מעשה שהיה כך היה

מעשה שהיה כך היה

יום חמישי בערב. גני יהושוע. פגישה שלישית. הבחור היה מפרגן. הביא איתו שתיה ועוגה. טיילנו. דיברנו. משהו מושלם מידי. ואיך המוח היהודי עובד? אם זה מושלם מידי חייב להיות משהו שמסתתר- אין מתנות חינם. בכל אופן, לפני חצי שעה התקשרה השדכנית והודיעה שהוא מעוניין להמשיך, ובאופן אוטומטי אמרתי "גם אני, אבל זה מושלם מידי" ושאלתי אותה אם יש משהו שאני אמורה לדעת שלא סופר לי?! היא שתקה שניה ואמרה:"למה את לא מסוגלת לקבל שיש מישהו שמתאים לך?" עניתי לה ש:"כי איך בחור כזה מושלם ומוצלח ושחושב על כל פרט ולמדן ועדין ופשוט מושלם מידי. איך בחור כזה לא נחטף עד עכשיו?" היא שתקה. ושתקה. דקה של שקט ואז היא אמרה שאני מדמיינת ושלפי דעתה זה יכול להצליח. ואם יש לי ספקות כדאי שאעלה אותם מול הבחור". אמרתי להתראות ושבת שלום.עכשיו משהו בי לא רגוע.אולי היא צודקת? אולי אני צודקת? ההקלההיחידה היא שלפחות השבת אני יודעת שזו תהיה שבת אינטנסיבית של שיחות ופתירת דילמות ומעל הכל שבת של כיף ושמחות. שבת שלום.

שמחה בשבילך... :)

ואני מבינה את מה שאת אומרת... ליעץ לך מה לעשות אני לא בדיוק יודעת... אני יכולה לאחל לך בהצלחה,ושהקב"ה יכוון אותך בדרך הנכונה...

תראי.

מצד אחד החשש שלך נכון מאוד, ומצד שני כנראה שגם את מיוחדת. את צריכה רק להעריך את עצמך יותר זה הכל. אבל השתיקה שלה קצת מחשידה. בכל מקרה שלא יהיה תעשי כמו שהיא אמרה ופשוט דברי עם הבחור. בהצלחה!

קליט

New member
חלק מרעיון השידוכים זה לברר, ולברר לעומק !

עכשיו הזמן כשיש קליק אצל שניכם, - לעשות פסק זמן ולמצוא מקור מידע אמין בסביבתו של הבחור - כדי לקבל תמונה מליאה על התכונות שלו וכו` . לתשאל ולחקור את הבחור זה לא נעים ולא בדיוק יעיל, הגם שזה אולי אפשרי . בהצלחה !

צודקת מנסיון

תבדקי... רק כדי להרגיע את המצפון.. גמלי קרה אותו דבר ולמעשה הבחורצ'יק ניסה לפצות על מה שהוא... קנה לי את הלב... בסוף הלב נשבר אחרי שגיליתי את האמת! למען הסר ספק תמיד שווה לברר טוב אפילו תערבי רב.. הספקות שהשדכנית שידרה זה כי היא לא מכירה מספיק את לא יכולה לסמוך עליה! אשמח לשמוע מה קרה מקווה לטוב! בשורות טובות!

זו מחשבה לגיטימית בהחלט

במיוחד שמחכים המון זמן למשו שלא קורה ופתאום הוא מגיע ובגדול... אבל אני אומר שתדעי ללכת בין הטיפות של הרגש להגיון, מצד אחד תהיי חיובית כלפי עתידכם ומצד שני לא לאבד את הדריכה היציבה על הקרקע, לפקוח עיניים, לבחון, להכנס בפנים ולגלות את תוכנו עד דק....... ובעז״ה מאחל המון הצלחה אם זה ה אחד........

קליט

New member
הארה חשובה

כשאת מבררת אל תסמכי על רבנים . לא כל רב יש לו יראת שמים .

שום דבר

לא קריטי, את עדיין לא לוקחת החלטות. זה יעזור לך להרפות מהלחץ. את יכולה להמשיך ל12 פגישות כמו כלום. תבהירי לו ברמז, שקצת מוקדם עדיין, כך היה אצל חברות שלך. אל תפגעי בו. עם הזמן תבוא לך ההארה ואולי לא תבוא וזה יירד. בואי נתפלל להצלחה.

למעלה