מפגז פורום

nuritco

New member
מפגז פורום

בנות מה דעתכן שנפגש מתישהו בחנוכה, אני מניחה שבתל אביב? (אבל לפני ה-12 לחודש
) נורית

סבבה

דווקא יכול להיות נחמד לעשות מפגש כזה. תגידו, יש פה בנות שהן כבר חברות ומכירות אישית ונפגשות או שחברות רק פה? כמה זמן הפורום הזה פועל בכלל?

nuritco

New member
חברות מהפלמ"ח ../images/Emo163.gif

היי אורית כן, רובינו מכירות כבר הרבה שנים ממפגשים שנערכו פעם בשנה (או משהו כזה) בבי"ח שניידר לילדים בפתח תקווה עם פסיכולוגית ועובדת סוציאלית. אני אישית הגעתי פעם ראשונה למפגש שנערך בינואר 1998 אחרי שיצרתי קשר עם "דרומית" ביולי 1997. התחברתי לראשונה לאינטרנט בבית וגיליתי את האתר של האגודה האמריקאית והיה שם גם פורום שבו בנות היו משאירות הודעות קצרות. מצאתי ישראלית אחרת שכתבה בפורום, יצרתי איתה קשר והיא סיפרה לי שגם "דרומית" בקבוצה ואיך ניתן לדבר איתה. משם זה התחיל. במפגשים אלו דיברנו על כל הנושאים שקשורים לטרנר מבחינה חברתית, אישית, סוציאלית. כל אחת הביעה את דעתה וחוויותיה לגבי כל מיני אספקטים. המפגשים היו נחמדים ומעניינים אבל די חזרו על עצמם כי תמיד היו בנות חדשות וחזרנו לאותם נושאים. אבל מבחינת היות הקבוצה תומכת, זה היה מאוד חשוב. חבל שלא יותר בנות שמעו על הפורום הזה וכותבות בו. נורית

barbushi

New member
היי אורית../images/Emo9.gif

כן בטח חלקנו מכירות אחת את השניה(כבר בערך 6 שנים)!! ואנחנו חברות טובות שכבר לא רוצות לראות אחת את השניה
כמובן שיש פה כמה שאנחנו עדיין לא מכירות -ובטוח שהבמשך נכיר !! .יש מידי פעם מפגשים בשניידר או ברמב"ם ואנחנו נודיע לך אם יהיה כזה מפגש ונחנויכולות כמבון להפגש בלי שום קשר

לאורית

הפורום הוא מופעל רק כמה חודשים .אנחנו מכירות פה הרבה בנות אנחנו חברות טובות כבר 6 שנים ואנחנו נשמח לצרף לכוחותנו עוד בנות להכיר עוד בנות כמה שיותר

קיבלת כבר תשובה לשאלתך

רק רציתי להןסיף שכל אחת יכולה לכתוב בפורום. אומנם יחסית הפורום חדש אבל מקווה שעוד בנות ידעו שהן לא לבד. הרעיון של הפורום בכללי הוא לעודד את העמותה וגם פתח לשאלות ולהכיר עוד בנות עם תסמונת. חברות עם הבנות רק תורמת לנו ועוזרת

למעלה