מעשה מרמה בחנות חיות

וסל

New member
מעשה מרמה בחנות חיות

לפני מספר ימים קניתי זוג תוכונים חמודים להפליא בחנות לחיות מחמד מתוך רצון שיהיו להם צאצאים.המוכר בחנות החיות באזור המרכז חזר ואמר שהתוכים הם זכר ונקבה והם ימלאו את מצוות ה"פרו ורבו" בכלוב.כמו כן המוכר דאג למכור לי אוכל מיוחד לגוזלים בתוספת ויטמינים וזרעים מיוחדים.עברו חודש ,עברו חודשיים התוכים אפילו אינם ניכנסים לתא ההטלה.מוזר,הם החלו לריב ולנשוך אחד את השני.ישר ניגשתי לוטירינר אשר אמר בביטחה ששניהם זכרים וגם אם העולם יתהפך צאצאים לא יהיו!!!!!הייתי בתדהמה כאשר גיליתי שהמוכר בחנות בבת ים בכלל לא מזהה בין זכר ונקבה והוא כבר מכר מאות אם לא אלפי זוגות תוכונים "הומוסקסואליות" לאנשים.האנשים רומו ובגדול,כאשר ניתקעו אם שני תוכונים מאותו מין!!!! רפי,אני מבקש בכל לשון של בקשה שהעינין יבדק בדחיפות והעבריין יענש בהתאם לחומרת מעשהו.כמו כן ברור לי וגם לך שזה צריך ליהות הנושא המרכזי בתוכניתך הקרובה. לטיפולך הדחוף אודה.

shoosha1

New member
רגע, יש לזה הסבר!!!

זו תופעה מאוד ידועה! קיים קושי להבחין בין זכר לנקבה בתוכונים צעירים. אייני יודעת כיצד המוכר בחנות לחיות מחמד בדק את מינם (או ע"י מישוש איבר מינם, או ע"י צבע מקורם) אבל ההבחנה, כאשר הם צעירים, אינה חד משמעית. אני מתפלאה שהוטרינר שלך לא הסביר לך את זה. לכן, חנויות מחמד רבות, מאפשרות ללקוחות שלהם לחזור ולהחליף את אחד התוכים שלהם, במידה ורואים שהם לא מסתדרים. אף אחד לא צריך להענש! זו תופעה מוכרת! בנוסף, מפתיע אותי שעוד לפני שהתוכית שלך מטילה ביצים אתה קונה אוכל וויטמינים מיוחדים, זה ממש לא חכם! אתה יודע כמה תקלות יכולות לקרוא בדרך (אני יודעת אותן על בשרי). אז פעם הבאה, תבדוק קודם את הנושא ואח"כ תמצא אשמים. שושה

וסל

New member
תודה על ההתייחסות אבל....

את חושבת שיש סיכוי שרפי יעשה על זה תוכנית?

וסל

New member
עיתון"מעריב" ושכר מינימום

לפני הצגת הנושא אציג את עצמי.אני בן 21 אחרי שירות צבאי. לפני כשבוע ימים התחלתי לחפש עבודה זמנית לפני שאני מתחיל את לימודי הביולוגיה שלי באונ. תל אביב .כדי לחסוך בזמן התחלתי לעשות חיפושים דרך האינטרנט והגעתי לעיתון מעריב.כשהתקשרתי וביקשתי פרטים על אופי העבודה נאמר לי שהעבודה הינה בדוכנים בקניונים והשכר גבוה אבל לפרטים נוספים עליי להגיע למשרדים של החברה שהינה חברה בת של מעריב ונמצאת ברחוב בית-הילל 1 בתל אביב בקרבת מרכז עזריאלי.שם הוסבר לי שקיימים שני משמרות מ שעה 9-15 או מ15-21 והשכר לשש השעות הינו 70 שקלים בלבד ,זה במידה שלא מצליחים להחתים אנשים על מנוי לעיתון מעריב.במידה שכן מצליחים ,על כל החתמה מקבלים בין65 ל-70 שקלים חדשים.בסוף החודש בודקים האם השכר יותר גבוה כאשר משקללים את מספר המנויים שהחתמתי או שהוא יצא יותר גבוה לפי כמות המישמרות שעשיתי כאשר על כל אחת מקבלים 70 שקלים. אבל כאן השחיתות!!!!!!!!!!כיצד במדינה מתקדמת מעסיקים מישהו 6 שעות תמורת 70 שח. בלבד????????כלומר על כל שעה מקבלים 11.66 שקלים-שזה הרבה פחות משכר המינימום לנוער ושלא נדבר על שכר מינימום למבוגר! על פי החוק השכר חייב לענות על דרישות מינימום ועם הצלחת למכור אתה זכאי להטבות ובונוסים אולי אבל בשום אופן אין לשלול ממך שכר מינימום בסיסי!!! אישית אני רואה את העיניין בחומרה רבה שכן מדובר בעיתון הגדול ביותר בארץ.

וסל

New member
זה לא אבל...

פשוט רציתי לשתף אותך ואת חברי הפורום בכדי לדעת האם זה חוקי?תודה

למעלה