מעשה בכביש גהה!!!!!!!!!!!!!!!

balkanyi

New member
מעשה בכביש גהה!!!!!!!!!!!!!!!

היום: יום שישי 02\11\1 השעה: 18:30-20:00 אחרי המפגש נסע BALKANYI הקטן בחיפושית היפיפיה שלנו יחד עם לופ(הכלב שכמעט נדרס) לכיוון רוני מרינו בנסיון לעזור ליוני ולרוני להרכיב חזרה את המנוע,בן(רמת השרון חיפושית אדומה)ואני נסענו בעקבותיו לרוני מרינו גם אך כעבור כ 10 ק"מ אנחנו רואים חיפושית בשוליי הכביש אני ובן מתלהבים(חלקי חילוףףףףף!!!!)אך ככל שהתקרבנו יותר נראתה כתובת מקורית ביותר JACK ASS על החלון האחורי, אוי החיפו שלי איפה בלקני הקטן איפה לופ . הם היו בדרכם לתחנת הדלק סיירים כי חשבו שנגמר הדלק,בן ואני מצאנו אותם במרחק של כק"מ מהרכב(בחצי שעה ק"מ קצת כושר חברים)בקיצור קנינו דלק נסענו קצת רוורס בגהה שמנו דלק אבל זה לא עזר,בן התקשר לבני, בסופו של דבר יוני ורוני הגיעו אליינו רוני(החובש נהג) מדלת שמאל ניר(חובש נווט) מדלת ימין ויוני(הרופא לעינייני חשמל)מהדלת האחורית,הרביצו הסתערות ,שמזכירה תוכנית של אילנה דיין על דובדבן,על החיפושית ו..... מסתבר שזהו הקוהיל(סליחה אם שגיתי בכתיב)מיד רוני החליף אותו.... יוני(תן לי אדום)בדק מתח רוני חייך שיש מתח וניר...נתן אדום....אני ובן עמדנו מהצד ופינטזנו על....בסופו של דבר תוקנה הבעיה נפרדנו לשלום לא לפני סיגריית סיום עבודה. בן ואני הגענו הביתה וממשנו את הפנטזיה א ו כ ל !!!!!!!!!!!!! מעשה בכביש גהה היה קר אף אחד לא עצר תודות ל:יוני, רוני ,ניר ,בני ,וכמובן לבן . רק בשמחות בלקני

KiCKAs5

New member
חחחחחחחחח !!!!!!

יוני הרג אותי !!!!! יוצא עם אפודת חובש כתומה כזאת וארגז כלים ומתסער על החיפושית !!!! אין דבר יותר מצחיק מזה !!!

Morticia

New member
חלקי חילוף?!

בלקני כתב "אנחנו רואים חיפושית בשוליי הכביש, אני ובן מתלהבים (חלקי חילוףףףףף!!!!).." ואם לא היה בחיפושית מישהו? איך אתה פושטים על חיפושיות שנראות נטושות ו.. ו.. אין לי אפילו מילים מתאימות. אני מסתכלת מהצד של זו שגנבו לה חלקים ממתילדה, עד שלמדתי בדרך הקשה שצריך מנעול למנוע. ומתילדה לא נראת נטושה בכלל. מזכיר לי סיפורים על אנשים שנסעו לארצות באירופה כמו פראג והתעוררו באמבט קרח בלי, כלייה לדוגמא. קצת מכעיס אותי העניין (תרגיעו אותי בבקשה שאתם לא כאלה..), מוסיפה את העניין לרשימת ה"הכי מעצבן" שלי. מורטישיה.

KiCKAs5

New member
מורטי..

להגנתו של מר בלקני יאמר שהוא אף פעם לא "פירק" חלקים מחיפושיות.. אבל בכל זאת את מתבלבלת.. אני לא חושב שיש מישהו במועדון שילך לפרק חלקים מחיפושית שאפילו קיים חשד שהיא נוסעת.. פירקתי כבר הרבה חלקים עם רוני ויוני(ליוני בכלל כבר יש וותק של שנים בנושא פירוקים) ועד היום לא קרה שפירקנו חלקים מחיפושית פעילה או בשימוש כלשהוא.. בחיים שלי לא גנבתי כלום ואני לא מתכוון להתחיל באיזה חלק מחורבן לחיפושית.. אנחנו פושטים רק על גוויות ועל גוויות מתות רקובות ועזובות לחלוטין ולאנשים שלא מוכנים או לא יכולים לבזבז 500 שקל על גומיה מסריחה שלאיזה מנייאק יש מונפול על המכירה שלה בארץ , פירוק מגרוטאות זאת הדרך היחידה לתחזק את החיפי .. אז אל תגזימי .. זה שפירקו לך את מתילדה היקרה זה באמת חרא , אבל כשאנחנו אומרים לפרק אנחנו מתכוונים לגרוטאות עזובות (ולא נעולות אגב)

zxram

New member
אתם שמפרקים חלקים

אולי במקרה אתם יודעים איפה עומדת אמריקאית שאפשר להוציא ממנה גיר??

benibug

New member
אנא ממך

אנחנו אנשים שכל הזמן הזמן תורמים חלקים אנחנו האחרונים "שנעלים" חלקים מרכב נטוש תקוע וכו" כאשר אנא רואים חיפושית בצד הדרך ישר אנו חושבים לעצור וזה שבמקרה זאת החיפו של הנ"ל זה סיפור אחר רק לידיעתך גם אני עברתי מסכת התעללויות לא קלה ברכב שלי ואצלי הם גם עברו לחלקים מהמנוע בכל אופן גם אני וגם בלקני "זכאים" נ.ב. תודה לחיפושית הצהובה שעצרה לעזור לנו ולא יכלה כל כך

Chin Chin Man

New member
טוב למרות שהשעה מאד מאוחרת

(כבר שלוש )חזרתי מהעבודה ונדהמתי אנחנו לא גנבי חלקים מה קרה לכם או לך יותר נכון זה היה בצחוק האמת היא שבכלל לא חשבנו על זה בקיצור ניר(תודה על ההגנה)אמר כבר הכל בקיצור שלא תעלי בדעתך אפילו כמו שבן אמר אם יש אנחנו נותנים אם אין אז מזמינים מיוני סתם!!!!!!! אז קונים מחליפים בינינו. אני לא מבקש ממך התנצלות,כי לא הבנת אותי,אבל מה דעתך גם לבקר אותנו בר"ג . בלקני הגדול

Morticia

New member
מצטערת.

שוב סליחה.
להתראות יום שישי.

למעלה