מעשים טובים

מעשים טובים../images/Emo16.gif

אור ואהבה לכולם... אנו (הלוחמים) רוצים להפיץ את האור, לא?!
אז למה שכל אחד מאיתנו, לא יקח על עצמו, כל יום לשמח לפחות אדם או שניים, ולספר לכולנו... כך בעצם אנו מפיצים את עצם מושג הנתינה, את עצם המושג "ואהבת לרעך כמוך"
כמה שיותר אנשים מאושרים סביבנו, יותר טוב... לנו... ולכל העולם! המטרה שלנו להפיץ את האור... הפעם נתחיל במשימה פשוטה ונעימה... עלינו לשמח לפחות אדם או שניים מהאנשים הקרובים אלינו... מקבץ הצעות: לשלוח פרח לכתוב פתק לשלוח אימייל נחמד עם כמה שורות של שיר או סיפור להתקשר ולהשאיר הודעה במענה הקולי (אפשר לשיר גם שיר) אפשר פשוט לאמר "מזמן לא אמרתי לך כמה אני אוהב/ת אותך" לקנות מתנה קטנה, עם הרבה תשומת לב ואהבה. להזמין לסרט/ארוחה וכו´... אין גבול... הכל אפשרי כל עוד הכוונות באות מאהבה.... ואז... כדי לגרום להמשכיות בהפצת האור... עליכם, לבקש מהאדם ששימחתם אותו להפיץ הלאה את השמחה ולהיות בנתינה כלפי האדם נוסף.... יש מתנדבים? שולחת לכם הרבה אור ואהבה

אני....

כמה פעמים בשבוע אני מדברת עם ההורים שלי ועם האחים שלי, ואני לא אומרת להם עד כמה אני אוהבת אותם אני מתגעגעת אליהם.... אז לפני שכתבתי לכם כאן על המשימה, התקשרתי ואמרתי... וזה היה כל כך נעים... ביקשתי שיעשו משהו טוב בשביל מישהו אחר.... (אז הם התקשרו גם אלי!!!) חמודים... היום פתאום נראה הרבה יותר יפה... נעים.... ורוד... אופטימי שולחת לכם ים של אהבה

גם אני אוהבת אותך../images/Emo141.gif

התגעגעתי אלייך, מה שלומך? איך המרגש? מה עם לרגש מישהו נוסף (מלבד אותי)?

rainbow too

New member
../images/Emo24.gif

היי חומד, אני מתאושש, ומתחזק. אני תמיד שמח לרגש, להפיץ אור ואהבה בלי גבול, אתמול היה לי יום חשוך, והשותפה המקסימה שלי, שתפה אותי באור ובאהבה. היום היא קיבלה נשיקה, ועשיתי לה תה. אנחנו כמעט כמו זוג, אבל ממש לא. היום אני מתכוון, לתת נשיקה לבוסית שלי ולהגיד לה שהיא מקסימה. אוהב

ואוו, זה מקסים

אני בטוחה שאתה מביא אור ואהבה לכל כך הרבה אנשים, כפי שאתה מביא לפורום הזה...

Talia E

New member
האם לוחמים תמיד רוצים להפיץ האור?

זה נפלא (לדעתי) לעשות דברים שיעשו טוב לאחרים ולעולם... אני מקווה שזה יקדם את האנושות אל עבר עתיד טוב יותר, אולם האם זה קשור ישירות להיות לוחם? אולי קשור באופן עקיף? או כלל לא? מה אתם אומרים?

mgabi

New member
קשר ישיר

לוחם(איש ידע)להגדרתי הוא אדם שמחובר לעצמו ליקום. פועל יוצא מזה שהוא פועל לטובת היקום. כשאני אופטימית אני רואה בשינוי התפיסה הכללית אפשרות להתקדמת אל עתיד טוב יותר. לרוב אני פסימית.

mgabi

New member
ספרי,ספרי

מה הוא מספר לך? למה בחרת אותו?או- למה הוא בחר אותך? מה אתאוהבת בו?

למעלה