מעשנים נמאסתם!

19אריאל

New member
מעשנים נמאסתם!

בכל מקום! ברחוב ,בישיבה, במסעדות ואיפה לא!? דייייייייי !!! נמאססססססס!!! אז מה אם אתם במקום פתוח? זה אומר שהעשן כבר לא מזיק ומצער את מי שנושם אותו? מה אתם חושבים שלא תתנו את הדין על זה?! תתנו ועוד איך תתנו! יש אלוקים בשמים! הוא ישלם לכל מעשן ומעשן על הצער שציער את אחיו ועל הנזק הבריאותי שגרם לו. אני לא יכול להעיר לכל מעשן שנמצא לידי כי יש יותר מדי כאלה ואני כבר נחשב הלא נורמאלי. אני מודיע חגיגית, אני לא מוחל ולא סולח בשום פנים ואופן לשום מעשן שעשן הסיגריה שלו יחדור לראותיי בין אם שם לב לכך ובין אם לא!!! אתם משחקים באש...

קסמאישי

New member
אני לא כ``כ כועס

אבל אני מסכים שהם יתנו את הדין ולא משנה אם מוחלים להם או לא בנ``א לא הבעלים למחול על גופו מאותה סיבה שאסור לעשן גם אם זה יזיק רק למעשן

אריאל אני חושב שניסחפתתת מאוד מאוד

אני אישית מעשן ומאוד משתדל לא ליד אנשים.,בכל מיקרה זו זכות של כל אחד לעשות מה שבא לו..ובמקום פתוח אני חושב שבכלל אין מה לדבר..

19אריאל

New member
לכל אחד הזכות לעשות מה שבראש שלו.

אבל ברגע שזה מזיק לאחרים, ולא משנה איפה נמצאים, יש דין ויש דיין!

רבנים גדולים ממך וממני לא רואים בזה

באחד שמעשן בחוץ שום איסור כי זה לא אמור להזיק..מפעלים לא מזיקים לך????שזה בהרבה יותר עם זיהום...עזוב אריאל באמת יש אלוקים בשמים שיודע כמה אני משתדל..

19אריאל

New member
יש מזיק ויש מצער

ויש מזיק ומצער. בלי להיכנס לוויכוחים על מפעלים ואוטובוסים, כל עשן והקטגוריה שלו, העישון שלך לידי נוראאא מפריע לי ואין שום רב שיתיר לך לגרום לי צער ומחנק. עדיין לא ברור?

עקרונית

אני מסכים עם החילוק בין הצער לנזק. הלכה למעשה איני יודע. אבל הטיעון הבריאותי עדיין מצחיק אותי...

toxic2004

New member
זכותו של מישהו שרוצה להרוס את חייו

להרוס את חייהם של האחרים? באיזו זכות הוא יכול לעשן איפה שבא לו?

אריאל בא נגיד יחד בקול רם!

הרי אנו מוסרים בזאת מודעה רבה, לכל נהגי אגד ולכל מנהליה, (כמו שאר חברות האוטובוסים בארץ) ביחד ולחוד, וכן לכל נהגי המוניות, המשאיות המכוניות הפרטיות, האופנועים. גם למנכ``לי המפעלים התעשיתיים, ולבעלי השליטה במניות שלהם. לכל המצורפים לרשימה שלעיל אין אנו מוחלים וסולחים בשופו``א כלל על כל נשימה ונשימה מזוהמת שאנו שואפים באשמתם היישר לריאותינו האומללות והמפוחמות! ה` יקום דמינו!

זה נכון, אבל

כמו שאמרת שזה שאתה לא מעשן אז אתה החריג ולא זה שמעשן א``א לשנות את העולם אפילו אם אתה תפגע מזה בעתיד . שלא תחשוב שאני אוהבת את זה, ממש לא זה ככ דוחה אותי במיוחד אלה ,שאת כל העשן מעיפים לך על הפנים. אין מה לעשות יש דברים בחיים שצריך להשלים איתם.

19אריאל

New member
אני לא ישלים עם זה!!!!!!!!

האמת....... אין לי הרבה מה לעשות, אבל לפחות פה בפורום אני רוצה לפרוק את כל החומר נפץ שצברתי...

jack ace

New member
יש כאלה שמעשנים בכניסה לבה"כ וכל העשן

נכנס פנימה וחונק את כולם. כל כך חסרי טקט.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה עם אריאל

למעלה