מעשה שהיה

דוד1974

New member
מעשה שהיה

לפני זמן מה יצר איתי קשר בחור שצעיר ממני בלמעלה מעשר שנים. התכתבנו קצת, נפגשנו בפארק ציבורי יפה. ובמהלך הפגישה, הוא זרק לי, כבדרך אגב, שיש לו חברה. הייתי בהלם, שאלתי אותו, למה הוא מחפש להכיר גברים, אם כך. הוא אמר שהבחורה הזאת אוהבת אוץו ורוצה אותו מאוד. שאלתי אותו, האם הוא אוהב אותה. בתשובה, הוא חזר על זה שהיא אוהבת אותו. הוא בא ממשפחה חרדית, עכשיו הוא חובש כיפה סרוגה, אבל ברור לו שהוא יתחתן ויביא ילדים לעולם עם החברה הזאת שלו.
עם זאת, הוא חייב גבר בחייו, אם כי, בצורה נורא דיסקרטית. הוא נשבע לי שהוא לא מתכוון להתפרפר ושהוא יהיה נאמן לגבר היחיד הזה. שאלתי אותו, ממתי הוא יודע, שהוא נמשך לגברים, והוא אמר שמאז, שהייתה לו מערכת יחסים עם הר"מ שלו בישיבה. כשפלטתי לעברו, שהרב הזה שלו נראה לי מנוול, הוא הגן עליו ואמר לי, שבעצם הוא - הבחור - זה שפיתה את הרב, ולא להיפך. כך הוא זוכר את זה. מערכת היחסים שלהם נגמרה כשהרב היה שיכור וניסה לאנוס אותו, למרות שהם סיכמו שהם לא עושים חדירות.
ועכשיו הבחור מחפש מישהו אחר בחייו, רצוי, סמכותי ומחויט... חשבתי שהוא מחפש מישהו בדמותו של הרב שלו. אבל שתקתי ורק אמרתי לו שלצערי, ככל הנראה, זה לא יתאים לי... חשבתי גם, עד כמה מסכנה תהיה אישתו, שלדבריו, אוהבת אותו. ואז יהיו להם ילדים, ויהיה עוד יותר קשה להתגרש. והיא תהיה תקועה לכל החיים עם גבר שלא אוהב אותה ולא נמשך אליה. עם גבר שנפל קרבן לניצול מיני בגיל צעיר, והפגיעה המינית הזאת מעולם לא טופלה...

פורטי40

New member
הפנטזיה שלי הייתה

כשלמדתי בישיבה, הפטנזיה שלי היתה קשר עם ר"מ מסויים. היה אחד שהיה נאה כל כך , נעים הליכות ... עד היום אני מדמיין מה היה אילו...
באותן שנים לא ידעתי איך לדמיין תמונה שלמה של קשר אינטימי עם גבר, אבל ידעתי שאני רוצה קירבה גופנית איתו.

פעמים רבות קורה שדווקא התלמיד הוא זה שיוזם את הקשר עם המורה. אלא שהמורה, בהיותו בעמדה סמכותית , הוא זה שצריך להתגבר על הפיתוי ולא לשתף פעולה.

ברור שחיי השקר שבחר בהם, הם עוולה גדולה לאשתו לעתיד. עצוב.

גנימדס

New member
מחפש משהו אחר...

אני חושב שזו התכלית של אותו בחור.
הוא מתחתן עם אשה אבל רוצה משהו אחר
הוא מפתה את הרב שלו- אבל מגביל אותו
הוא אומר שיהיה נאמן לה ולא יתפרפר- אבל הוא מדבר אתך (ועם עוד גבירם אחרים)

נשמע כמו אדם שרוצה משהו אחר- אבל לא יודע מה ,
אני לא יודע מה היה שם בינו לבין הרב, ואני לא כל כך מבין איך מנער פתיין הוא הפך להיות קרבן אונס, אבל ללא ספק יש שם משהו נפשי שחייב להפתר.

שיהיה לו רק טוב.
וגם לך, דוד.

נ.ב

מערכת יחסים מינית עם הר"מ? באמת?
איך מגיעים לזה? איך בני נוער מגיעים למשהו מיני/רגשי עם מחנכים? לא מנקודת שיפוט, אלא באמת. מה קורה שם? מערערים על מבחן ואז גולשים אל הספה בחדר מורים?

למעלה