מע' שמע בטיפול..

מע' שמע בטיפול..

אהלן. מזמן לא ביקרתי כאן..
יש לי כמה דיסקים של מוזיקת שאנטי לטיפולים וכל פעם קורה שמכשיר הדיסק עצמו לא פועל/ נתקע/ מזייף..
כבר הספקתי לקנות כמה וכמה מכשירים חדשים בכ150 ש'ח. ומהר מאוד המכשיר נדפק אף תוך שבועות
והשיא תוך יום.
נמאס לי מהטירטור וחוסר האמינות של המכשירים. ולא נעים מהמטופלים אף שבעצמי לא שומע המוזיקה.
מה עושים- לקנות מכשיר דיסק יקר ואמין יותר? איזו פירמה ובכמה? לא מבין בזה כלל.
או אופציות אחרות? הבנתי שיש מיני מכשירים קטנטנים אליהם אפשר להוריד מוזיקה ולחבר רמקולים חיצוניים? פרטים?
אשמח לעזרה-טיפים.

dudusapir

New member
תשובה

אני משתמש במערכת קולנוע ביתית בחדר הטיפולים של LG.
הדיסקים לא עושים בעיות.
המוזיקה איכותית.
הרמקולים נשמעים מעולה ותלויים מסביב למטופל.

לדודו- יש לך תמונה/צילום של המערכת קולנוע?

שאדע סדר גודל ועלות המערכת+רמקולים. בלי הקרנת סרטים..
יש חשמל כמובן.
וינוקא-גם אני חלש בטכנולוגיה..אפילךו להוריד סרט/מוזיקה לא יודע..

ינוקא1

New member
מכיר את זה גם

אני חושב שזה קורה יותר כשעובדים עם שמן , כנראה שגם כשהידיים מנוגבות עדיין קצת שמן עובר לדיסק והורס את המכשיר.

אני גם מחפש לזה תשובה . . .

אני קצת מאותגר טכנולוגית , אבל כנראה שמכשירי MP4 שיתחברו אליהם רמקולים יכולים להיות פתרון.

רק שצריך לזה אספקת חשמל , ולהוריד מהאינטרנט.

ladybug4NLP

Active member
הפתרון של ינוקא1 עובד אצלי מצויין בחדר

מכשיר הכי פשוט עם רמקולים פשוטים של מחשב מחוברים ביניהם ולחשמל
יש גם אפשרות לחבר מכשיר MP3 הכי פשוט לרמקולים האלה (שהם קטנים וגם לא תופסים מקום וגם אפשר לשים עליהם מה שאתה רוצה ולהחליף את הקבצים מתי שאתה רוצה

בהצלחה

0 אור 0

New member
אנחנו משתמשים ברמקולים עם USB

כך לא צריך להתעסק עם ה MP3 וידידיו.
פעמיים קנינו מכשיר שהוא רק רמקולים עם כניסת USB, אבל הבעיה היתה שהמטען נדפק אחרי שנה,
עכשיו קנינו מכשיר שההגדרה שלו הוא רדיו נייד עם כניסת USN , והוא נראה יותר אמין - מאפשר עד 2-3 שעות בלי חיבור לחשמל, אבל בקליניקה זו לא בעיה.
היתרון:
שמים USB עם נפח גבוה ויש לך שעות מוזיקה בלי צורך להתעסק עם זה
החסרון מבחינתך:
צריך לדאוג למלא את הUSB במוזיקה טובה וזורמת (כדאי לבקש ממישהו שומע - כי לפעמים פתאום באמצע מוזיקת מדיטציה יש דיבורים שיכולים להיות די מעצבנים, או שוני ברמות ווליום בין קטע אחד לשני)
אגב, זה כשאנחנו יוצאים לטפל בארועים או אצל אנשים,
בבית יש לנו ממילא מחשב בחדר העבודה , אז פשוט מפעילים את המוזיקה ישר מהמחשב כשהמסך עובר לתצוגת צורות אקראיות.

yoelnd

New member
הכי פשוט....

היי
אצלי הכל מהמחשב, לא צריך להוריד כלום, יש תחנה מעולה עם מוזיקה טובה ורגועה בעיקר מאתר אלטרנטיבי ויש גם מאתרים אחרים.
אפשר להכין "רשימת השמעה" ממקורות שונים.......
וזה עובד שעות על שעות ללא הפסקה, מחובר גם רמקולים נפרדים מהמסך ע"מ שיהיה חושך בחדר ואז המסך כבוי ויש רמקולים אחרים....

למעלה