מעשה סבתא

r o n35a

New member
מעשה סבתא

אתמול מספר דקות לאחר צאת הצום קיבלתי טלפון : " שלום רונן, מדבר ג' סטודנט שלך , סבתא שלי רוצה לדבר איתך...." אני המום, סבתא, עכשיו, אחרי הצום, למה , מאיפה...... הסבתא במבטא פולני מבקשת להפגש איתי . ניסיתי לברר על מה ולמה והאם זה כל כך דחוף ,והסבתא בשלה. "אני לא רוצה להפגש במכללה אמרה לי אלא במקום אחר " לא הסכמתי "אם נפגשים אז רק במכללה" "אז במקום צדדי במכללה אומרת הסבתא"- הסכמתי. נפגשתי איתה היום בערב בקמפוס . הגיעה היא ,הנכד והאמא. לחצה את ידי בחום ונתנה לי שקית: "זה בשבילך לחג שמח" ,והוסיפה בנשימה אחת תדאג לנכד שלי ,בצורה שאינה משתמעת . לא אהבתי את הרעיון של "שוחד" , אבל היא לא הסכימה לקבל את המתנה חזרה. בהתיעצות עם מנהל המחלקה (אשר לא אהב את הרעיון כלל) השאיר לי לקבל החלטה על פי שיקול דעתי. קראתי לסטודנט בהפסקה ,שוחחתי איתו. הוא סיפר לי שהוא בן 25, חי עם האמא אצל הסבתא (הורים גרושים). הוא סירב בכל תוקף לקבל את המתנה חזרה: "זה יפגע בסבתא אמר לי". לקחתי את המתנה אלי (בונבונירה של עלית) ,וכן הסברתי לג' שבכל מקרה יקבל יחס כמו כולם. אין לי כיף מהמתנה הזאת מי רוצה בונבונירה.....??????

r o n i t 3 7

New member
UUU מדליק

רעיון גדוללל.... מחר אני וסתבא שלי מתקשרות לכל המנחים שלי... אז מה לא כדאי להביא בונבונירה .... אני אבקש שתאפה עוגיות... יששששששששששש, עכשיו הסמסטר יתחיל לי מעולהההה

r o n35a

New member
גברת 9 היקרה

המאמצים שלי הם לנסות ולתאר במדויק את המקרה ובכך להכניס את הקורא לסיטואצה. מסתבר שיש קוראים שכבר נמצאים שם באופן טבעי

שלי 9

New member
להכניס את הקורא לסיטאוציה??...

מה, מדובר פה ברומן סוחף..? בספר חדש שהוצאת לאור? ...

מיקי 43

New member
דחוף ברכת הגומל

תאר לך שהיתה ההרוטטת רוצה לתת לך שוחד מיני עטוף בקורי עכביש ועובש

N D R

New member
לא שמעת על "תעביר את זה הלאה?"

לפני חמישים שנה היא קיבלה את הבונבונירה הזו כשוחד גם ממנה סירבו לקבל חזרה גם היא התייעצה גם לה לא היה כייף מהמתנה. שמור לדורות הבאים. אולי גם לך יהיה נכד נזקק...

תגיד לי , מה עם העצומה,יש לי חופש

אני מוכן לעמוד עם שלטים, אם לא מאוחר ואם זה עוד אקטואלי...

N D R

New member
יש עוד מקום פנוי בכניסה לירושלים

מכביש מספר 1 ת'קשר משם ואתדרך אותך להמשך

אתה עושה צחוק מאנשים שלקחו חופש

כדי לקדם את מטרותיך. הרבה פגעו בי בחיים אבל ככה....עוד לא

N D R

New member
ממש לא

רוני שמח הצטרף לכוחותינו וישמח להציג בפניך את ה-Agenda רוני שמח - קבל מכאן

ערסlight

New member
נראה לי שהתברברת

אם הסבתא הייתה מציעה לך 1000$ או את נכדתה... אני מבין. אבל בונבוניירה? זה שי סימלי שהיית אמור לקבל בכיף. וזה שקשה לך... אומר שאתה לא חושב שמגיע לך.

לקלף תפוז עם כפפות

אוי כמה שזה יכול היה להיות פשוט: רגע לפני סוף השיעור אומרים לכל הסטודנטים (כולל הנכד) "חג שמח ומתוק", פותחים את הבונבוניירה ומאפשרים לכל אחד לקחת איזה בונבון בדרך החוצה. זהו. אין שוחד, אין לפגוע בסבתא, אין מנהל מחלקה שחושב שאתה לא בסדר, יש רק סטודנטים עם משהו מתוק בפה.

למעלה