מעתד מלאי מה זה?

yoni1977

New member
מעתד מלאי מה זה?

חברים שלום היום הייתי בראיון באופיס דיפו והחלטתי לוותר על המשרה ביקשתי להתמודד על משרת מנהל מחסן ובסופו של דבר הודיעו (אחרי שהגעתי) שמדובר במשרה של מחסנאי בשכר מינימום בכל אופן כמה שעות לאחר מכן התקשרו אליי לגבי תפקיד של מעתד מלאי ולצערי אין לי מושג מה בדיוק אומר התפקיד אמשח לקבל פרטים תודה (ואם אפשר בדחיפות מחר יש לי ראיון)

amitayg

New member
עיתוד מלאי - הסברים

מעתד מלאי הינו עובד אשר אחראי על תחזיות צריכת מלאים בארגון ועל ביצוע הזמנות לחידוש מלאים על פי נתוני צריכה,חוסרים,מבצעים, ופרויקטים מיוחדים. ניהול מלאי בחנות פשוט יותר מניהול ועיתוד חומר בארגונים פרויקטלים, מפעלים יצרניים או חברות הייטק. באחרונים יש להתחשב במספר פרמטרים נוספים כמו סטטיסטיקה,אי ודאות, מלאי ביטחון,זמן אספקה, מכרזים ועוד. נדרש ידע נרחב במערכות מידע לניהול מחסנים ומלאי, גליונות אלקטרוניים והכרות מעמיקה עם שוק הפריטים הנרכשים. בהצלחה, אמיתי

yoni1977

New member
זה הבעיה שחיפשתי ללא הצלחה

אשמח לקבל עזרה במידה ויש לך מידע אודות חומר כזה

amitayg

New member
סליחה ידידי למד לחפש ברשת

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%A2%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%93+%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta=cr%3DcountryIL

yoni1977

New member
את זה מצאתי

אני לא מח משרות בנושא (זה מה שגוגל מוצא) אני מחפש יותר מידע אודות התפקיד אבל תודה בכל אופן

chim chim

New member
למה שכר מינימום ????

רבש"ע !!! הם מרויחים מספיק כסף כדי לתת לעובדים שלהם יותר, אז למה שכר מינימום??? אל תדאגו,הם עוד ימצאו פרייאר שיסכים.

למעלה