מעתה אמור

nutmeg

New member
ואפרופו בתיה ענה

יש לי טקסט שאיני יודעת מי כתב - אולי מישהו מכם מכיר ויודע? בלוז הלכתי לעבוד בתור בת יענה הלכתי לגן החיות לעבוד בתור בת-יענה אמרו לי: אין לך קְוָליפיקציות לעבוד בתור בת-יענה יש לך יותר מידי עינים ופחות מדי חול תוציאי לך מן הראש שתהיי פעם בת-יענה כמה חול, כמה חול אני צריכה רואה הכל, רואה הכל אני צריכה וגם משכורת צריכה לעבוד... כמה מתוק לעבוד בתור ב-יענה. מוכנה אפילו לעשות כתחביב בת-יענה, בהתנדבות בת-יענה, רק שיתנו לי לעבוד בתור בת-יענה את לא מבינה? רצה רצה כמו צפֹרֶת-ענק משֻספת חול-שכחה וצריך משוספת ראש, את לא מבינה? מוכנה אפילו לעשות את עצמי יעני בת-יענה! מה זה משנה שאני מוכנה, אם הם לא רוצים לתת לי להיות בת יענה? הצואר שלך זקוף מדי הם אומרים לי בלשכת העבודה הזואולוגית הגוף שלך חצוף מדי המבט שלך חשוף מדי אומרת העובדת הסוציאלית של גן-החיות את לא מבינה שעד שלא תתהפכי בַּהֲפֵכה תהפכי את עורך תעקמי את צוארך ותקברי את ראשך לא תקבלי עבודה של בת-יענה?! אולי פחות אלבש למלה עשויה נוצות של בת-יענה זה כל כך חושני זה כל כך חושנה נא! זה לא ענין של נוצות, הם צועקים לי. זה עניין של הבנה! של חול והבנה!!

nutmeg

New member
אוףף ../images/Emo4.gif

יש לי אותו בתיקיה כבר כמה שנים ומעולם לא מצאתי מי כתב.

nutmeg

New member
מהר תיקנו זאת!

קולה קבוד! חבל שלא עשיתי print screen עם הבתיה-ענה שלהם.

למעלה