מעשה שהיה כך היה...

BOOGY BOOGY

New member
מעשה שהיה כך היה...

כפי שחלק מכן יודעות, לאחרונה, עקב הזדקנות, אני משקפופורית! יש כאלה שהתחילו לכנות אותי קסוקורית.. בהתחלה חשבתי שמקללים אותי.. אבל בסוף הבנתי שקסוקרית זה משקפופרית אז נרגעתי.. אבל לא על כך רציתי לספר לכם.. אז ככה: היום הלכנו לחתונה של בת דודתי, ראיתי את דודה שלי אז נגשתי לומר לה שלום ומה אומרת הדג טונה הזאת?? מה היא אומרת לי?? ואני אצטט: " מה קרה שהתחלת ללבוש משקפיים? כדי לראות את החור טוב יותר??" לא ראיתי את הדודה הזאת עשר שנים.. עכשיו שרית אסרה עלי לראות אותה בעשר השנים הבאות.. לא שלום.. לא מה שלומך.. לא מה את עושה.. האם את מאושרת?? אפילו בקרוב אצלך נשמע טוב יותר..! עכשיו ברצינות, איך הייתם מגיבים אם בכלל? להשכלה כללית, הדודה בת שבעים..

אבא גאה

New member
אני בשוק, אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה

יו אר מסט בי קידינג מי..... יכלת להגיד לה שאת לא צריכה משקפיים בכדי לראות את החור כי את מתקרבת מאוד לחור..... ועכשיו ברצינות - זה מה שהיא אמרה? וזו היתה כוונתה? קשה לי להאמין ....את בטוחה שלזה היא התכוונה וזו לא איזו אי הבנה קומית שתגרום לך לא לראות את הדודה עוד 10 שנים ....??

"ברוך רופא חולים"

והמון נשיקות מכולנו

את את יש לך אישה...

מ ק ס י מ ה הדס יקרה תודה על הכל אוהבים אותך כולנו ועכשיו גם חמי הוקסם.
בוגי ושרית.

את באמת קסוקרית...

והיא התכוונה לחור של המחט של הריקמה של הגובלנים ! בליינד !

אין מילים ../images/Emo2.gif

משום מה העובדה שמדובר בבת 70 הופכת (בעיניי) את האמירה ממרגיזה למצחיקה בטירוף... אם זה היה קורה לי סביר להניח שהייתי עונה לה משהו כמו: "וגם האף שלי גדל - שאוכל להריח את החור יותר טוב" (מין גירסה קינקית של כיפה אדומה)

מה שרק מוכיח

שלגסות-רוח אין הגבלת גיל. אין לי מושג איך הייתי מגיבה, עלבונות בד"כ גורמים לי להתאבן. מה עבר עליך? ומה שלומך עכשיו?

אבא גאה

New member
עדיין בשוק, עדיין בהלם, עדיין

המומה!!!! ותגידי - מה בכ"ז אמרת? כאילו מה היה בדיוק, היא אמרה את שאמרה ו...מה היה?

colourful

New member
טוב, אז השקעתי מחשבה

ולפתע
הבנתי הכל! בוגי בוגי, עקב ההזדקנות, לא רק שאת לא רואה טוב, סביר מאוד להניח שאת גם לא שומעת כל כך טוב! והדודה בסה"כ אמרה לך: "... כדי שתוכלי לראות את התור טוב יותר?" וזה ידוע כמובן שלסביות יפות זה בזבוז נוראי, שהרי הרבה גברים היו מוכנים לעמוד בתור בשבילהן... (ושיקום מי שלא שמע את המשפט הזה אףפם מאיזה דודה...)

אבא גאה

New member
נדמה לי שבעוד כולנו מתבדחים

על חשבון השמיעה של בוגי... שרית ובוגי לקחו את זה בכלל לא בהומור. נשמות שלי....מה קורה? שתפו רגש או שניים או שיבעים.

מהצד שלי לפחות

בהתחלה היתי בשוק גמור, לא הבנתי אייך אפשר להתבטא בצורה כזו? הכעיס אותי נורא אבל... בדרך הבייתה אמרתי לבוגי: "אישתי עזבי אותך משטויות צר עולמה כעולם נמלה" ורק מהשוק צחקנו.... בנתיים דברים יותר רציניים עברו עלינו השבוע הזה כך שזה כבר נשכח. אבויה שולחת לך חיבוקים וגעגועים.

"אז איך הם עושות את זה?"

יש אנשים שברגע שהם שומעים על הומואים ולסביות השאלה הזו נתקעת בראש שלהם ומסרבת לפנות מקום לכל אינפורמציה אחרת. עיסוק יתר שכנראה לא פוסח גם על דודות בנות שבעים. וחתונות- מה לעשות- מפגישות אותנו עם צדדים במשפחה שלנו ששכחנו או הדחקנו את קיומם. בחתונה של בת דודתי לפני כשנה, קלטתי בשלב מסויים די הרבה מבטים ולחישות שנלשחו לעברנו (היינו עם הילד). רציתי להאמין שזה בגלל שהתלבשנו נורא יפה... אבל לא- כנראה שזו הייתה ההזדמנות של קרובים רחוקים , כמו גם "הצד של החתן" , לראות במו עינייהם את מה שעד עכשיו הם רק רכלו עליו. ממש לא הפריע לנו. אבל הערה כזו? הייתי נשתלת במקום. ואם זה בא מאחת מבעלות השמחה (האמא של הכלה) אז גם מקצרת את השתתפותי ככל האפשר . עכשיו אני נזכרת שזה בדיוק מה שעשיתי במקרה הפוך שקרה לי . הפוך כי זה היה אבל ולא חתונה, וגם כי הפגיעה הייתה התעלמות ולא שאלה ישירה. סבתה האהובה של בת זוגי נפטרה לפני מספר חודשים. בת זוגי הייתה קרובה אליה מאוד, וכך גם אני (מדובר על ביקורים קבועים במשך עשר השנים האחרונות). ברור שגם כשהיא הייתה בבית חולים אני ביקרתי וסעדתי אותה. כשהגעתי ליום הראשון בשבעה היו בסלון הערב-רב הרגיל שנוצר בשבעות: שכנה, חברים מהעבודה של אמא של בת זוגי וכן הלאה. נכנסה מכרה נוספת. האמא של בת זוגי (חמותי?) מציגה בשם ובייחוס את כל היושבים בחדר (כולל בני דודים דרגה שלישית, חבר של הבת דודה שבקשר איתה בדיוק שבע דקות), מגיעה אלי- מתעלמת- מציגה את פינוקי (נכד התפנוקים, רק שאסור להגיד שיש לו שתי אמהות) ועוברת הלאה. אני ובת זוגי אספנו את עצמנו ואת פינוקינו והלכנו משם (כן, שבעה והכל. ברור שזה לא זמן לדרמות, אבל זה ממש לא היה ענין של דרמה, אלא פשוט חוסר מסוגלות להיות במקום שבו לא מכירים בי). ויותר לא הגעתי לשבעה (בת זוגי כן) ועכשיו נזכרתי שזה נשאר ככה פתוח ואח"כ לא דיברנו עם אמא שלה על זה.

כל הכבוד לזוגתך -

שחזרה שוב ל"שבעה"... אני לא הייתי מוצאת בעצמי את גודל הנפש הדרוש כדי לחזור למקום בו התעלמו מאישתי.

היית יכולה להגיד לטמבלית הזו

שלא צריך משקפיים בשביל לראות את החור בהתחשב בעובדה שהפרצוף תחת שלה עם החור ממש מולך.

למעלה