מעשה באופניים ...

ורד 3

New member
מעשה באופניים ...

ביום חמישי עצרתי בחנות ירקות ששמה אני ירקן לא יקרן !(שם חביב לא ?) קניתי פירות וירקות נכנסתי לרכבי ..נסעתי רברס ובאופן אינסטינקטיבי הבטתי במראה , השטח היה נקי. אחרי שניה שמעתי רעש מוזר ..כאילו עליתי על משהו. הבטתי במראה לא היה אף אחד מאחוריי. יצאתי החוצה ולתדהמתי על הכביש היה שרוע איש מבוגר שרכב על אופניים. מאד נבהלתי ומייד הגשתי לו עזרה והתנצלתי עשרות פעמים. עמדנו על המדרכה ולא הפסקתי להתנצל. לא ראיתי אותו , הוא היה מחוץ לשדה הראייה שלי ונסע בצד הכביש .האיש החל לקלל אותי בלי הפסקה. טען שהרסתי לו את האופניים ודרש שאגש איתו לחנות הקרובה וארכוש לו אופניים חדשים. ניסיתי להרגיע אותו ולהסביר לו שזו טעות שלי ופשוט לא ראיתי אותו. הסברתי לו שהוא בריא ושלם וזה מה שחשוב יותר מהאופניים. יש לציין שלא נגרם כל נזק לאופניים. הוא המשיך "לברך" אותי בכל הברכות האפשריות. נתתי לו פרטים ואיחלתי לו כל טוב. איים שיגיע אליי הביתה ..קילל את המשפחה שלי ועוד ועוד .. חשבתי כל הדרך איך אני הייתי מגיבה בסיטואציה כזו שמישהו היה פוגע בי .. אין לי ממש תשובה , כי אני לא אהיה אובייקטיבית.. אבל לא חושבת שהייתי פותחת במסכת קללות כאלה. מבינה את הכעס שלו , את הבהלה אבל לא את שצף הקללות שמיום חמישי מהדהדות במוחי וגרמו לי להרגשה נוראית. מזל שזה נגמר באופניים ולא בנפש ואת זה הוא לא הביןולא מבין ומזל שאני כאן ולא בין סורגים.

חישבי על המזל הגדול שלא גרמת לו נזק

את הקללות שלו את יכולה להניח בצד. אם חלילה היה נגמר אחרת, אז כבר היה לך באמת קשה להתעלם. פשוט תודי למזל הגדול שכך נגמר...

ספיישיל

New member
מעשה בילד בכתה א'/ב'

לפני כמה שנים בצאתי מהמעון של בתי,בשעת בוקר מוקדמת של חופש, נהגתי לאיטי במהירות סבירה כשלפתע הגיח לתוך הכביש מאחורי פח גדול וגבוה ילד ורץ לתוך (לחתוך את) הכביש. המכונית שלי הרימה אותו,חבתה בו, הוא (למזלי ולמזלו)נפל על מכסה המנוע במרכז והרכב נעצר. אחוזת אמוק ובהלה,רצתי החוצה, מהיותי אמא די טריה התחלתי לבכות על הילד. ולתת לו מיים לשתות שהיה לי ברכב. מסתבר שהוריו היו בחופשה באילת והוא שהה אצל סבא שלו. סבא שלו שהיה מעבר לכביש עם כלב. ביקש בצעקה מהילד לפני שחצה את הכביש,שאחרי שהמכונית האדומה תעבור(בנתיב הנגדי) שיחצה את הכביש. באמת המכונית של הדואר בנתיב הנגדי חלפה.רק שהסבא לא התריע בפני הילד שיש מכונית הנתיב השני(אני). הילד, יצא מאחורי פח שהסתיר את כולו,טס לתוך את הכביש(כמו חתולה שחותכת את הכביש). הילד טען שהוא בסדר.הסבא התעקש להזמין אמבולס ולפנות את הילד לבי"ח. משטרת תנועה הגיעה למדוד מרחקים.וכשהוזמנתי למשטרה. השוטרת טענה שכל אחד היה דורס אותו.(את הילד). תחשבו שאתם בזמן נהיגה בכביש עירוני, לפתע קופצת חתולה בטיסה לחצות את הכביש. דורסים? או לא? חודש, לא תיקנתי את מכסה המנוע מיסורי מצפון. ותקופה חשבתי ברגעי נהיגה שחתולה קופצת. 21 22 23-ניצלה או לא?

למעלה