מעתיקה מהקומונה

GeJuFan

New member
מעתיקה מהקומונה

התחלתי השנה בהרשמה לסמסטר התמחות כשהמטרה היא לעשות את זה בקיץ כיוון שזה עובד לי הכי טוב עם כל הכיתות שעוד נשאר לי לקחת ושלא פנויות לקחת במהלך הקיץ. היום קיבלתי אימייל תגובה מהיועץ התמחות שלי אחרי שהוא הבטיח שיבדוק עם האחראית שלו לגבי כך שאני אעשה את ההתמחות בקיץ או בסתיו והוא יראה אם אפשרי לעשות בקיץ.

זו התשובה שקיבלתי ממנו:
Unfortunately, you can’t do the BPA internship in the summer so it will have to be for the fall.

My supervisor tells me we don’t to Baking and Pastry for the summer unfortunately.

So we will have to concentrate on the fall.

Thank you,

ברשותכם: חצי מהתשובה הזו היא לא נכונה: זה לגמרי אפשרי לעשות התמחות בקיץ. ורק בכדאי להיות בטוחה נכנסתי לאתר האוניברסיטה ובדקתי את הקורסים הפתוחים לסמסטר המדובר(קיץ) תנחשו מה מצאתי שם? בדיוק, התמחות קונדיטוריה מחוץ לקמפוס.

אנא מכם עזרו ל-gejufan שממש חייבת לעשות את ההתמחות בקיץ בכדאי שתוכל להשלים כראוי את כל הקורסים שהיא לוקחת מבלי לקבל התמוטטות עצבים ולהצטרך להישאר סמסטר נוסף. לשאול את האחראי לגבי אותו רישום אפשרי הקיים במערכת מבלי להישמע שהיא challenging או לפגוע בסמכות שלו ושל האחראית שלו, ולהבין למה, למה לכל הרוחות למרות שזה אפשרי (זה קיים במערכת הרישום לקורסים) לא נותנים לי..
לפני שהיא נכנסת לשלב של תחילת התמוטטת עצבים.

אור302

New member
האם אנשים אחרים כן רשומים לזה בקיץ?

זו השאלה המכרעת פה. זה שהקורס מופיע לא בהכרח מחייב. מערכות קורסים ממוחשבות נוטות לשחזר את עצמן שנה אחר שנה.

GeJuFan

New member
אישית? לא. המערכת מראה

שיש 11 אנשים רשומים להתמחות קונדיטוריה בסמסטר קיץ.

הבעיה היא שאני רוצה להיות בטוחה מבלי ללכת מאחורי הגב של היועץ שלי, כי כמו שאמרתי אי אפשרות לעשות את זה במהלך הקיץ גורם לכאוס שלם במערכת שלי שנה הבאה.

GeJuFan

New member
שכחתי לציין. שהסיבה שאני

סביר להניח לא מכירה אישית מישהו שעושה את ההתמחות שלו בקיץ זה כי הם סביר להניח סטודנטים שנה ראשונה או שנייה.

אבל אני כן אשאל מסביב, אולי מישהו מהסטודנטים יודע משהו.

אור302

New member
אם כך,

את יכולה פשוט לכתוב אימייל שבו את מודה על המידע ומציינת שבכל זאת שמת לב כי אנשים אחרים כן רשומים ואת סקרנית לדעת איך זה שהם כן ואת לא. זו לא נראית לי שאלה בעייתית. את יכולה לנסח את זה אחרת: מה עלייך לעשות כדי להימנות על אלו שכן רשומים, מה הן הדרישות.

GeJuFan

New member
תגובתי (שעוד לא שלחתי)

Hey XXX

Thank you for emailing me back. i'm sorry to hear a summer internship is not an option, it's just that i noticed on the JWU link website when registering for classes there is a BPA internship option for summer 2014 and there are already 11 students signed up, is that an error in the system?

וזהו אין לי מושג איך להמשיך משם. אני עייפה מדי בשביל לחשוב על זה כרגע. ביליתי את כל הערב שלי בלנסות לבנות לי מחדש את המערכת שעות לשנה וחצי הקרובה, ואני עדיין רחוקה מלסיים! איכשהו בינתיים הצלחתי, אולי, לבנות מערכת של קורסים לקיץ, עכשיו צריך לעבור על הקורסים לאביב, ואחרי זה לשבור את הראש לסמסטר חורף שנה הבאה וסמסטר אביב. ובין לבין אני צריכה להבין איפה אני דוחפת את הקורסי מיינור שלי שהם הסיבה שרציתי לקחת התמחות בקיץ כי בקיצר.. קוץ בתחת ואין עליה בה.

Philip Jr

New member
המייל נראה בסדר

אני לא רואה שום בעיה בלשאול מדוע הקורס מופיע במערכת עם סטודנטים רשומים, והאם אולי בכל זאת יש אפשרות שהקורס פתוח בקיץ. חבל להשקיע יותר מדי זמן במייל כזה, שהוא לא על נושא רגיש.

אני גם מסכים עם אור - לעיתים קרובות יש פער בין מה שהמערכת מציגה לבין המציאות. גם אני הייתי רשום לקורס לסמסטר אביב עד שגיליתי שהוא לא באמת מתקיים.

נותר רק להציע שתקחי את הכל יותר בקלות.. לעתים קצת מורכב לבנות מערכת שתהיה נוחה, אבל יהיה בסדר..

GeJuFan

New member
אני מנסה

אבל זה קשה לקחת את זה בקלות (עזוב מלבד זה שאני פולנייה אז רמת הלחץ היא בשמיים), זה פשוט מרגיש כאילו השנה הכל עובד לרעתי מבחינת המערכת שעות, וזה ממש מתסכל.

Philip Jr

New member
קורה לכולנו..

למשל לי עד כה שני סמסטרי הסתיו היו קשים מאד, ויוצא שהאביב הרבה יותר טוב, וכנראה יהיה גם הפעם. לא רק שעות יותר נוחות, אלא קורסים יותר מעניינים. בכל מקרה, יש סמסטרים יותר קשים ועוברים גם אותם! אני חושב שבתואר הראשון שנה ב׳ הייתה הכי קשה..

בכל מקרה, אני לא רוצה להיכנס לסיפורים קשים ודיכאוניים של סטודנטים שלי, אבל כדאי תמיד לשים את הדברים בפרופורציות הנכונות. יש לי סטודנטים שעברו ועוברים גיהנום של ממש, ואני באמת מרחם עליהם (ומנסה לעזור כמה שאפשר). אם הדבר הכי קשה שיעבור עלינו כסטודנטים השנה זה שעות לא נוחות או מערכת קשה - האמיני לי שזכינו.

GeJuFan

New member
פיליפ ברור. אין לי ספק

שיש סטודנטים שעוברים דברים יותר נוראים ממני - אני מכירה אחת כזו שבשנה הראשונה שלנו הועפה מהאוניברסיטה על לא עול בכפה וזה שבר אותה לתקופה מאד ארוכה היא רק עכשיו מתחילה לצאת מזה.

זה יותר מתסכל מכל דבר אחר, אז אני מרשה לעצמי להתבכיין על זה כאן בפורום. ומי יודע אולי זה יעזור למישהו אחר בעתיד.
.

וכבר שלחתי את האימייל והוא חזר אליי שהוא יחזור אליי יותר מאוחר היום עם תשובה כי האחראית שלו כרגע לא במשרד.

Philip Jr

New member
למה צריך את האחראית כל פעם..

הביורוקטיה הזו על הפנים הא? סך הכל רישום להתמחות.. חוץ מלהיות צינור בינך לבין האחראית הוא עושה משהו?

Philip Jr

New member
אגב אני מסכים עם BLIMP

לפעמים עדיף פשוט לפנות פנים מול פנים, ולהימנע משרשרת מיילים.. אולי יעבוד יותר טוב. כמובן שאם מדובר בטעות במערכת וההתמחות הזו לא ניתנת באמת בקיץ (או שהיא התמלאה כבר), שום דבר לא יעזור.. אבל אני בטוח שיהיו הזדמנויות אחרות.

B L I M P

New member
אולי שווה לנסות

לכתוב את המייל ממקום שאת מתקשה לבנות מערכת כי ככה וככה, להסביר לו את הקשיים שלך, להגיד שכן ראית את זה במערכת ואת תוהה אם יש דרך להרשם לזה, כי הרי זה מופיע במערכת.. ואם לא, אולי יש לו הצעה אחרת כיצד אפשר להתגבר על מכשול הזה.

האמת- אם יש לך אפשרות, הייתי מציעה לקפוץ למשרד שלו. הדברים הללו עובדים הרבה הרבה יותר טוב פנים מול פנים.

למעלה