מפגשטורי?

noosh

New member
מפגשטורי?

כי הרעיון הועלה, ואולי יש באמת קונים ורצון לעשות זאת :O אז בואו נעשה את זה מסודר יותר. המפגש יהיה בסימן שנתיים להופעה - רעות תספק נרות זכרון וסכיני גילוח, שרון ורינת יספקו את הפסקול, דברי הספד יסופקו ע"י רומן, אוכל יסופק ע"י כל שאר האנשים. שרשרו לכאן אם הייתם מעוניינים להגיע -
/
ותאריכים שאתם בטוח-בטוח לא יכולים בהם (נגיד עד סוף אוגוסט, אם כי אני לא יכולה כבר מה-18 אז אני מעדיפה שזה יהיה לפני
). אם זה ימים קבועים ("כל יום רביעי ב-16:00 אני צריך לעשות לכלב שלי מניקור, סורי. ביי") כתבו אותם. אני משערת שהמפגש יתרחש בשעות הערב, כי אנחנו במיתון ואי אפשר להבריז מהעבודה, באמצע השבוע, כי זה טוב לתחבורה ציבורית. שרון - נידבת את ביתך, אז בעצם תגובתך היא החשובה ביותר פה
.

noosh

New member
בעצם, אינ אספק את הפסקול ושרון ורינת את האוכל

כי הם הקונדיטורים מבין כולנו. מה חשבתי לעצמי. שאר האנשים יספקו את היין והקאווה, לירון תספק את המרטיני ביאנקו. זה מזכיר לי שחלמתי על מרטיני ביאנקו בלילה. המממ.

רעוּת

New member
אין לי כסף לנרות שאינם פיקטיביים ../images/Emo46.gif../images/Emo16.gif

לא בימי ראשון, כי היו שלום אני חייתי בינכם וכו'
.

Sunflower Fairy

New member
לא בשישבת../images/Emo204.gif

או ערבי חג, מוצשים וכאלה. תודה שקניתם אצלנו. ואני אשמח אם מישהו ידאג שיהיה גם קצת אוכל כשר, שלא אגווע ברעב

behappy

New member
אחרי ה-10 לאוגוסט, בימים א' או ב' או ד' או ה'

כלומר לא פעמיים כי טוב ולא סופ"ש אם זה ככה קאונט מי אין. וכמובן, שעות אחה"צ -ערב. מבטיחה להביא... משו שאפשר להיסחב איתו יום שלם
סתםנו, אני אחשוב על משו יצירתי.

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo127.gif

אבל אני בצבא, אז לא יכולה עד 5וחצי, 6-7לפעמים, בימי חול ..

shiray

New member
אני לא יכולה מה20 והלאה

ורק צריכה התראה מספקת, כדי שאני אוכל להגיש משמרות בהתאם (כבר הגשתי משמרות עד ה8.8)

../images/Emo127.gifאשמח להגיע

האמת שהתכוונתי למסיבת האזנה וירטואלית... בוודאות לא יכולה להגיע ב-13.8 (חתונה של חברים). זהו לבנתיים... יום טב שיהיה, ליבי

noosh

New member
מה וירטואלית? מה זה שווה בלי הטראפלס של רינת?

בעיקרון אני לא יכולה עד אפריל

סתם, אני יכולה בעיקרון רק ימי חמישי או ראשון... (נועה, את יודעת פחות או יותר אם אני סוגרת, אז תצביעי בשבילי למתי שאני לא
)

../images/Emo127.gif - אולי חמישי ה 13.8 אחה"צ? ../images/Emo12.gif

אילוציישן:
עובדת תמיד ב' & ד' עד סביבות 20:30 + ו' בוקר.
שני ימי ה' הקרובים מתים בשבילי.

SpaceDog

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo45.gif

אני יכול בכל יום, חוץ מימי חול או סופ"שים... סתם, נו, קבעו כבר יום ונסתדר על פיו. חוץ מה- 12-15, כי אז אני בניו יורק בהופעות של איזו אדומת שיער (יעני, פאה). תודה.

../images/Emo45.gifיש מצב שזה יהיה במקום ציבורי?

אני יודעת שזה חרא וכו' וכו' ובפעם ההיא סילקו אותנו מהקומה התחתונה של הקניון ונאלצנו,איכשהו(כמו תמיד)לסיים בסבארו,או משהו. אבל, יש קטינים בנינו... ולא שאני מפחדת שתאנסו אותי או משהו, פשוט ממש לא בא לי לעשות את זה לאמא שלי,גם אם זה יהיה הדבר הכי קל בערך ללכת בלי שהיא תדע. אז,מצידי,לא קניון.. אבל-רעיון?

אני מתגייסת ב25 ../images/Emo122.gif

אני לא יכולה בין ה6-8.8. ובשאר הזמן, פשוט תודיעו מראש כדי שלא אקבע משמרות בעבודה. אם לא אתפטר עד אז. או אברח מהארץ.

למעלה