך נעים ומלטף כשאני קוראת אותה. היא מופיעה גם בפנטזיות שלי, אני יכולה לראות את עצמי מתמסרת לה, בקלות. ואין לי תמונה מוחשית עליה אני יכולה לפנטז. מספיק שאני יודעת שזו היא. רוצה לפגוש, לראות, להרגיש. מצד אחד אומרת לעצמי - תשאירי את זה ככה. לא כל פנטזיה צריך להגשים. מצד שני זה שם, נוכח, דומם אם כי התחיל לזוז לאחרונה, מתמתח. ומעבר לפנטזיות, הרבה מעבר לפנטזיות - מרגיש מוכר, נעים ומלטף. מהססת?? גם.. אולי זה רק אצלי? סתם בראש שלי וזה הכל תעתוע של דמיונות? חששות?? לא את בטח סקרנית יותר עכשיו

Cגלית

New member
מודה באשמה../images/Emo13.gif סקרנית ומחוייכת

נראה שכל העניין עושה לך טוב, חוויה כזו מפעילה את החושים, מציירת גוונים ומוסיפה טעמים. האם לדעתך ההיסוס קיים כי לגבור על פנטזיה קשה יותר? מה יקרה אם המציאות פחות תקסים? איך היית רוצה להגשים? איזה מפגש היית מתכננת,למשל? C מקנאה בתחושות, אבל מודה שגם היא מכושכשת זנב בעצמה |מוציאה לשון|

מכיוון שאני אישה שמאמינה

שאנחנו מעלים נושאים כי הם קרובים אלינו במיוחד בשעות הקטנות של הלילה - למה את מכושכשת זנב? ולגבי שאלותייך ההיסוס קיים כי אני בנויה בצורה כזאת שאני חושבת על מי שנמצא מולי. לא מאמינה בקסמים - הם מתפוגגים והם גם סוג של אחיזת עיניים. לכן אתייחס לשאלה שמה יקרה אם במפגש אזהה חוסר עניין? נו באמת.. הכרתי עוד אדם נחמד ונעים. איך הייתי רוצה להגשים??? כמובן שיש כמה אפשרויות - על איזו תרצי לשמוע?

Cגלית

New member
רוצה לשמוע הכל ../images/Emo3.gif

אני מאמינה בקסמים, מאמינה גם שהכל מתפוגג, אבל העונג שבחוויה מביא כשכושי זנב מלהיבים. התחושות של לפניי,התחלת הקשר, הפלירטוט והזכייה אח"כ הם עונג, קסם וזכות, כמובן אם מגלים שתחושת הבטן צדקה.

bemylady

New member
נושא מקסים ומרגש בחרת

אחרי שהתחנפתי למנהלת,ואחרי בחינה ארוכה בתוך תוכי,אגיד שפנטזיות הן תמיד דבר חשוב והן כמעין דלק לנפש ולגוף כנגד שקיעה בשיגרה. בעיני,כל ההתקשרות הראשונית עם מי שנפגשים איתה/איתו,והפלירטוט וה"בומים"בלב כמו בגיל העשרה,הם הדבר המרגש.יש את עניין הסודיות והפחד להתפס שמוסיפים המון לטעמי. בקשר להיסוסים ולזהירות,לולא הם,הייתי נסחף לחלוטין אבל טוב שיש זהירות ועדיף לא לרוץ אם יש תחושת בטן לא טובה. למען הכנות אגיד שיחסית זה לא קרה לי הרבה,אבל דרך הפורום הזה חוויתי קשר מאוד מיוחד שלימד אותי המון על עצמי ועל פתיחות...תרתי משמע!

Cגלית

New member
איזה כיף לקרוא../images/Emo39.gif

מקווה שתמשיך לחוות,להתענג ולהנות. ואל תשכח לבוא לשתף אותנו
בוקר נפלא

למעלה