מעתיקה לפה

מפעם

New member
מעתיקה לפה

פרויקט מיוחד של ארגון בוני עולם
במסגרת הפרויקט ישנה קבלת קהל במשרדי ארגון בוני עולם על ידי רופאים מומחים *ללא תשלום.*
מדובר ברופאים ופרופסורים בכירים שכדי להפגש איתם לייעוץ פרטי בקליניקה שלהם יש לחכות לתור כמה חודשים ועלות הייעוץ נעה בין 800-1800 ש"ח.
כדי להנגיש את השרות הזה לכלל האוכלוסיה החלטנו לערוך קבלת קהל חינם במשרדנו בתחומים של:
פוריות, פריון הגבר, גנטיקה, גניקולוגיה, כשלים מעבדתיים, הריון בסיכון, שימור פוריות, גניקולוגיה של נערות ומתבגרות ועוד.
תוכלו לעזור לנו להפיץ את המודעה המצורפת בכל אמצעי התקשורת שברשותכם, ווטסאפ, פייסבוק, סטטוסים וכדומה כדי לעזור לעוד אנשים להיחשף לשרות הזה שיכול להביא להם תועלת רבה.

בוני עולם

למי מיועד השירות שלהם?
מחשש ללשון הרע אני אשמח אם מי שסגורה על זה תגיב פה.
תודה

מפעם

New member
אני אברר בשבילך בלי נדר

זה כמובן ארגון דתי ואני בהיותי דוסית השתמשתי בשירותי ההשגחה שלהם בעיקר אבל נראה לי שלא "ידקדקו בצציות" של מי שפונה לפרויקט המבורך שהם מריצים.

haych

New member
בטוח שאני לא מדייקת במאה אחוז

אבל יש משגיחות שמלוות את המסע של הזרע ממתי שהוא נמסר למעבדה ואת שהוא מתאחד עם הביצית, כדי להשגיח שלא יהיה בלבול בין ביצית וזרע של מי שאינם בני זוג.

מפעם

New member
אכן, המשגיחות הן הנציגות שלך במעבדה

ונוכחות בכל פעם שהמסתכלים על העוברים שלך.

haych

New member
לצערי את ועוד רבות וטובות פה אינן קהל היעד :(

בזמנו גם אני פרסמתי את הברושור הזה, ובעקבות תגובות שעלו הייתי חייבת לברר את הנושא, אז התקשרתי לשאול.

מפעם

New member
גם אני התקשרתי לשאול היום והשרות פתוח לכולם

שאלתי לגבי אשה שאינה נשואה או שאינה דתיה ואמרו לי שאין הגבלות.

haych

New member
לא זוכרת אם שאלתי לגבי אישה שאינה נשואה

אבל שאלתי לגבי זוגות חד-מיניים (כי זו הייתה הסוגיה שיצרה פה דיון סוער בזמנו, ואני מניחה שלזה צילה התכוונה בשאלה שלה) - והתשובה הייתה שלילית.

a morph

New member
יש כאלה שמפעילים מדיניות של don't ask, don't tell

אז אם תשאלי האם הם מקבלים זוגות חד מיניים, תקבלי תשובה שהם לא.
אבל אם "תצניעי" את עניין הנטייה המינית ופורמט הזוגיות, ותשאלי על "נשים לא נשואות", תקבלי תשובה שהם כן (לא שהם מתים על יחידניות, כן? אבל כנראה שזאת סוגייה שמבחינה הלכתית אפשר להתעלם ממנה).
כלומר, לסבית תזכה להנות משירותיהם כל עוד לא תספר שהיא לסבית. בעיניי זה דוחה.

זכרתי טוב אם ככה

אין לי שום צורך בשירות שלהם אבל כדי למנוע מפח נפש מאחרות כדאי לדעת

ליילה106

New member
בוני עולם צדיקים אמיתיים

לשאלה פה - אני ובעלי חילוניים גמורים .
אנלנו באנו ליום ייעוץ כזה והתקבלנו עם חיוך וחיבוק והמון עזרה . קיבלנו ייעות מרופא מומחה מדהים ום ייעות מאיש צוות שלהם . יש להם ידע מדהים ולב רחב שאין כמוהו,
באמת אנשים מדהימים שעוזרים גם לקירוב לבבות ועוזרים לכל מי שצריך בלב נקי

haych

New member
לא זו הייתה כוונת השואלת.

חילונים אכן מתקבלים בברכה.
זוגות חד מיניים-לא.

אכן

הם בהחלט עושים כפי הנראה יופי של עבודה אבל עדיף שקהל לא רלבנטי לא יפנה.

למעלה