מפאת מיחושים קשים

softy

New member
מפאת מיחושים קשים

באיזור אגן הירכיים, החלטתי לגשת לרופאת המשפחה למורך בירור מעמיק. הרופאה שלחה אותי לעשות צילום רנטגן, ולאחר שחזרתי עם הצילום אל הרופאה, היא מיד זיהתה את הבעיה.

softy

New member
מספרים לי

שכשקופצת עלייך הזיקנה ואתה מגיע לחמישים, אתה חייב לישון צהרים. אומרים שהגוף כבר בשעה 14.00 מתחיל לחרוק ולהשמיע קולות של מיטה, כל שלד העצמות מתחיל להרגיש את כובד המשיכה והוא מאיים עלייך לקרוס כמו מגדלי התאומים, אם לא תתן לו לשכב פרקדן על איזה מזרן אוסטרופדי. אומרים לי גם שבדרך כלל בגיל חמישים נכנסים למיטה בצהריים רק כדי לנוח קצת. מזל שאני עוד לא בין חמישים, אני אם אני נכנס בצהרים למיטה, זה רק אצל המאהבת בבית, רק שם אני מצליח לנוח כמו שצריך.

מנוחה אצל מאהבת....

הלו זה רדיו ? שמעתי טוב ?? ממתי נחים אצל מאהבת ?? ה"גבר המצוי" מגיע הביתה, מתרחץ, אוכל ונח מול הטלויזיה. קורא עיתון ובעיקר לא שומע כלום. לא שומע שצריך משהו לא שומע שצריך לעזור...וכו´. ממה ששמעתי עד כה .......למאהבת הולכים רעננים...נכנסים לג´קוזי......שוכרים בקתה רומנטית......מדליקים נרות....מעלים קטורת.....מפעילים איזה דיסק יפה......מזמינים אוכל מיוחד...... ועושים חיים. לישון אצל מאהבת ???? מה היא צריכה אותך בכלל. אשתך - גם אתה גרוטאה יש סיכוי טוב שלא תזרוק אותך.... אבל מאהבת ????? רוצה אקשן. אל תשכח שחיכתה לך כל החגים. כל שישי שבת שאתה לא יכול להגיע.

magy

New member
ולשים לה בגרמופון איזה שיר קטן.....

כמו זה למשל............(רמקולים פתוחים)

B T1

New member
שירים

מבלי לרצות עשית לי את אחצ. עם שני השירים הנפלאים.

זיוי בת

New member
סופטי../images/Emo24.gif

כל המאהבות והמנוחות בעולם לא יספיקו לנפש מסוכסכת. אפשר לברוח כל החיים מעצמך, לבית של המאהבת הזאת והזאת והבאה אחריה בסוף אתה עוצם עיניים פותח אותן הולך לבנק הולך לעבודה נוסע לחו"ל אבל נשאר עם עצמך. אני בטוחה שזה לא קל לך. תחזיק מעמד.

softy

New member
זיוי ../images/Emo24.gif

מי יודע? אולי את הבאה בתור <כמאהבת> ואז תהיה לי מנוחה נכונה.

magy

New member
החוליות

שרואים שם בצילום....זה המצאה חדשה??? לי יש צילום עם עצמות בפנים.....מפאת כבוד הפורום, לא אציג אותו....

israel7

New member
מגי היקרה,,,,,,../images/Emo39.gif

מה קרה לך יקירתי ,,,התחלת לראות "כחול" לעת זיקנה,,,, אני מחזיק לך אצבעות ,,המשיכי למצוא לנו קישורים מעניינים,,

למעלה