מפגשון של הפורום

tuty fruty

New member
מפגשון של הפורום

גילי עדי רותם מיכל טל (לא שייכת לפורום אבל בכל זאת) ואני נפגשנו היה מצחיק מאוד ומאוד נהנתי.. היה נורא נחמד להכיר את רותם למרות שהיא איימה עליי אבל לא נורא אני סולחת ועכשיו אני חוזרת לספרי ההיסטוריה חבל שלא באתם היה נחמד מאוד!

tuty fruty

New member
אני לא זונה!

תשאלי אותם כמה שיבחתי אותך ואת הילדות שבבטני .. וברור שנפגשים בכיף פעילים!!!

מה שעדי אמרה לך לכתוב זה

שרנה באמת כל הזמן שיבחה את יפעת ואת התינוקות.. והגענו למסקנה שאחת התאומות אצלך ואחת אצלה! (כי היא לא ידעה אצל מי הן..
) אממ חוץ מזה צחקנו המון
וזאת הייתה תוכנית התנקשות בי! הן פשוט חיכו שאני יאכל את האבטיח ואז... ללא שום התרעה מוקדמת.. הצחיקו אותי וחיכו שאני אחנק.. ורותם צחקה לי מול הפרצוף.. והאחרות בכלל לא שמו לב.. או שבעצם הן עשו את עצמן (הן ידעו על התוכנית.. הרי הן תיכננו אותה.. הן עשו את עצמן
) ורותם עילגת! פרטים בהמשך..... אה, ושי מאיים לבוא (פעם שלישית
) בפעמים הקודמות הוא באמת בא.. נראה אם הפעם הוא באמת יגיע... רותם: אני לא העילגת בכל הסיפור.. זאת עדי... עדי סתם קרציה... אמרתי לה שהיא עילגת אז היא החליטה שאני העילגת טוב נראה כאילו יש גזר בדלת... עדי: ידעתי שאת לא אוהבת אותי..

רותם : אני לא איימתי על אפחד...

רק מילמלתי כמה הזהרות
סתם... זה הכל בצחוק אני לא באמת רעה אפילו שנעלתי אותכם מחוץ לבית של גילי קצת כושר לא יזיק

אני ומיכל רצנו מסביב לבית

פגשנו את השכן שמיכל עשתה לי פאדיחות איתו (כמו שהיא עשתה עם אח שלי) גילינו שהדלת במטבח נעולה ורצנו עם רגליים אדומות למטה (התפלאנו שלא נעלתן שם..) וכשראינו שרק עדי ואת בחדר שלי וחיפשנו את רנה וטל- מצאנו אותן יושבות בפנאן (
) על הדשא ומחכות. יופי באמת!!

michi05

New member
חח כעע...

היה ממש ממש נחמד :) ורותם... אני כנראה לא מכירה אותך מלפני זה אבל היה ממש נחמד להכיר... גילי, את מארחת מצויינת... עדי, אני לא תמיד כזאת מפחידה חח והרגל שלי לא נרדמה בגללך אל דאגה :) ורנה מותק... בהצלחה מחר! ותודה על ההסעות חח אני מצפה למפגש של יותר אנשים מהפורום בקרוב

חחח שטויות

אמא שלי היתה כ"כ גאה שהמטבח נשאר מסודר אה מיכלי! כשנסענו לקחת את עדי לרכבת ראינו את אמיר מסתובב בכפר :) (כשאת הורגת אותו בבגרות שלכם- תמסרי לו ד"ש!!)

s h e e p i t

New member
אנחנו לא כאלה חכמות....

אני סתם נכנסתי לתומי וראיתי דלת ומפתח אז החלטתי לנעול... וחצופה! אני הייתי גם עם עדי בחדר...
... לא נתתי לכן להכנס... ואז מיכל החליטה שהיא פורצת.... אם לא הייתי כל כך נחמדה לא הייתי זזה אבל מסכנה הדלת...
טוב... אמ... אני חושבת שאני צריכה ללכת לבית ספר... יום אחרון
אני מאחרת! ביי!

michi05

New member
חח רותם...

זה לא שנתת לי להכנס זה פשוט שאני חזקה... חח יש הבדל...

michi05

New member
לא רוצה...

אני כועסת עליו! עד שאני מגיעה לכפר מונאש הוא אפילו לא טורח לזוז שני צעדים לבית שלך...?!!? חוצפההההה!!! אבל תמסרי לאמא שלך דש... חח לא ראיתי אותה שנים! והרגליים שלי באמת היו אדומות אחר כך... זה לא מצחיק!

michi05

New member
גילי

אמא שלי מוסרת לך דש חזרה חח מקובלת שכמותך... רעות נראה לי לא ממש יודעת מי את אבל.. זאת אשמתך שאת לא באה לבקר חח...

s h e e p i t

New member
חחחח...

לכו כבר לבקר את ד"ר יורק!!! גמני צריכה... לי יש שבוע הבא... איזה ח'מוד

michi05

New member
חהההה

חחח איך אמא שלי בהתלהבות מזה שד"ר יורק מתפרסם בפורום חח רותם מותק תודיעי לי מתי את שם! אני רוצה לבואאאא!!! אל תשכחיי

למעלה