מעשה שהיה כך היה

LENY4

New member
מעשה שהיה כך היה

כגרוש טרי כל שקל לפעמים חשוב אחרי אין סוף פעמים שקיבלתי תשובה שלילית להעלאה מה רבה היתה הפתעתי שגיליתי שהבוס היקר שלי העלאה בשכר לבחורונות החמודה 3 פעמים בחצי שנה האחרונה.זה לבטח לא בגלל המיני הקצר ובטוח לא בגלל סיליקון שצץ לאחרונה ובטוח לא לחולצות הצמודות.אז מה נראה לכם לבוא עם מיני בפעם הבאה?ומה אעשה עם הרגלים השעירות שלי? קיצר העלאה כבר לא אראה

shemesh22

New member
ברור../images/Emo70.gif

הרי לא יכול להיות שהיא גם בחורה, גם חמודה, גם הולכת עם מיני, וגם אלוהים ישמור מוכשרת שעושה עבודתה נאמנה ומקבלת העלאה בשכר... ובסוף עוד יתברר שהיא גם גרושה...

תנסה...

אם תקבל ... אז כנראה שצדקת. <אה, שיער עודף?, יש היום לייזר, עובד 10. מומלץ>

קזה1

New member
אני בתור בוס מכפת לי שתיהיה לי

גם פקידה וגם ...............
נסה להגיע לעבודה עם ביריות וגרביונים.

N D R

New member
מה נראה לנו?

לך תהיה בוס! ואז גם יהיה לך שכר גבוה יותר אבל גם תוכל לדעת את התשובה. מן הסתם, לפי התיאור שלך, אם היא הייתה הפקידה שלך, היית נותן לה הקפצה או שתיים . . . . . . בשכר.

יכול להיות שפשוט לא מגיע לך?

ואל תסתכל מה מגיע לה. זו בדיוק הרעה החולה שלנו. מה עניינך בכיס שלה? לא מתאים לך, חפש עבודה אחרת.

כניראה שזה קורה בכל מקום

גם אצלנו בעבודה הבחורה הקטנה עם המיני ובקושי ציצי מקבלת אחוזים יפים מהבוס ... תרתי משמע אך אני חושבת שזה גם מה שהיא משדרת... אני לעומתה הקמתי חומה ...ואני לא מקבלת תוספת בשכר . מה אתם אומרים להתחיל לעשות לו עיניים ??? איכסססססססססססססססס סורייייי זו לא אני .

deena

New member
מממממממ

אין לי מיני. יש לי פה ושם שערה. אין לי סיליקון בשום מקום. אין לי חולצות צמודות לוחצות. ואני לא בחורונת חמודונת. אבל קיבלתי העלאת שכר 3 פעמים בשנה שעברה. אולי זה בגלל שהתחלתי במשכורת נמוכה יחסית מלכתחילה. אולי זה בגלל שעבדתי נורא קשה. אולי זה בגלל שרצו להראות לי שמעריכים כמה השקעתי. אולי זה בגלל שהבוסים שלי לחצו. אולי זה בגלל שסתם כך, פשוט היה מגיע לי.

ערסlight

New member
יכול להיות

שמגיע לך, אולי סתם בא לך להשוויץ... אבל זה לא העניין. לכל עובד יש תפקיד. יש כאלה שהתפקיד שלהם זה לעשות ת'עבודה. ויש גם כאלה שהתפקיד שלהן להחזיק את הבוס מבסוט. ערס משתעשע במחשבה שאולי פקידה צעירה ומשתדלת זה לא רעיון רע כלכך.

ד ו ל ה

New member
../images/Emo6.gif להחזיק את הבוס מבסוט...

או את הבוסית
לא חשבתי על זה עד היום... משתעשעת ברעיון

deena

New member
ויכול להיות

שבמקום לעבוד, האיש יושב ומקטר. (ובגלל זה לא קיבל העלאה...)

G a v ® i e L

New member
למה את תמיד חייבת להרוס הכל

עם הרוח הפמיניסטית שלך ?! גבריאל, ששנים הכין קפה לבוסית שלו, גידל שפם, צבע לבלונד ואף התהלך בעינטוזים ראוותניים במשרד - וכלום !!

deena

New member
הלו. יש לי 6 בוסים.

אחת מהן, היא אישה. ולמה פמיניזם, למה. אני אישה טובה וכנועה שנהנית לתת שרות.בההההההההההההההההההההה

לך אל הנמלה ../images/Emo9.gif

על השולחנו של לייני התהלכה נמלה, מידי פעם טיפסה על המקלדת פוסעת בשביל הצר של בין המספרים וקבוצת מקשי הפונקציות. לייני כבר מתבונן בה מהשעה עשר בבוקר. עובדי המשרד כבר מזמן עזבו איש איש לביתו. הסתובבה הנמלה על השולחן והשביתה את לייני מעבודתו. "תעשה לי טובה דחופה מאוד תסיים את הדו'ח לפני שאתה הולך" אמר לו חיים גרנות "זה צריך להגיע אליהם עד הבוקר שלהם", אשתדל אמר לייני אשתדל. השעה הייתה כבר שבע על חלון האקסל שמלא את צג המחשב ריצ'ד הדו'ח האסטרטגי השבועי לפיתוח העתידי, ממתינות עדיין לאצבעותיו של לייני. על יד המיקלדת היו מונחים חמישה דפים עם מספרים בכתב ידו של חיים גרנות, מידי פעם טיפסה עליהם הנמלה. בצד השני של האוקיינוס האטלנטי המנהלים של אקזיקיושן טכנולוג'יס החלו להגיע למשרד.........

יערית

New member
ואיך בדיוק

נעזור לך לגרום לבוס שלך להעלות לך במשכורת? אין לי בעיה לגשת אליו באופן אישי עם מיני,אין עלי סיליקון, אלבש חולצה צמודה עד הפופיק,אפזר את הבושם הכי יוקרתי שלי, ואשוחח איתו בעיניין שלך בארבע עיניים,מה דעתך?

maof

New member
וכי למה ../images/Emo35.gif

הרי המטרה מקדשת את האמצעים
והשיטה הגרוזינית עובדת יופי.... מה שטוב עבור אחריםמתאים לי ובגדול
רק שאחרים לא תמיד חושבים שמה שנכון וטוב עבור מתאים לי
מעוף

Mastul4u

New member
החיים קשים...

ונראה שלבוס קשה מאוד.... תתנחם שזה שהעלה אותה זו חצי צרה, תאר לך שהיה מוריד לך....

maof

New member
../images/Emo6.gif וואלה הצלת אותו מדיכאון...

"כל המציל אדם בחייו כאילו הציל עולם ומלאו" מעוף

Mastul4u

New member
אתה!!!!!

צריך לשמוח...... סוף סוף סרה העננה השחורה מעל ראשך.... אגב.... זה יעלה לך איזה בירה או שתיים......

למעלה