מפגשים ברעננה

הלנה

New member
מפגשים ברעננה

שלום בת שבע ותיקי, אני קצת מבולבלת בעניין המפגשים. מצד אחד הבנתי מהודעה של בת שבע שלא יהיו מפגשים חודשיים עד אחרי חופשת הקיץ (יהיה מפגש משפחות ומפגש שנתי עם הרצאות). מצד שני תיקי כתבה למשה שיהיו מפגשים פעם בחודש בתחילת כל חודש (כמו שהיה עד עכשיו). אז מה קורה עם המפגשים, יש פעם בחודש או אין? אני אגב מסכימה עם תיקי שפעם בחודש זה בהחלט המינון הנכון, כולנו מגיעים עם "תיאבון" לשמוע ולהשמיע, יותר מפעם בחודש זה יהיה יותר מדי (גם בגלל שבכל זאת יש עוד דברים בחיים ויום שישי בבוקר זה היום שלנו ההורים). שבוע טוב לכולם, הלנה

שביק

New member
הלנה יקירתי

העניין הוא כזה: המפגשים החד חודשיים הסתיימו לעונה הזאת, אבל!! ב-29.3 יהיה מפגש חג האביב אשר בדרך נחוג בחול המועד פסח, אך מכיון שהשנה חול המועד יהיו רק יומיים - הוחלט על הקדמת המועד כאשר הילדים כבר בחופש. לאחר מכן יהיה הכנס השנתי - פעם בשנה - אשר בו נערכות הבחירות, ניתן דו"ח כספי וניתנות הרצאות. חשוב מאד להגיע לאסיפות אלו מהרבה סיבות, מעבר למפגש החברתי והוא, הזכות לבחור ולהיבחר ולקבוע את אופי פעילות העמותה בהמשך ומי האנשים אשר ינטלו בנטל. הזמנות לכל החברים יישלחו כבר מחר, אני עובדת עליהם (מוציאה מדבקות מהמחשב, אשר עושה בעיות, מדביקה על המעטפות, מקפלת, מכניסה למעטפות ומדביקה אותן ואז הולכת לדואר עם כל החבילה, (אין לי רכב) ברגל ושולחת. ורק אז אתם מקבלים, ומחליטים אם להגיע,? אם כדאי?, מה יהיה? וכו'.... אני מנסה לשלוח לך מסר אך גם המחשב של בתי עושה קצת בעיות לפעמים. וכן. הגיע עם המון תודה ואני אמשיך במה שמוטל עלי. ברכה חמה ואוהבת. שביק

הלנה

New member
תודה על ההבהרה

עכשיו הכל ברור, אנחנו נהיה שם ב- 29 בהרכב מלא (אני מקוה, אני לא יודעת אם הבן הגדול ירצה להצטרף). אגב, את בטח לא זוכרת אבל אני התקשרתי אליך כמה ימים אחרי שאמרו שלבן שלנו אולי יש טוראט ואת הזמנת אותי למפגש השנתי שלכם. אני זוכרת שאז הרגשתי מאד לא שייכת ולא הבנתי מה אני עושה שם... לא יאומן שעברו רק כמה חודשים והיום אני מרגישה ממש בבית וכאילו אני חלק מה"קהילה" הזאת כבר שנים! הכל בזכות הפורופ הזה והאנשים הנפלאים שנמצאים כאן. בכלל, שמת לב כמה אנשים חדשים כתבו כאן לאחרונה? ממש תענוג! כל כך הרבה צעירים, חכמים ומוכשרים. אמרתי לבן שלי שיכתוב אבל בינתיים תפסו לו את המחשב אז הוא יכנס בטח יותר מאוחר.

למעלה