מעשה שהיה....

מעשה שהיה....

לקחתי את בעלי לעבודה, הוא עובד לילה, אבל במקום לחזור הביתה, נסעתי אליו, אל המאהב המדהים שלי. ידעתי שהוא מחכה לי. תוך 10 דקות הייתי אצלו, שלחתי לו הודעה שאני בחוץ, וחיכיתי, ידעתי שהוא מוודה שאישתו ישנה, ובעוד כמה דקות, הוא יהיה שלי, לכמה דקות. הוא יצא אליי, לבוש מכנס קצר לבן וטריקו לבנה, כל כך יפה לו לבן, הוא נכנס לאוטו, התחבקנו התנשקנו, התגעגענו, ידענו שלא יקרה כלום, ,אין זמן, גם הפחד שאישתו תתעורר לא הוסיף. סתם ישבנו באוטו, דיברנו, נגענו, לא יכולתי להוריד ממנו את העיניים, כל פעם שאני רואה אותו, הוא נראה לי יותר טוב, הוא גרסה משופרת של יאיר לפיד, הוא מדהים! ליטפתי אותו, הזזתי לו את המכנס, הוא היה בלי תחתונים, ליטפתי אותו, והוא גדל, התשקנו בטירוף, בכזאת תשוקה, אמרתי לו שהוא מתעלל בי, שהוא משאיר אותי ככה, הוא הפשיל לי את החצאית, וירד לי, מלקק, מתענג, ואני משתגעת, מלטפת אותו, קצת שורטת, מתפתלת בכסא, ועם כל אנחה שלי, הוא נטרף יותר, ומטריף אותי עוד יותר... צלצול הטלפון הקפיץ אותנו, הוא התרומם, וראיתי שכולו רטוב, השתגעתי מזה, עניתי לטלפון, זה היה בעלי, אמרתי משהו וסיימתי את השיחה, הוא, עדיין ישב עם פנים רטובות, התנפלתי עליו בנשיקות, מנסה למצוץ ממנו מה שנשאר ממני, הוא נהיה לחוץ, הוא שכח לרגע שאין לו זמן, הוא אמר לי, שהוא מת על הטעם והריח שלי, ונפרדנו בנשיקה...

המשך....

נסעתי הביתה, כמו משוגעת, הוא השאיר אותי רטובה וחרמנית בטירוף. רציתי כבר להגיע הביתה, כדי לגמור את העבודה שהוא התחיל, משום מה כל הרמורים בדרך התנכלו לי והאדימו, לא יכולתי להתאפק, הורדתי יד אחת מההגה, ושלחתי אותה אל בין רגליי, כל כך רטוב שם, בתנועת אצבע קלה, התחלתי לענג את עצמי, לא איכפת לי אם נהגים אחרים רואים, גופי התחיל להתקשח, להמתח, להתפתל, התחיל להיות לי קשה לנהוג ככה, אבל לא הפסקתי, עוד רחוב אחד ואני בבית, אני נאנחת, בקול, ממשיכה לשחק בגדגן, בתנועות עדינות, הגעתי הביתה, החנתי את האוטו, ובמהירות האור, רצתי למיטה, נשכבתי, והמשכתי את מלאכת היד, שלחתי אצבע רטובה, והתחלתי לעסות את הדגדגן לאט לאט, הרשתי לעצמי לגנוח ולהיאנח, אני הרי לבד, לחשתי את שמו, ודמיינתי אותו מעלי מתחתי, הגברתי את הקצב, והתחלתי להתפתל, הפטמות שלי היו כל כך מגורות, ליטפתי אותן בידי הפנוייה, עוד קצת, עוד קצת....אהההההההה... וזה הגיע....

ziv36

New member
המשך...דמיוני

וובוקר כשהגיע עייף מהעבודה. נישקת אותו והלכת לך ליומך החדש. היא חיכתה שתלכי הגיעה לדירתכם הקטנה אפילו ללא חזיה. הוא חיכה לם שם לבדו.....היא כל כך יפה....מזכירה את ליהי לפיד... הוא שלח את ידו לבין רגליה..היא התפתלה וחשבה כמה הוא יפה.... החיים כל כך יפים....היא חשבה... חומר למחשבה..

למעלה