מעשה בבלונים

מעשה בבלונים

לאחר בדיקות שנמשכות מספר חודשים, נשלחתי לצילום רחם. הפקידה הזמינה אותי כדי ש"תוכל לספר לי על הבלון". היא הראתה לי את הצנתר הרגיל שעושים איתו את הבדיקה, ואז שלפה צינור שאפשר להשקות איתו את הגינה, ואמרה ש"זה החדש, מנקה טוב טוב את הרחם והרבה נקלטות איתו". הצינור החדיש, מחירו 240 ש"ח, ואינו כלול בסל התרופות. קצת נבהלתי, ויש לי מספר שאלות. האם הבדיקה כרוכה באי נעימות? האם לדעתכן כדאי לי לרכוש את הצנתר ? חג שמח, ש.

אין לי מושג ירוק בנושא

אבל מאחלת המון המון הצלחה !!! ונראה לי שאת בדרך לזה עכשיו

alonlevi7

New member
בלונים

שפרה, איפה את אמורה לעשות את הצילום? אם את באזור המרכז אני ממליצה על בי"ח "השרון" דר' טוגרייך דרך קופ"ח כללית. מקבלים טופס 17 (נדמה לי שמשלמים 24 ש"ח) וזהו. הוא אלוף, לא מרגישים כלום וזה קצר מאד ולא משלמים מעבר לזה כלום!!! אני עשיתי לפני כן בבלינסון ושם היה יותר ארוך וגם מכאיב וגם אמרו שחצוצרה חסומה וזה לא נכון!!!!

שאלה לאלוןלוי7

האם את מדברת על טוגנרייך דניאל? כי הוא הרופא המטפל שלי. האם הוא רופא טוב? אשמח מאוד לדעת. בינתיים ראיתי שהוא מאוד נחמד. מחכה לתשובה ש.

alonlevi7

New member
לשפרה

אני לא יודעת אם שמו הפרטי דניאל אבל לא נראה לי שיש הרבה רופאים עם שם משפחה כזה. אני זוכרת שהוא מאד גבוה ואם הוא עובד ב"השרון" אז זה הוא. הבנתי מהרופא שלי שהוא חזק מאד בתחום ונחשב למומחה מאד בעניין צילומי הרחם. גם הצוות בבי"ח אמר לי. מעבר לזה, במידה והוא מאבחן בצילום שיש חסימה בחצוצרה/ות הוא עושה צינתור כלומר, מנסה לפתוח אותן. אם את עושה אצלו, לדעתי את יכולה בשקט לוותר על הקטטר המיוחד. כל הבנות שיצאו מהצילום לפני יצאו מהר ועם חיוך על הפנים.

איך היא מעזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לעשות שימוש ציני ברגשות של אנשים...בכדי לשווק מוצר נלווה לצילום שלדעתי עוד בכלל לא הוכח שיש לו יתרון כלשהו... ... האמת היא, שגם אני כמעט והתפתיתי לקנות אותו רגע לפני הצילום... בסופו של דבר, דומני שבעקבות שרשור בנושא והספקות שהועלו לגבי האפקטיביות של הצינור הזה, בצעתי את הצילום בלעדיו. ואכן, מלבד תחושת אי נוחות קלה ולחץ בבטן התחתונה, הצילום עבר בקלות. מסקנתי, כאמור, היא לא להתפתות לעסקאות בשטח... שימי
...האגדה היא על פעולת הצילום כולה ובטח ובטח אין כל קשר לצינור... דרך אגב, האגדה שודרגה והורחבה כך שלפי מה שהבנתי, היא בתוקף כיום ל-3 חודשים שלאחר הצילום... אז בהצלחה שיהיה! שרון

נועם@בת

New member
למה שלא תעז?

אין כאן שום ניצול ציני, אלא המלצה לצילום קל יותר. הצילום בעזרת קטטר עם בלון הרבה יותר קל. בצילום רגיל יש צורך לתפוס את קצה צוואר הרחם ולמשוך אותו על מנת שהיתקבל צילום טוב. עם הקטטר הבלון עושה את העבודה. בשאלות הנפוצות אפשר לקרוא פרטים על הבלון. בהחלט מומלץ להשתמש בו. חג שמח
נועם

תולו

New member
בלון וצוואר הרחם

אני הייתי מאותן נשים שרכשו את הבלון, כי פחדתי מהכאב (במקרה שלי, בצדק), ובסופו של דבר לא היה בו שימוש, שכן הרופא שביצע לי את צילום הרחם טען שעם הבלון מפספסים את צוואר הרחם, כלומר, לא מצלמים אותו. אני העדפתי לסבול בשקט (עד כמה שהיה ניתן...) ורק שלא יפספסו שום חלק בתמונה. לשיקולך. אה, ויש לי עדיין את הקטטר שלא השתמשתי בו, עדיין בעטיפה, לא יודעת לגבי התוקף שלו אני אצטרך לבדוק, תשלחי לי מסר אם את רוצה אותו.

שינובו

New member
אני גם רציתי לקנות את הבלון

ואז אמרו לי שבמרפאת זמנהוף (של הכללית, ד"ר טונגרייך האגדי) הם מספקים את הבלון ולא צריך לקנות. האמת, עד היום אני לא יודעת אם הוא השתמש בזה או לא... זה היה כל כך מהיר. בכל מקרה, זה לא נעים, אבל ממש לא נורא. מציעה לך לקרוא את הקישורים כאן. בהצלחה!

פּוֹנְג

New member
אצלי אותו הדבר. לא הספקתי לקנות את

הבלון באופן פרטי (אזל מרוב ביקוש) ובצילום עצמו אין לי מושג אם עשו בו שימוש או לא. (במקום שבו עשיתי את הצילום אפשר לקנות גם) היה היה לא נעים אבל לא נורא בכלל ועבר שיהיה לך בהצלחה.

רוית ב

New member
לי עשו עם הבלון ומכשור החדיש

בלי לשלם ובלי בכלל שידעתי שיש מיכשורים שונים עבר חלק בלי כאבים בכלל בבית חולים קפלן, אצל פרופסור שוהם האליל.

רוית ב - שלום

האם את עוברת גם את הטיפולים בקפלן? בד"כ יש לביה"ח הזה שם לא כל כך טוב, אודה לך על התשובה, כי גם אני מאזור רחובות.

רוית ב

New member
../images/Emo45.gifבקפלן היה הטיפול הכי מסור וטוב

שהיה לי בכל שנת הטיפולים הארורים האלו. אני לא יודעת אם את עוברת הזרעות או IVF אבלללל במחלקת הפוריות יש את פרופסור שוהם שהוא איש מדהים ומקצועי נכון, המסדרון אפור ומכוער ולא נראה חדיש במיוחד אבל הידים של שןהם שוות את זה (צילום רחם ו 6 צנתריי הזרעה לא מורגשים כלל!!!) תמיד היה זמין וסבלני עבורי (אפילו תפסתי אותו בחו"ל פעם אחת) והכל היה מקצועי ואמין מחלקת IVF חדשה ומטופחת ד"ר ברש נחשב לאחד הטובים בתחום והמעבדה מעולההההה!!!!! רופא בכיר ד"ר אור יובל איש עדין ופדנט - מקסים הוא הרופא האישי שלי גם בלי קשר לטיפולים - ישלו מרפאה במזכרת בתיה - אם את מבוטחת של הכללית - לכי אליו. וחוצמזה הם קיבלו עכשיו רופא נוסף למחלקה ד"ר לוין - החתיך העולמי!!! תראי אותו ותרצי לעשות ממנו ילד אני מבטיחה לך - משו אלילי... היחס מדהים ואישי המחלקה קטנה מה שנותן את האפשרות לתת לך יחס סבלני ואישי הרבה יותר מ"מפעלי" ההפריות בבתי החולים הגדולים. ממליצה בחום.

רוית ב

New member
שחכתי להגיד....

שאם את בפוריות אז מחלקת US האנשים הכי מקסימים שפגשתי בטיפולים - במיוחד יוסי!!! תבקשי אותו כל פעם אם את יכולה הוא משגעעעעע.

miky4

New member
רק תיזהרו מד"ר כספי

אולי הוא לא בפוריות אבל הוא במחלקת אולטרא סאונד וכשעשה לי בדקה אמר (בלי להסתכל עלי בכלל) שאם רחם כזו בחיים אני לא אהיה בהריון. רגיש. רגיש מאוד.

רוית ב

New member
../images/Emo35.gifכספי?? הוא בכלל של מחלקת נשים

בכלל לא פוגשים אותו בפוריות או IVF. באמת גועל נפש של הערה יש לו מזל שזו לא היתה אני
כי עם פה כזה הייתי מוציאה אותו מוועד הורים.
חצוף

miky4

New member
נכון. אבל זה לא הפריע לו להעיר...

הייתי אצלו עם בעיה אחרת לפני שהתחלתי את הטיפולים.

למעלה