מעשה של שרירות

TESSA1

New member
מעשה של שרירות

אני תלמידת כיתה ז' ויש סיפור שברצוני לקבל מכם עליו התייחסות. בכיתה ו' לימדה אותי מורה שנקטה בהתנהגות ממש לא ראויה למוסד חינוכי. אימי שחברה בוועד הבית ספרי קיבלה בעקבות כך אין ספור תלונות. בהמשך לכך פנתה בתלונה למנהלת אותה מורה ע"מ להעניש את אימי השתמשה בי והוסיפה לי ציון שלילי שמעולם לא קיבלתי בחשבון. ציון זה גרם להורדת הממוצע שלי בתעודה. המעשה השרירותי הזה כנגדי מכעיס אותי מאוד ועוד יותר מכעיסה אותי העובדה שמשרד החינוך אינו נותן לכך את המשקל הראוי ומאפשר שמורה זו תמשיך ותלמד בבית הספר. מה גוף כמו מועצת תלמידים יכול לעשות במקרה כזה? האם אין כל גוף המגן על זכויות התלמיד? פניתי לד"ר יצחק קדמן ותגובתו הייתה שעל עוולה כזו הקשורה בציון ניתן רק מול בית ספר לפתור! בית ספר לא פנה אליי ולא עניין אותו כלל איך אני מרגישה. יש בידי עובדות שיוכיחו שנעשה פה מעשה אוולה ומשרד החינוך מסרב להקים וועדת שימוע מה לעשות? אני שוקלת לפנות לתביעות קטנות האם מישהו יודע אם מקרים אלו נדנים בבתי משפט לתביעות קטנות? כל עזרא תתקבל בתודה רבה.

dannyshadow

New member
קודם כול

את מוזמנת לבוא לאותו בית ספר ולהגיד למנהלת, כמובן בצורה מנומסת, את כול הפרטים. כבר עשית את זה? אני מאוד מבין אותך. מרתיח אותי רק לקרוא את זה

למעלה