מעשה ב"תמנון"

woman100

New member
מעשה ב"תמנון"../images/Emo110.gif

מאחר ואני חיה בגפי מה שהחיים מציעים לנו מידי יום ,רוצה לשתף את המומחים והקהל כאן לוידוי שאין לי עם מי לחלוק נתברכנו בעוד מוחות לחשיבה ביחד, המצב הוא כך : מדובר בבחור תימני (עו מניאק) בשנות ה-40 המוקדמות שחג סביב ב נשים מבוגרות נאות , אמידות ועריריות, הטבע חנן את העם התימני ביופי ובחן והומור מלידה, עד הכיס והאמון והשקרים שאין להן מעצור, הבחור ה"שרמנטי" אני מודה ומתודא כבש את לבבי , הצליח להעלות בי חיוך, בהיותי טיפוס סגור ומסוגר בשל טרגדיות בחיים, די עצוב היה לי , עד לבואו של "התמנון" התהפכו חיי לחיוב , הרחתי את האושר על הקצה שמשחר נעורי לא חוויתי, התפללתי תפילת "אלי שלא יגמר לעולם" וזה נגמר כמו ברק ..בכל טוב יש את הרע במיעוטו, מסתבר שגם מס` חפצים שווה ערך נעלמו מהבית , בקיצור הבחור זיין גנב וברח, (סורי אין לי ביטוי אחר לעברית הדלה ), קומם אותי הצחוק וה"קרניים" שגרם לי להשפלה ולעוגמת נפש, החלטתי לנקום את נקמתי לשם ההרגשה, אין לי עניין לערב אנשי חוק , בשל החשיפה, מה שכן לא לעבור על הסדר החוק נתון גם בידינו בגדר הגבולות (אף חוק לא יעצור אותי אם אני מזמינה מישהו וברגע האחרון מחליטה שלא!) העזתי להתקשר אליו , למרות שהפך למגעיל בעיני, ולשחק אותה גם שלא כהרגלי, ולגלות חיננות כלפיו ולאירוח סוף שבוע מהנה בביתי... המהודר בדומה ל- 5 כוכבים, (בצינעה אומרת זאת) אציין שהבחור חזר בתשובה כמדומני משחק אותה, משום שמראש מצהיר שאינו נוהג לבלות בשום מקום בהיותו בתהליך של חזרה בתשובה , וכיום חכמה לאחר מעשה , בדיעבד התגלה בעיני כ"דן חסכן", הבחור אמור להגיע אלי ממרחק לפני כניסת השבת , ומראש סידרתי שאני לא אמצא בבית , כלומר הוא יחזור חזרה מהיכן שהגיע ו"כיביכול" יחלל את השבת בנסיעה חזרה לביתו , דהיינו יגיע אחרי כניסה השבת . לקחתי בחשבון שהוא עלול להתנקם, wellcome ערוכה לכל מצב, מהפגיעה הקשה מוכנה לכל מצב להחזיר לי את הכבוד , מה אתם אומרים ומה דעתכם בעניין? אודה לתשובה כנה

למעלה