מעשה שהיה- כך היה...

NaChO

New member
מעשה שהיה- כך היה...

שלום לכולם. כבר כמה ימים אני משוטט פה בפורום, ונהנה מהאוירה הטובה ומסחבקיות של כולם והחלטתי לספר לכם סיפור חמוד שקרה לי היום בבית הספר שלי, ועל הקשר בין אלכוהול למערכת החינוך. אוקיי אז אני תלמיד כיתה יב´, ועוד חצי שנה מסיים ללמוד. היום קיבלנו תעודות (איזה כיף!!) והיה לנו הפנינג שמח באולם בית הספר. הגענו לשם, חצי משכבת יב´ התפעלנו מכמות הילדים , התחלנו לרקוד ולזרום כל החברים, אבל היה חסר משהו. ואז באנו אני ועוד חבר בהצעה: בואו נרד למכולת שליד בית ספר, נקנה איזה שני בקבוקי וודקה, נשתה ונחזור למסיבה! וכך, 10 תלמידי יב´, בוגרים למופת, ירדנו למכולת שליד הבית ספר והבאנו שני בקבוקים (תחזיקו חזק..) של מכלת הוודקות בייצור המקומי- וודקה סטופקה של כרמל מזרחי. כל אחד מכם ודאי נתקל בטעם הצורם שך הדלק טילים הזה, אבל זאת לא הנקודה. אחרי 3 כוסות של וודקה מלון עם ספרייט, חזרנו, 10 תלמידי יב´ לביצפר, והתחלנו לרקוד, לשמוח (ולהיזהר שהמורים לא ייקלטו ת´ריח..) לכל מי שעוד לומד, הרעיון מומלץ בחום. לא נרשמו נפגעים מכוחותינו, אבל היה ממש ממש כיף ואיך שהגענו הביתה עם התעודה , מיוזעים והפוכים, הלכנו לישון צהריים כמו גדולים! שבת שלום לכולם...

למעלה