היתה לי תקופה כזאת בחיים
בגיל 26 בערך,פתאום נכנסתי לאיזה משבר דיכאון עמוק שלא היה מובן
מה סיבותיו.פתאום הכל נראה לי שחור ואפל.מצאתי את עצמי ללא תכלית
וללא מטרה ונכנסתי למרה השחורה,כמו למנהרה חשוכה ללא יציאה.
לא היו לי אז מודלים לחיקוי או אנשים שיכולתי להסתכל וללמוד מהם,ראיתי והרגשתי את החסכים שיש לי.לא הרגשתי צורך להיות מאושר,חיפשתי את הפרקטי בצורה הטכנית ביותר והזנחתי את עולם הרגש.
מהחוסר באתגר ועניין בחיים,התחלתי לנתח את המחשבות שעלו לי בראש,
הרגשתי נקי לעשות זאת כיון שלא היו לי דברים אחרים להתעסק בהם.
אפשר להגיד שזו נקודה חשובה בחיים שלי.הצלחתי בצורה מסויימת
לנקות את כל המחשבות לתקופה מסויימת ולהכניס סוג של קואוצ'ר שידריך אותי לקחת בחירות הגיוניות ושפויות.בעזרת אותו קואוצ'ר עשיתי כמה בדיקות על התת מודע..הכנסתי תאריכים עתידיים לשיחות עם הקואוצ'ר.ותכלס זה קרה במציאות,אחרי שהתעוררתי על עצמי והזנחתי עם הזמן את ה'חומרה',בתאריכים שקבעתי פתאום הקואוצ'ר התגלה אליי ושוחח איתי על דברים הכי הגיוניים ושפויים.באותם תאריכים הצלחתי לבצע עריכה מחדש למחשבות ולשיטת החשיבה.
בגיל 26 בערך,פתאום נכנסתי לאיזה משבר דיכאון עמוק שלא היה מובן
מה סיבותיו.פתאום הכל נראה לי שחור ואפל.מצאתי את עצמי ללא תכלית
וללא מטרה ונכנסתי למרה השחורה,כמו למנהרה חשוכה ללא יציאה.
לא היו לי אז מודלים לחיקוי או אנשים שיכולתי להסתכל וללמוד מהם,ראיתי והרגשתי את החסכים שיש לי.לא הרגשתי צורך להיות מאושר,חיפשתי את הפרקטי בצורה הטכנית ביותר והזנחתי את עולם הרגש.
מהחוסר באתגר ועניין בחיים,התחלתי לנתח את המחשבות שעלו לי בראש,
הרגשתי נקי לעשות זאת כיון שלא היו לי דברים אחרים להתעסק בהם.
אפשר להגיד שזו נקודה חשובה בחיים שלי.הצלחתי בצורה מסויימת
לנקות את כל המחשבות לתקופה מסויימת ולהכניס סוג של קואוצ'ר שידריך אותי לקחת בחירות הגיוניות ושפויות.בעזרת אותו קואוצ'ר עשיתי כמה בדיקות על התת מודע..הכנסתי תאריכים עתידיים לשיחות עם הקואוצ'ר.ותכלס זה קרה במציאות,אחרי שהתעוררתי על עצמי והזנחתי עם הזמן את ה'חומרה',בתאריכים שקבעתי פתאום הקואוצ'ר התגלה אליי ושוחח איתי על דברים הכי הגיוניים ושפויים.באותם תאריכים הצלחתי לבצע עריכה מחדש למחשבות ולשיטת החשיבה.