מעשים טובים

מעשים טובים

איזה כיף זה כשמישהו שאוהב אותנו מתקשר ואומר לנו: התגעגעתי, את חסרה לי, סתם רציתי לאמר לך שאני אוהב אותך וכו´... איזה כיף זה כשיש יום ממש חרא, מישהו שולח לנו פרח, או ממתק או עושה משהו נחמד בשבילנו לא? מה דעתכם שנפתח במסורת? המשימה היא כזאת, כל מי שקורא את ההודעה הזאת צריך מיד לחשוב על אדם או שניים שהוא רוצה לעשות למענם משהו טוב זה יכולה להיות שיחת טלפון זה יכול להיות אימייל נחמד זה יכול להיות שיר שכותבים/או פתק שמשאירים ליד הכר זה יכול להיות כל דבר העולה ברוחם. ואז אתם צריכים לדווח כאן, על מה היתה ההרגשה שלכם, כשגרמתם למישהו אחר להיות שמח, מאושר. ואל תשכחו, כמה שיותר אנשים מאושרים בעולם, יגרום לנו באופן ישיר לחיות בסביבה נעימה, אוהבת וכפית יותר. אז יאללה לעבודה, יש לנו הרבה מה לעשות ולהשפיע... אוהבת

אני שימחתי היום...../images/Emo142.gif

אני שמחתי היום: בזמן שחברה טובה שלי היתה במבחן, התקשרתי לפלאפון שלה ושרתי בקולי הענוג את השיר "היא לא קלה דרכינו" והזמנתי לנו כרטיסים לסרט היום בערב, כדי שהיא תוכל להשתחרר קצת מהלחצים של הימים האחרונים בגלל המבחנים. זה עשה לי טוב, זה עשה לי כיף, כל כך רציתי לשמח אותה. והיא באמת שמחה, והיא אמרה שזה בא בדיוק בזמן, כי היא צריכה קצת לנוח מהלחץ. טוב, אני הולכת כרגע כדי להפיץ עוד קצת שמחה.. זה ממכררררררר

בטרפלי

New member
אני לא יכול לעשות את זה

הלויי שיכולתי ללכת לאותה נערה ולהגיד לה שאני אוהב אותה ממש אני יכול לעשות את זה אבל לא בקרוב חוץ מזה? מה עוד יש לעשות?

תגיד למישהו אחר שאתה אוהב

או שתעשה משהו טוב למישהו אחר... הרי הכי אנחנו רוצים לעשות טוב למי שאנחנו אוהבים, כי זה גם עושה לנו טוב (אז לפעמים זה בעצם לא חוכמה) החוכמה היא או האור האמיתי טמון באהבה או במעשים הטובים שאנחנו עושים לאנשים שאנחנו פחות מסתדרים איתם, פחות אוהבים אותם. אולי תנסה פעם אחת בטרפליי? מה אתה אומר פרפר נחמד?

בטרפלי

New member
תראי אני מבין מה שאת אומרת

אני לא דפוק אני מכיר את זה כבר כל מה שאמרת ואין לי למי עוד להגיד שאני אוהב אותו או אותה אין כזה אדם מה לעשות חברה שלי אבל אני אומר לה את זה כי אני מרגיש ככה והיא כמוני ושמי אלדר דרך אגב

הייתי חייבת.

אמרת לי להיכנס לכאן, נכון אלדר? אז נכנסתי- וחבל. תשמע, אל תגיד את זה מחוסר ברירה!! זה רק הופך את זה ליותר כואב. בסדר? תודה.

בטרפלי

New member
אני לא אמרתי את זה מחוסר בררה

ולא אמרתי לך להכנס יעלית אמרתי לך שאני כותב כאן מעל 8 חודשים כבר מידי פעם יותר מידי פעם בקושי תקופות אבל כותב ואני ממש מצטער ממעמקי ליבי על הכל אמרת לי לא להתרחק מימנה מה את עוד רוצה? שאני יקשיב לך ולא יקשיב לך?

אז תבדוק בהיסטוריה.

די לא רוצה לריב זה לא עניין של להקשיב, עובדה, אתה רואה שאתה מדבר עליה גם כשאתה מתרחק ממנה. ואולי זה כן מחוסר ברירה? לא החלטת בעצמך במה האהבות שונות. אולי תענה לי באייסק? זה יהיה נחמד מאוד.... ~יעלית~

בטרפלי

New member
יעלית אני לא יריב איתך בכלל

אני ידבר אליה בכל מקרה תמיד את לא יודעת איך זה היה כשהיא שכבה על הכתף שלי את לא יודעת הרבה יעלית מה היה ביננו באותם שניות חוזרות ונשנות ודקות אלו ועוד מקרים דומים איך אפשר שלא לדבר או לחשוב עליה? כמה שהיא עושה למעני במעשים היא עוזרת בי סוף סוף מישהי שעושה את זה מעשים בשבילי ישירות ואני אוהב אותך ואומר לך את זה מרצוני! אני רוצה להגיד לך את זה! אהבות שלך ושלה שונות אני מרגיש שונה אולי בגלל המרחק אולי בגללי אבל זה שונה במשהו ואני יענה לך פה ובאיי סי

rainbow too

New member
פשוט מקסימה../images/Emo24.gif

הערב אני אתקשר לכל החברים והמשפחה, ואגיד לכולם שאני אוהב אותם, ושאני שמח שהם חלק מחיי. אם לא עכשיו אז מתי? אי אפשר לדעת מה יהיה מחר..... אור ואהבה המשיכי להפיץ אור ואהבה,
בהרבה אור ואהבה לכל חבריי הפורום. שבת שלום.

~דויד~

New member
לקחתי ביסקוויט

ושברתי אותו לחתיכות ושמתי על אדן החלון, בשביל הציפורים.

למעלה