מפגשים באזור חיפה

neo6901

New member
התכוונתי מפגשים לנוער

כמו שיש "נוער ליכוד" מבינים?

MS6

New member
אתה מתכוון לפעולות...

מפגשים בתנועות נוער משמע פעולות.. באיזור חיפה אני חושב שהיום אין, אני לא בטוח אם הפעילות חודשה בטירת הכרמל.. אתה מעוניין להצטרף? ספר לנו קצת על עצמך (גיל, רקע וכדומה)..

neo6901

New member
אוקיי

אני בן 18 אחרי תיכון, מחכה לצבא יש לי הרבה זמן פנוי רב החברים שלי כבר לא איתי אז חשבתי להכיר חדשים ולהיות קצת פעיל בתחום החברתי אני ממש סבבה

אהלן נאו מה המצב?

קודם כל, מה השם שלך?? אני דרור... (מברקן) יש לך איזשהו רקע בפעילות חברתית בתנועות נוער? או בתנועות פוליטיות?? אני מבין ממה שאתה כותב שההשקפות שלך הן ימניות... (או שלא הבנתי נכון) טוב, אז קודם כל אתה יכול להשתלב בתנועה דרך הפורום (יש פה כמה כותבים שהם מעשית לא בתנועה, אבל הם בית"רים או בעלי השקפות תואמות). יאלללה דבר איתנוווו נכיר אותך

היי שירן

תשמע, כרגע אין מעו"ז (סניף) בחיפה (למרות שבזמן האחרון אנחנו רואים יותר ויותר ביקוש למעו"ז שם [מקווה שההנהגה רואה]). אתה יכול להיות פעיל (כרגע) דרך הפורום...ונראה לאן זה התפתח... יש בפורום כותבת שהצטרפה לפורום לפני שנה בערך, דרך הפורום היא הצטרפה לקורסים וקיום יש באיזור מגוריה מעו"ז.... אני מציע שנעשה התפקדות, גם בגלל ריבוי הכותבים וגם כדי שתכיר אותנו

neo6901

New member
100%

אני אמשיך להיות פה נקווה שעד אז יתפחו מעו"ז בחיפה

neo6901

New member
הגעתי לפה דרך איזה אחד

הוא שלח לי בפרטי שהליכוד לא טובים וגם האיחוד הלאומי אז ניסיתי את מזלי פה חוץ מיזה לא שמעתי עליכם כל כך הרבה אבל תמיד ידעתי שאתם בסדר

למעלה