מפגשים בסוף שבוע

מפגשים בסוף שבוע

שלום - חשבתי שבסוף שבוע יש פה הודעות לגבי מפגשים בלי.עם ילדים - אני חדשה בפורום - איפה מופיעים ההודעות האלה? תודה!

הסבר בבקשה ?

יש כמה חדשות.חדשים שלא מבינים את האמירות הפנימיות אבל אני אחכה בסבלנות

folkman1

New member
נו... היכן המארגנים של פעם

בא לי,בא לי ........ לאחר שבועיים שכאלו

אייל 401

New member
פולקי עזוב אותך

למי יש מצב רוח למסיבות ,אנשים מופגזים בצפון כבר שבועיים חיילים מתים כל יום ,איך אפשר ....

אפשר להיפגש בלי מסיבה לא?

מפגשים לא חייבים להיות ריקודים ומסיבות = אין מפגשים סתם לדבר ולהכיר אנישים חדשים ודווקא כן לברח מהחדשות או לשוחח על מה שקורה ולהביא גם אורחים הצפון שישמחו להיות בחוץ במרכש ולא במקלטים?

תיקון עקב שגיאות כתיב

התכוונתי לכתוב תגובה אפשר להיפגש בלי מסיבה לא? תוכן: מפגשים לא חייבים להיות ריקודים ומסיבות = אין מפגשים סתם לדבר ולהכיר אנישים חדשים ודווקא כן לברח מהחדשות או לשוחח על מה שקורה ולהביא גם אורחים מהצפון שמתארחים במרכז שישמחו להיות בחוץ ולא במקלטים ללא חשש של נפילות? ושגם אנחנו במרכז צריכים לנצל את ההזדמנות לא להישאר בבית?

אא ניר

New member
גם את.

אפילו את, יכולה ליזום, להציע, ולהזמין. {אם לא מופיעות הזמנות בעמוד הראשון או השני של הפורום, אזי אין אירועים פתוחים} אגב, היית פעם קנדית בכל הגוף ? {כי זה קצת מוזר להיות קנדית רק במקור}

שוני41

New member
שלום שמי אבי חדש בפורום

שלום אני חדש בפורום . הייתי רוצה לשמוע על הפעילויות שלכם. ועל המפגשים. אבי.

יש !

גם יש! מהסוג השלישי בעיקר
סתאאאאאאאאאאם סתאםםםם ברוך הבא.

אז ככה

בימים א, ג, ה יש חוג מקרמה לנשים וילדים בימים ד יש חוג טיסנאות פתוח לקהל הרחב בפורום (במובן הצר של המילה) כל שבת שניה פעילות עם הילדים (בריכה,ים,פיקניק וכו') כל שבת ראשונה פעילות למבוגרים (עם כל המשתמע מזה) כל הפעילויות מסובסדות על ידי ביטוח לאומי ו/או הוצאה לפועל ו/או תורמים אנונימיים ברוך הבא

האמת היא...

שאפשר ללכת לאיזה מקום נחמד... ולשתות משהו...(ואולי להיתעלף על הבר...) בקיצור לנסות להחתנתק קצת ...(כמה שאפשר....)

אני מוזמנת מחר למנגל

לא יודעת אם זה הזמן ללכת (למרות שזה בבית פרטי) האווירה הזו ששוררת גורמת לי להתלבט..

kink44

New member
היי

שלום לך שמי עדי גם אני חדש פה אולי ניכנס יחד אם תירצי בכיף לשוחח אולי תשאירי מס טלפון עדיף יחד ולא לחוד אני מאזור השרון ביי

למעלה