מעשנת?

מעשנת?

תגידו, הנכון שנינט מעשנת? אני לא ממש מעודכן, אבל הבנתי מאיזה מקום שהיא מעשנת זמן-מה. האמת ששומעים זאת באלבום שלה - הקול שלה צרוד במקצת ברוב השירים. חבל...היא תאבד את צבע הקול שלה, והוא יהפוך ממרגש למשהו שנשמע כמו חריקה.

l a h a v100

New member
לא, היא לא מעשנת כידוע לי../images/Emo13.gif

ואם כן, עניינה הפרטי בלבד.

צרוד, צרוד

שומעים את זה במקומות באלבום. שומעים את זה גם בשירה שלה - לייב. במיוחד כשהיא נמצאת בקרבת אביב גפן. נראה לי אביב נתן לה כמה טיפים לא מומלצים לילדה תמימה כמוה. אני אישית לא הייתי עושה איתו אלבום - חח

דעתך בלבד =]

בהופעות בלייב היא מדהימה, לא שומעים בקול שלה שומדבר שונה.. ההופעה שלה לפני יומיים הייתה מדהימה..

ג ב ש ו ש

New member
אם הוא אמר שהקול שלה צרוד אז הוא צרוד../images/Emo88.gif

אתם לא מכירים את המבין הגדול בענייני קול ומוסיקה? חח מעצבן אותי הוודאות הזו והבטחון שהוא אומר "צרוד צרוד",יענו אני לא שואל אתכם ואני קובע שהקול שלה נשמע צרוד. נשמע,דעה שלך מול דעה של אחרים..אתה חושב שהקול שלה נשמע צרוד-תהנה,יש כאלה שלא חושבים ככה. בכל מקרה,היא לא מעשנת,לפחות לא בקביעות וכאלה.

מ א י י ק

New member
../images/Emo45.gif,גבי מנהל פטיש ../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif../images/Emo19.gif

גו גבי גו גבי גו..~!

מ א י י ק

New member
אני יערוך אותה כבר בהזדמנות ../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

אבל יכול להיות שאני לא יערוך בכלל כי אני אוהב את זאת שיש עכשיו, אבל יש מקום לשינוי XD

OoPineapplEoO

New member
לא נהיים צרודים מעישון של כמה חודשים.../images/Emo185.gif

צריך לעשן שנים בשביל שהקול ישתנה. זה ממש לא קורה מיד. ותרגעו כבר עם כל הדברים האלה. נינט היא בנאדם, ואם היא רוצה לעשן, שתעשן [אני לא אומרת שזה טוב], אם היא רוצה להיות עם יהודה לוי ולא עם רן דנקר, שתהיה. נינט היא זמרת, נקודה. שלא בדומה לפאריס הילטון שהולכת למסיבות, משתכרת, לוקחת סמים, ומוציאה אלבום בקול בקול וחצי שאין לה, אז די לבחוש בדברים הסתמיים האלו, ותתחילו להתעסק בדברים החשובים באמת. הייתי חייבת להגיב.

ילד רע 15

New member
וואי איזה פורום מעצבן,

כל תגובה קטנה מעוררת אחריה את חברי הפורום הברווזונים הקטנים. תרגעו קצת.

למעלה